Milloin aloittaa syksyn saappaiden etsiminen?


Kysymme tämän kysymyksen - KYLLÄ! - juuri nyt. Vaikka on vasta elokuun puoliväli, kannattaa kurkistaa vaatekaappiisi tässä vaiheessa. Ehkä lomakausi on ohi, mutta meillä on aikaa tehdä syksyä edeltävä siivous.

Kysymme tämän kysymyksen - KYLLÄ! - juuri nyt. Vaikka on vasta elokuun puoliväli, kannattaa kurkistaa vaatekaappiisi tässä vaiheessa. Ehkä lomakausi on ohi, mutta meillä on aikaa tehdä syksyä edeltävä siivous. Kehotamme sinua tekemään niin! Tämän ansiosta tiedät, mitkä kengät sinulla ja perheelläsi on ja mitkä syksyn kengät kannattaa ostaa.

 

Uskomme tällä hetkellä, että mitä enemmän kenkiä, sitä parempi. Mutta on tärkeää, että määrä vastaa laatua. Siksi alla on vinkkejä siihen, mihin kenkiin kannattaa kiinnittää huomiota, kun on kyse seuraavasta kauniista puolalaisesta kaudesta - kultaisesta syksystä.

Syksy - märkä, viileä, pilvinen

Kesän loppu on jo sään sulatusuuni. Ne, jotka päättivät viettää elokuun lopun lomat vuorilla tai Itämerellä, tietävät sen. Sää on oikukas, se lähettää usein rankkasateita ja muuttaa vuoristopolut mutavirroiksi. Niiden välttämiseksi kannattaa varustaa itsensä hyvillä kengillä - jopa syksyllä! Tarkoitamme vaelluskengät ja rakennetut urheilujalkineet, jotka ovat hyödyllisiä jopa joulukuun alkuun saakka aktiivisten perhekävelyjen aikana. Tällaisia ​​jalkineita löytyy verkkosivuiltamme sekä naisille, miehille että nuorimmille.

 

Syksy on odottamattomien sateiden aikaa, jotka myös häiritsevät kaupunkeja. Kannattaa selvittää nyt, onko galosheille tai muille vedenpitäville kengille tarjous. Niistä on hyötyä paitsi lapsille, myös naisille. Uskomme, että kuiva jalka on onnellinen jalka, etenkin vilustumisen aikana.

Mitä kenkiä ostaa?

Tämä on hyvin yksilöllinen kysymys. Mutta aloitetaan toisella - tiedätkö, mitkä syksyn kengät sinulla on vaatekaapissasi? Ei? Tästä aloitat ostoksesi. Löydä kaikki kenkäparit, joita voit löytää, tietysti omilla. Päätä, mitkä kengät sopivat seuraavalle kaudelle ja mistä sinun pitäisi erota. Mieti mitä kenkiä haluat ostaa. Tässä ehdotamme, että on hyvä ostaa kenkiä todistetulta yritykseltä, varsinkin jos haluat olla 100% varma, etteivät ne kastu.

 

Siirry sitten myymäläämme ja päätä, mitkä kengät tarvitset eniten luokittain. Tuleeko Wellington -saappaat? Tai ehkä vaelluskengät tai urheilukengät, koska syyskuusta lähtien aloitat erilaisilla urheilutoiminnoilla? Olipa kenkäpari mikä tahansa - kannattaa tilata se nyt, elokuussa, nauttiaksesi halvemmista hinnoista ja varmistaaksesi, että ongelmasi unelmamalli ei ole loppuunmyyty.