Millaiset vuoristokengät lapsille?


Kun lähdemme vuoristomatkalle lasten kanssa, mietimme usein, millaiset jalkineet valita. Haluamme sen olevan kätevä, mukava ja kestävä. On myös tärkeää, että se antaa lapsen jalalle riittävän vakauden ja iskunvaimennuksen. Esittelemme tarjouksemme lasten vuoristokengistä.

Tarvitaanko erityisiä lasten kenkiä?

Jotkut vanhemmat olettavat, että lasten kenkiin ei kannata investoida, koska ne kasvavat niistä nopeasti. On totta, että lapsen jalka kasvaa hyvin nopeasti, mutta se ansaitsee myös riittävän mukavuuden ja mukavuuden erityisesti vuoristomatkoilla. Oikeiden kenkien valinta vuorille lapselle on myös erittäin tärkeää sen turvallisuuden vuoksi. Hyvät kengät, joissa on luistamaton pohja, suojaavat sinua putoamasta jyrkästä rinteestä ja tarjoavat riittävän vakauden ylämäkeen.

Matka vuorille on ilo lapselle ja hämmästyttävä herkku. Monet lapset rakastavat tätä liikunnan muotoa, koska se on myös hyvä tapa viettää vapaa -aikaa vanhempiensa kanssa. Tällainen matka on tietysti suunniteltava viisaasti. Lapset voivat lähteä vanhempiensa kanssa matkalle matalille vuorille kantolaukussa, vauvan hihnassa tai lastenvaunuissa, jos reitti on mukautettu siihen, ja vain tauon aikana he voivat vaeltaa vuoristopolkuja. Vanhempien lasten kohdalla 5-6-vuotiaat voivat kuitenkin tottua vuoristoreitteihin ja lähteä omille kyvyilleen. Oikeat kengät ovat kuitenkin välttämättömiä, eikä mikään vuoristomatka voi tehdä ilman niitä - sekä pikkulapsille että nuorille.

Lasten lumisaappaat

Lunta sataa usein vuorille, minkä vuoksi se on hyvälaatuista lumikengätNe ovat täydellisiä matkoille näille alueille. Ne ovat hyvin tehtyjä ja erittäin vakaita. Ne suojaavat myös putoamiselta ja liukumiselta jyrkillä vuorenrinteillä. Myymälämme valikoimasta löydät useita korkealaatuisia malleja, jotka sopivat sekä tytöille että pojille.

Lasten lumisaappaat toimivat myös äärimmäisissä olosuhteissa. Niiden sisällä on paksu ja lämmin turkki, mikä tekee niistä erittäin lämpimiä ja täydellisiä myös ankaralla talvella. Verkkosivultamme saatavilla olevia malleja on saatavana erikokoisina ja -värisinä, joten jokainen lapsi voi valita haluamansa - esim. ruskeat eskimo -saappaat lapsille, mustat lasten nylon saappaat  jos Velcro -saappaat Mt Trek. Kaikissa niissä on vankka, urheilullinen pohja, joka eristää riittävästi lunta ja kylmää tuulta.

Lapsilukijat

Toisin kuin näyttää, lapset ovat erittäin vaativia asiakkaita. He tarvitsevat oikein muotoiltuja, mukavia ja aktiiviseen elämäntapaan mukautettuja kenkiä, ja kaikki haitat voivat aiheuttaa haluttomuutta jatkaa matkaansa. Lasten vuoristokenkien on siksi oltava erityisen mukavia käyttää ja kestäviä. Vuorilla kävely on paljon vaivaa erityisesti nuorimmille, joten on erittäin tärkeää, että laadukkaat kengät tekevät siitä mahdollisimman helppoa. Tästä syystä tarjouksemme sisältää vain korkeimpien standardien mukaan valmistetut kengät, jotka varmasti varastavat lasten ja heidän vanhempiensa sydämet.

Ne ovat täydellisiä yleiskäyttöön vuoristossa saappaat erottimien tyyppi. Myymälämme valikoimasta löydät molemmat vaihtoehdot pojille, esim. American American Clubin poikamiehet musta, sekä ehdotuksia tytöille, esim. kauniita ja toimivia harmaat ankkurit Amerikkalainen amerikkalainen klubi. 

Kengät on helppo pukea päälle, koska niissä on vetoketjukiinnitys. Ne on valmistettu korkealaatuisesta ekologisesta nahasta, joka mukautuu oikein lapsen jalan muotoon ja takaa vakauden. Sisällä ne on eristetty turkiksella, minkä vuoksi ne suojaavat täydellisesti kylmältä ja tuulelta. Kumipohja suojaa myös liukastumiselta, ja jäykkä kantapää tekee jalasta iskunvaimentavamman. 

Saappaat lapsille

Lämpimät, vedenpitävät saappaat ovat toinen hyvä valinta lasten kenkiä vuoristossa. On tärkeää, että ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Myymälämme tarjoaa mm Zarro tyttöjen saappaat valmistettu luonnollisesta nahasta, joka suojaa täydellisesti pakkaselta ja mukautuu joustavasti lapsen jalkaan. Sisäpuolelta ne on eristetty jalkineiden turkista, minkä vuoksi ne suojaavat täydellisesti epäsuotuisilta sääolosuhteilta.

Esimerkiksi pojille toimiva saappaat kalvolla Bartek. Näillä kengillä on "Healthy Foot" -sertifikaatti, joka osoittaa korkean työn laadun ja käytön turvallisuuden. Ne todistavat olonsa talvella, vuoristokävelyillä, koska ne vakauttavat jalkan kunnolla ja suojaavat sitä kylmältä. Niitä on myös rikastettu "BRTKtex" -kalvolla, jonka päätehtävänä on suojata tuulta ja lunta vastaan. Kengät tarjoavat myös jaloille riittävän ilmanvaihdon, vaikka turkiseriste on sisällä. On syytä muistaa, että tämä ominaisuus on erittäin tärkeä retkien aikana. 

Verkkosivuiltamme löydät korkealaatuisia lasten vuoristokenkiä. Lumisaappaat, vaelluskengät ja lämpimät saappaat ovat loistava valinta. Lapsen mukavuuden ja turvallisuuden vuoksi kannattaa valita jalkineet, jotka pehmustavat jalkaa, suojaavat putoamiselta ja tarjoavat samalla riittävän suojan pakkasta, tuulta ja lunta vastaan. Suosittelemme tutustumaan tarjoukseemme! Olemme varmoja, että löydät oikeat kengät vuoristostasi lapsellesi!