Mikä on muodissa? Tutustu Fryderyki 2023 -palkinnon suurimpien tähtien käyttämiin kenkämalleihin


Vaikka Fryderyki onkin tyypillinen musiikkitapahtuma, tähdet yllättävät vuosi vuodelta yhä enemmän välinpitämättömillä, silmiinpistävällä, muita inspiroivilla tyyliteluilla. Jos mietit, mitä kenkiä isännöivät puolalaiset julkkikset tänä vuonna, olet oikeassa paikassa. Sinua ajatellen olemme keränneet muodikkaimmat mallit ja löytäneet samanlaisia ​​vaihtoehtoja verkkokaupastamme.

Hanki inspiraatiota julkkisten tyyleistä!

Vaikka Fryderyki onkin luonteeltaan tyypillisesti musikaalinen tapahtuma, syntyperäiset tähdet rakastavat herättää huomiota ja tehdä tyyliteltyään - samoin kuin radiohitinsä - ikimuistoisia pitkäksi aikaa. Jos haluat tietää, mikä on muodissa ja pysyä ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä, seuraa julkkisten ja julkkisten tyylejä Tapahtumat se on loistava lähtökohta saada inspiraatiota joka päivä tai lomaa varten.

Asiantuntijamme tarkastelivat tarkasti tähtien tyylityksiä Fryderyki 2023 -palkinnon aikana ja löysivät sinulle muodikkaimmat kenkämallit, jotka ovat saatavilla KeeShoes-verkkokaupastamme. Aloitetaan!

Santelipuu huimaus

Useimmat julkkikset valitsivat lumoavat sandaalit. Anna Wyszkoni valitsi metallisen mallin ja yhdisti sen sateenkaarisetin kanssa. Doda valitsi valkoiset sandaalit, joissa oli terävä kärki, ja yhdisti ne valkoiseen soljelliseen mekkoon, ja gaalan isäntä Paulina Krupińska-Karpiel päätti kirkkaan vihreistä sävyistä.

Stiletto-sandaalit ovat loistava valinta kevään ja kesän tapahtumiin. Käytä niitä ristiäisissä, ehtoollisissa, häissä sekä treffeillä ilmavien tai paremmin istuvien mekkojen seurassa. Nämä jalkineet ovat niin monipuoliset, että ne sopivat täydellisesti myös farkkujen tai pellavahousujen kanssa luoden arkipäiväisempiä tyylityksiä. 

Tähtityyliset sandaalit löydät täältä:

- brokaattikorkoiset sandaalit

- valkoiset, solmitut sandaalit epäsymmetrisellä kantapäällä

- valkoiset nahkasandaalit

- vaaleanvihreät sandaalit

- vaaleanvihreät sandaalit

Raskaat saappaat

Puolalaisten julkkisten keskuudessa yhtä suosittuja olivat sotilaatyyliset raskaat saappaat, joita sekä julkkikset että julkkikset esittelivät ylpeänä punaisella matolla. Punaiset bovver-saappaat keltaisella langalla täydensivät Vuoden taiteilijan - voittajan Mrózin tyylitelmää. Laulaja sovitti niihin ruskeat, muodolliset leveälahkeiset housut sekä kiiltävän beigen ja viininpunaisen sävyisen paidan.

Julia Wieniawa puolestaan ​​valitsi raskaat, paksukorkoiset saappaat, joihin hän yhdistettiin lyhyt musta hame ja musta vyötärölle päättyvä nahkatakki. Lisää muutama hopeinen lisävaruste ja olet valmis!

Saman tyylisiä kenkiä käytti myös Sarah James - lahjakas nuori laulaja. Tähti yhdisti ne denimillä, leveillä housuilla ja niihin sopivalla punaisella villapaita.

Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman armeijatyylisiä saappaita sekä hänelle että hänelle. Sinun pitäisi pitää näistä malleista:

- mustat saappaat

- mustat saappaat soljilla

- mustat saappaat värillisellä langalla

- kiiltonahkasaappaat helmillä

Klassiset kengät ja loaferit

Monet julkkikset ovat valinneet klassiset ratkaisut tähän tilaisuuteen. Loppujen lopuksi kenkien ja mokasiinien muotoilu ei ole erityisen vaikeaa ja antaa sinulle upean ilmeen silmänräpäyksessä.

Kwiat Jabłoni -yhtyeen Kuba Sienkiewicz yhdisti mustat loaferit kastanjanruskeaan pukuun ja mustaan ​​paitaan. Rubens puolestaan ​​valitsi klassisten mokasiinien ja tyylikkäiden housujen, valkoisen T-paidan ja nahkatakin yhdistelmän. Marcin Prokop puolestaan ​​valitsi mustat kengät, joihin hän sovitti sinisen puvun ja mustan topin.

Meidän on myönnettävä, että klassikko puhuu puolestaan ​​eikä vaadi mitään hienoa tavaraa! Jos olet kanssamme samaa mieltä, liity verkkokauppaamme klassisiin miesten kenkiin ja mokasiineihin.

Loista Kaminskin tyyliin

Ralph Kaminski rakastaa ehdottomasti yllättämistä luomuksillaan. Tällä kertaa hän päätti ... hääpuvun, jonka hän yhdisti brokaattipumpuihin matalakorkoisissa. Tämä vaihtoehto ei toimi vain häissä, vaan myös muissa tapahtumissa, jotka vaativat juhlavaa asua, ja jopa joka päivä!

Loppujen lopuksi hohtava glitter antaa sinun loistaa tilaisuudesta riippumatta. Muista antaa hänen soittaa ensimmäistä viulua ja yhdistää glitter-kengät minimalistiseen tyyliin. Voit yhdistää ne valkoisen mekon ja hopeakorujen kanssa tai valita klassiset miesten farkut, istuvan topin ja pitkän trenssitakin. 

Nämä mallit toimivat täydellisesti:

- glitter ballerinat

- brokadisandaalit tolppassa

- brokaatikengät, joissa terävä kärki

 

Punaisen maton luomukset ovat ulottuvillasi

Kuten näet, sinun ei tarvitse kuluttaa omaisuutta nauttiaksesi loistavista luomuksista alkuperäisten julkkisten tyyliin. Sinun tarvitsee vain vierailla verkkokaupassamme, jossa sinua odottavat muodikkaimmat kenkämallit edulliseen hintaan ilman, että sinun tarvitsee luopua korkeasta laadusta. Nautimme ostoksistasi!