Millaiset nilkkurit lapsille?


Lapselle sopivien kenkien valitseminen ei ole niin helppoa. Huolestuneena lastemme turvallisuudesta haluamme valita jalkineet, jotka tarjoavat parhaan mukavuuden ja jalan vakauden eivätkä hankaa tai vahingoita lasta. Tärkeä näkökohta on myös sopiva materiaali, josta ne on valmistettu. Korkeat kengät ovat hyvä valinta, joka tarjoaa riittävän vakauden lasten jaloille. Seuraavassa artikkelissa neuvomme sinulle, mitkä lasten nilkkurit on parasta valita.

Säännöt lapsille sopivien kenkien valitsemiseksi

Meidän tulee huolehtia lastemme jaloista heti, kun he ottavat ensimmäiset askeleensa. Tätä auttavat oikein valitut jalkineet, jotka mahdollistavat jalan asianmukaisen kehityksen ja oikean toiminnan. On muistettava, että pienimmätkin poikkeavuudet jalan rakenteessa voivat aiheuttaa sairaita muutoksia lonkan, polven ja selkärangan nivelissä. Siksi on erittäin tärkeää valita korkealaatuiset jalkineet.

Lasten kenkiä päätettäessä on syytä muistaa muutama tärkeä sääntö:

  • Valmistusmateriaali - kenkien tulee olla luonnonmateriaaleja tai ilmavia materiaaleja. Niiden on kestettävä vaurioita ja suojattava hankauksilta. Ihannetapauksessa vuori tulee olla nahkaa.
  • Jäykistetty kantapää - tarjoaa vakautta ja pitää kantapään oikeassa asennossa ja varmistaa koko jalan oikean asennon. Jäykistetyt korkokengät ovat erittäin tärkeä osa lasten kenkiä, koska ne suojaavat tulevaisuudessa varus- tai valgusjalkoja vastaan.
  • Yläosa ulottuu nilkan yläpuolelle - tämän ansiosta lapsen jalat ovat vakaat, ja samalla heidän liikkeitäan ei rajoiteta.
  • Korkea ja leveä kärki - lapsella on silloin tilaa sormien oikealle asennolle ja hän voi liikuttaa niitä vapaasti.
  • Joustava pohja - mieluiten ei liian pehmeä, mutta ei myöskään liian jäykkä. Se ei myöskään saa luistaa, koska se voi aiheuttaa lapsen putoamisen. Hyvän pohjan tulee olla joustava ja luistamaton.
  • Leveä kantapää - kengät eivät saa olla korkeampia kuin 1,5 cm, mutta niillä on oltava leveä kantapää, joka tukee kantapäätä riittävästi.
  • Hyvin istuva koko - lasten kenkien tulee sopia jalkojen pituuteen. Ne eivät saa olla liian lyhyitä, koska ne voivat aiheuttaa jalkojen muodonmuutoksia. Liian suuret kengät eivät myöskään toimi, koska ne eivät tarjoa riittävää vakautta ja pohja taipuu väärään paikkaan.

Saappaat ja kengät lapsille

Saappaat ja saapikkaat Lasten kengät ovat eräänlainen jalkine, joka toimii hyvin iästä riippumatta. Jos valitsemme koon ja materiaalin, josta ne on tehty, ne ovat erittäin mukavia ja mukavia käyttää.

Kun valitset saappaita ja kenkiä, on syytä muistaa, että jalkineiden tulee olla jalkaa pitempiä noin 8–10 mm, koska lapsen jalka kasvaa hyvin nopeasti ja lisää sen pituutta. Jalka liikkuu usein eteenpäin kävellessä, joten tällainen kanta on ihanteellinen ratkaisu. Lasten kengissä ja saappaissa tulee olla myös pieni kantapää. Pienillä lapsilla sen korkeuden tulisi olla noin 5 mm ja 3-4-vuotiailla noin 10 mm. 5- ja 6-vuotiailla tulisi olla 20 mm korkea kantapää ja alle 10 x 25 mm.

Lasten kengistä ja saappaista löytyy tarrakiinnitteisiä, esim. Mukava ja mukava malli poikien kengät Ren But 1423 harmaa tai kiiltävä Velcro Ren Ren 3229 vaalean violetti tytöille. Tämä ratkaisu on erittäin kätevä ja samalla säästää paljon aikaa, koska kengät voidaan laittaa lapsen jalkoihin paljon nopeammin. Valikoimamme sisältää myös paljon ehdotuksia perinteisten nauhakenkien ystäville, esim. Adi American Club kengät tytöille tai sidottuina Ren Mutta lasten saapikkaat 1501 vihreä pojille.

Lasten saappaat

Lasten saappaat on loistava valinta syksyyn ja talveen. Kaikki mallit on muotoiltu oikein ja kiinnitetty lapsen jalkaan. Niissä on myös antibakteerisia ja sienilääkkeitä sisältäviä pohjallisia, jotka suojaavat lapsen jalkoja jopa monen tunnin leikin aikana. Huomionarvoista on saappaiden pohja, joka on riittävän joustava ja kulutusta kestävä. Tämän ansiosta saappaat ovat erittäin mukavat eivätkä luista sileille pinnoille. Kaikissa saappaissa on myös jäykkä kantapää, joka varmistaa oikean vakauden ja estää vammoja ja hankauksia. Tällä hetkellä tarjontaamme kuuluu mukava ja tyylikäs American Club lasten saappaat ja lasten saappaat Ren Butjoka varmasti kiinnostaa nuorimpia ja heidän vanhempiaan.

Sade saappaat lapsille

Kaikki lapset rakastavat leikkiä sateessa ja hypätä lätäköihin. Siksi kumisaappaat lapsille ne ovat välttämättömiä jalkineita sateisina päivinä. Tällä hetkellä meillä on valtava valikoima erilaisia ​​Wellington -saappaiden värejä ja kuvioita. Mikä tärkeintä, ne ovat erittäin toimivia. Ne suojaavat erilaisilta sääolosuhteilta, tarjoavat vakautta jaloille ja ovat riittävän joustavia. Myymälämme tarjouksesta löydät värikkäitä malleja, joissa on satuhahmoja, esim. sininen Jäädytetyt saappaat, mutta samalla toimivia ja mukavia American Club Galoshes -sukka + amerikkalaisten hevosten lisäosajotka sopivat täydellisesti syksyyn ja talveen. 

Lopuksi, hyvän kengän valitseminen lapsellesi on erittäin tärkeää. Lasten nilkkurit tarjoavat heille riittävän vakauden ja turvallisuuden. Jos haluat, että lapsi nauttii terveistä jaloista, tuntee olonsa mukavaksi ja mukavaksi jopa monen tunnin leikin ja kävelyn aikana, suosittelemme tutustumaan tarjoukseemme. Autamme mielellämme valitsemaan lapsellesi sopivat kengät.