Marraskuun KeeShoesin uusien tulojen opas


Etsitkö muodikkaimpia kenkiä edullisin hinnoin? Marraskuussa verkkokauppaamme ilmestyi paljon uusia malleja. Tarkista, mitä olemme valmistaneet sinulle ja valitse mielenkiintoisimmista ehdotuksista. Suosittelemme, minkä kanssa puet tiettyjä pareja, jotta ne näyttävät aina ilmiömäisiltä.

Muodikkaimmat mallit eri tilaisuuksiin hänelle ja hänelle

Tässä kuussa verkkokauppaamme ovat ilmestyneet muodikkaimmat kenkämallit, jotka sopivat täydellisesti erilaisiin tilaisuuksiin.

Etsitkö täydellistä paria talveksi, jossa sinulla on lämmin ja samalla näytät upealta? Etkö vieläkään tiedä mitä kenkiä puisit päällesi jouluillalliselle tai uudenvuodenaaton juhliin? Tai ehkä mietit, mitkä juoksukengät valita?

Sinua ajatellen olemme laatineet yleiskatsauksen tyylikkäistä ja toimivista uutuuksista. Jokainen löytää jotain itselleen. Aloitetaan!

Naisten 4F lumikengät

Marraskuun lopulla on viimeinen kutsu hankkia lämpimiä, vedenpitäviä kenkiä talveksi. Jos välität maksimaalisesta käyttömukavuudesta, muista kiinnittää huomiota naisten lumikengät tunnetulta 4F-merkiltä.

Sinulla ei ole kylmä näissä saappaissa, vaikka ajaisitkin lumikoillessa. Kengän sisäpuoli oli täytetty pehmeällä lampaannahalla ja kengän vuori pehmoista. Lumen pääsyn estämiseksi saappaan sisälle käytetään leveää kielekettä, jossa on paljerakenne. Lisäetuna on moderni sidejärjestelmä, joka tarjoaa täydellisen istuvuuden jalkaan. Kannattaa myös kiinnittää huomiota vedenpitävään kalvoon ja muotoiltuun kumipohjaan, jonka korostettu kulutuspinta varmistaa, ettet liukastu kävellessäsi. 

Nämä tyylikkäät kengät ovat saatavilla kahdessa värissä - musta ja vaalea pinkki. Voit käyttää niitä sekä päivittäin että rinteille lähtiessä. Käytä niitä leveiden, eristettyjen housujen tai termoaktiivisten leggingsien kanssa. Käytä niitä suosikkipuseroidesi ja pitkien untuvatakkien kanssa. Älä unohda tyylikästä hattua ja hanskoja!

Naina glitterpumput

Etsitkö kenkiä, jotka sopivat jouluaaton illalliseen? Valita brokadipumput mustana. Mantelin nenä saa jalat näyttämään pidemmiltä ja hoikemmilta, ja koko vartalosi näyttää paremmalta. Vakaa kantapää tarjoaa todellista mukavuutta pitkiä tunteja, ja alkuperäinen ulkoasu varmistaa, että sinusta huokuu luottamusta. 

Käytä niitä valkoisten pikkusikarien ja mustan paidan kanssa. Heiluta hiuksiasi, maalaa huulet punaisiksi, laita korut päälle ja olet valmis! Jos pidät mekosta, valitse valkoinen, levenevä malli ja pue päälle musta bleiseri. Taivaan korkean vaikutelman saamiseksi käytä mustia sukkahousuja ja pullonvihreää kynämekkoa.

Trofi kantapääpumput

Jos olet kiinnostunut pumpuista, jotka toimivat paitsi suurempien retkien lisäksi myös joka päivä, kiinnitä huomiota Trofi kantapääpumput saatavana beigenä ja mustana. Laadukas ekologinen nahka antaa sinulle ilmiömäisen ilmeen, ja vakaa, matala kantapää varmistaa mukavuuden. 

Käytä beigeä mallia, jonka lahkeet ovat näkyvissä pidentääksesi niitä optisesti, kun taas mustaa mallia käytetään mustien sukkahousujen kanssa. Nämä kengät ovat niin monipuolisia, että ne sopivat melkein mihin tahansa. Käytä niitä suosikkimekkosi, hameesi tai housusi kanssa ja säädä yläosa. Joka kerta saat WOW-efektin ilman paljon vaivaa!

Alvien mustat nauhasandaalit

Uudenvuodenaatto lähestyy kovaa vauhtia. On aika hankkia täydelliset kengät, jotka korostavat jalkojasi ja kiinnittävät kaikkien niitä katsovien huomion. 

Ne sopivat täydellisesti tähän tarkoitukseen Alvien mustat nauhasandaalitvalmistettu korkealaatuisesta ekologisesta mokkanahasta. Tehokas sidonta nilkan ympärillä ja hienovaraisten hapsujen muodossa oleva koristelu antavat sinulle ilmiömäisen ilmeen jokaiseen juhlaan.

Käytä niitä pienen mustan tai kiiltävän paljetoidun midi-mekon kanssa. Muista, että varpaiden ja korkokenkien kohdalla kannattaa käydä jalkaterapeutilla tai kosmetologilla tai hoitaa jalkojasi kotona. Maalaa kynnet ja poista kuollut iho kantapäästäsi ja olet valmis. Näin teet hyvän vaikutuksen kaikkiin!

Under Armour juoksukengät

Haluatko antaa lahjan toiselle puoliskollesi vai etsitkö jotain, joka auttaa sinua saavuttamaan laihduttamiseen tai kuntosi parantamiseen liittyvät uudenvuodenlupauksesi? 

Panosta Under Armour kevyet juoksukengät. Tämä matala, nauhallinen malli erottuu intensiivisen punaisella värillä, jossa tulet varmasti näkymään tiellä.

Ilmava verkkokangas antaa jaloillesi maksimaalisen hengittävyyden, ja innovatiivisten järjestelmien käyttö takaa sinulle todellisen mukavuuden. Muista kiinnittää huomiota paksuun, kumiseen ulkopohjaan, joka huolehtii pehmusteesta, joustavuudesta ja turvallisuudesta juoksun aikana ja läpäisee testin vaativimmissakin maastoissa.

Osta unelmiesi kengät -20% alennuksella

Kuten näette, myymälästämme jokainen löytää jotain itselleen. Lisäksi asiakkaitamme silmällä pitäen olemme laatineet kampanjan, jonka ansiosta voit ostaa unelmiesi kengät vieläkin halvemmalla. Kuun loppuun asti kaikista malleista 20% alennus. Nautimme ostoksistasi!