Milloin alkaa etsiä syksyn kenkiä?


Esitämme tämän kysymyksen - KYLLÄ! - juuri nyt. Vaikka on vasta elokuun puoliväli, on tässä vaiheessa syytä tutkia kaappiasi. Ehkä lomakausi on ohi, mutta meillä on jonkin aikaa tehdä syksyn edeltäjä siivous.

Esitämme tämän kysymyksen - KYLLÄ! - juuri nyt. Vaikka on vasta elokuun puoliväli, on tässä vaiheessa syytä tutkia kaappiasi. Ehkä lomakausi on ohi, mutta meillä on jonkin aikaa tehdä syksyn edeltäjä siivous. Kehotamme sinua vierailemaan heissä! Tämän ansiosta tiedät, mitkä kengät sinulla ja perheelläsi ovat ja mitä syksyn jalkineita sinun pitäisi ostaa.

 

Olemme tällä hetkellä sitä mieltä, että mitä enemmän kenkiä, sitä parempi. Mutta on tärkeää, että laatu liittyy määrään. Siksi alla olevasta löydät vinkkejä siitä, mitä kenkiä on syytä etsiä, kun tulee seuraava, kaunis, puolalainen vuodenaika - eli kultainen syksy.

Syksy - märkä, kylmä ja pilvinen

Kesän lopulla on jo sää lomitettu. Ne, jotka päättivät myöhäiskesästä lomalle vuorille tai Itämereen, tietävät tämän. Sää on omituinen, lähettäen meille usein rankkasateita, muuttaen vuoristopolut mutavirtoiksi. Niiden välttämiseksi kannattaa varustaa itse hyvät kengät - jopa syksyllä! Tarkoitamme ansastajia ja sisäänrakennettuja urheilujalkineita, joista on hyötyä jopa joulukuun alkuun asti aktiivisten perheretkien aikana. Tällaisia ​​jalkineita löytyy sivustoltamme, sekä naisille että miehille sekä nuorimmalle.

 

Syksy on odottamattomien sateiden aika, joka vaivaa myös kaupunkeja. Kannattaa tietää nyt, onko olemassa mainostaminen welliesille tai muille vedenpitäville kengille. Ne ovat hyödyllisiä paitsi lapsille, myös naisille. Uskomme, että kuiva jalka on onnellinen jalka, etenkin kylmäaikana.

Mitä kenkiä minun pitäisi ostaa?

Tämä on hyvin yksilöllinen kysymys. Aloitetaan toisella - tiedätkö, mitkä syksyn kengät ovat vaatekaapissasi? No? Aloita ostoksesi täältä. Ota pois kaikki löytämäsi kenkäparit, aloittamalla tietysti omat kengät. Päätä, mitkä kengät ovat sopivia ensi kaudelle ja mitkä eroteltava. Ajattele mitä kenkiä haluat ostaa. Tässä ehdotamme, että on hyvä ostaa jalkineita todistetulta yrityksestä, varsinkin jos haluamme olla 100% varmoja siitä, etteivät ne saa kastu.

 

Tule sitten myymäläämme ja päätä kategorioiden perusteella, mitä kenkiä tarvitset eniten. Ovatko nämä galosheja? Tai ehkä ansastajia tai urheilujalkineita, koska syyskuusta lähtien aloitat erilaisilla urheilulajeilla? Mitään kenkäparia ei olisi - kannattaa tilata nyt, elokuussa, nauttia alhaisemmista hinnoista ja olla varma, että numeroosi unelmamalli ei ole loppuunmyyty.