Millaiset kengät syksyn häihin?


Kultainen puolalainen syksy - hieman himmeä aurinko, lehtien kultaiset värit ja vielä suhteellisen korkeat lämpötilat tekevät syys- ja lokakuusta kuukaudet, jolloin nuoret parit päättävät luvata rakkauden kuolemaansa asti. Joskus sää kuitenkin epäonnistuu, joten häävieraat ihmettelevät, mihin asuun valmistautua tälle päivälle. Suosittelemme, mitkä kengät syksyn häihin ovat parhaat!

Kuukausi on tärkeä

Syksy on vuoden kausi, joka on sääolosuhteiltaan erittäin vaihteleva. Lämpimät päivät, jotka muistuttavat edelleen kesää ja lomia, vuorottelevat sateisten ja tuulisten päivien kanssa. Rikkoutuminen tapahtuu useimmiten lokakuussa tai marraskuussa, kun alamme ajatella yhä enemmän tulevaa talvea. Siksi, kun päätät valita vaatekaapin häät, sinun on otettava huomioon kuukausi, jolloin seremonia on tarkoitus järjestää.

  • Syyskuussa voit luottavaisesti ennustaa, että sää lämpötila on tyydyttävä - useimmiten se on yli 15 astetta ja sateet eivät ole usein. On paljon todennäköisempää, että aurinko paistaa hieman pilvisellä taivaalla ja puhaltaa kesän tuulia. Siksi on optimaalista valita mukavat jalkineet, jotka tarjoavat hengittävyyttä ja mukavuutta jaloille. Suosittelemme siis naisia sandaalit ja sukkulat. Miehille ne ovat hyväksyttäviä mokkasiinit ja perinteinen kengät.
  • Lokakuu voi olla hyvin vaihteleva. Se voi olla aurinkoinen ja miellyttävä, mutta yhtä sateinen ja tuulinen. Joten laitetaan kengät syksyn häihin, jotka suojaavat jalkaa hieman enemmän kuin kevyet sandaalit. Joten korkokengät, pumput ja matalat kengät toimivat. Herrasmiesten tulisi valita klassikot ja valita nahkaiset lipattavat tai sidotut kengät.
  • Marraskuu on kuukausi, jolloin ajattelemme yhä enemmän lunta, pakkasta ja kelkkailua. Se voi kuitenkin olla erilaista - voi olla pakkasta ja sadetta, mutta myös lämpötila yli 10 astetta ja aurinko voi olla täynnä. Valmistaudu siis erilaisiin olosuhteisiin ja tarkista sääennusteet. Hyvä päätös tulee olemaan mm. korkokengät nilkkuritjoka lopulta muuttuu nastoiksi tai ballerinat jo huoneessa. Miehille suosittelemme edelleen klassikoita - kengät ovat aina loistava päätös!

Kengät syksyn häihin - mukavuus ennen kaikkea

Vuodenajasta riippumatta häiden asun on oltava mukava. Tämä koskee ensisijaisesti kenkiä, joissa vietät pitkiä tunteja. Useimmiten seremonia alkaa varhain iltapäivällä - noin 14 ja päättyy aikaisin aamulla. Sinun täytyy tuntea olosi mukavaksi käyttää kenkiä niin monta tuntia. Ei ole kysymys paineesta, hankauksista tai vakauden puutteesta. Siksi emme suosittele todistamattomien kenkien valitsemista - tilaa malli ja tee pukeutumisharjoitus. Juhlien ystävien kanssa, treffit, kävelylenkit tai kotitanssit varmistavat, että kengät tekevät tempun koko yön juhliin.

Useimmat naiset eivät voi kuvitella tällaista tapahtumaa ilman korkokenkiä. Kuitenkin, kun valitset mallin itsellesi, sinun on kiinnitettävä huomiota tappien korkeuteen kykyjesi mukaan. Naisilla, jotka viettävät päivittäin muutaman tunnin korkokengissä tai menevät treffeille tai tapaamisiin ystävien kanssa joka viikonloppu, on varaa korkeampaan vaihtoehtoon - esim. mustat mokkanahkaiset korkokengät tai mustat avoimet pumput pylväässä. Naisille, jotka eivät käytä niitä päivittäin, suosittelemme alempia ja vakaampia vaihtoehtoja - esim. Pylväs- tai kiilakorkoihin, kuten mustat mokkanahkaiset kiilapumput tai Nio Nio klassiset punaiset pumput.

Tuo ylimääräiset kengät syksyn häihisi

Koska vietät monta tuntia kengissä, kannattaa aina hankkia lisämalli naamioimiseksi. Tämä koskee sekä naisia, jotka haluavat vaihtaa korkeat saappaat edullisiin, mukaviin vaihtoehtoihin (esim. Ballerinat, mokkasiinit tai jopa varvastossut), sekä miehiä. Herrat voivat onnistuneesti vaihtaa kenkiä useampiin urheilulajeihin - esim. Lenkkarit tai mokkasiinit. Tietenkin ulkonäkö ja tyylikäs, siisti ulkonäkö ovat tärkeitä. Kukaan ei kuitenkaan syytä sinua, kun virallisen osan jälkeen, kun on hauskaa, käytät mukavia kenkiä. Lisäksi myymälämme tarjoaa tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti jopa tyylikkään puvun kanssa - esim. Miesten klassiset valkoiset kengät Converse Chuck Taylor All Star jos naisten vaaleanpunaiset mokkasiinit naisten samppanjaa. Morsiamen ja sulhasen sekä muiden tapahtumien järjestäjien, esim. Vanhempien, todistajien, kannalta tärkeintä on, että kaikkien pitäisi tuntea olonsa mukavaksi ja muistaa häät parhaalla mahdollisella tavalla. Joten sen sijaan, että laitat laastarit jalkoihisi seuraavien päivien aikana tai luopuisit tanssimisesta tanssilattialla, hanki itsellesi mukavat kengät ja ylimääräinen pari naamioimiseksi! Olemme vakuuttuneita siitä, että se on oikea päätös!

Toivomme, että auttoimme sinua päättämään, mitkä kengät syksyn häihin kannattaa valita. Muista tutustua myymälämme tarjoukseen, jossa tarjoamme asiakkaille monia malleja, jotka sopivat täydellisesti tällaiseen tilaisuuteen - naisille, miehille ja lapsille. Hauskoja ostoksia ja hauskaa KeeShoes -tiimiltä!