Mitä harmaita kenkiä pukea päälle, jotta se ei näyttäisi ... harmaalta hiireltä? Inspiroidu!


Jotkut ihmiset ajattelevat, että harmaa väri on tylsyyden ja keskinkertaisuuden ruumiillistuma, ja luopuvat harmaiden kenkien ostamisesta. Mikään ei voisi olla enempää pielessä! Harmaiden kenkien ei tarvitse tehdä asustasi tylsän näköisenä. Tarkista, minkä kanssa käytät harmaita kenkiä, jotta et näytä... harmaalta hiireltä.

Harmaa hiiri? Ei tällä kertaa!

Harmaat kengät eivät ole kovin suosittuja. Jos olet myös sitä mieltä, että tämä väri on tylsyyden ja keskinkertaisuuden ruumiillistuma, anna minun todistaa, että olet väärässä. Loppujen lopuksi sinun ei tarvitse näyttää harmaalta hiireltä, kun käytät harmaita kenkiä!

Kerromme mielellämme, mihin ne yhdistetään, jotta tyylityylisi kiinnittävät muiden huomion. Tarkista, mitkä sävyt ja värit toimivat parhaiten harmaiden kenkien kanssa. Työskennellä!

Minkä väriset vaatteet sopivat hyvin harmaiden kenkien kanssa?

Harmaa on erittäin universaali väri, joka harmonisoituu täydellisesti laajan värivalikoiman kanssa. Värisyvyydestä, tilaisuudesta ja mielialasta riippuen tämän värisiä kenkiä voidaan yhdistää melkein kaikkiin sävyihin.

Kannattaa kuitenkin muistaa erottaa kylmät ja lämpimät värit. Niiden yhdistäminen voi aiheuttaa vastatuloksen ja vaikeuttaa WOW-efektin luomista. Riittää kuitenkin, että yhdistät kylmiä harmaita muihin kylmiin sävyihin, kuten siniseen, vihreään tai vaalean violettiin, ja lämpimiä - lämpimiin, kuten punaiseen, keltaiseen ja oranssiin.

Jos väreillä leikkiminen ei vakuuta sinua, valitse yksiväriset tyylit. Mustat, istuvat farkut, musta villapaita ja harmaat kengät ovat todistettu yhdistelmä hänelle ja hänelle.

Tutustu todistettuihin väriyhdistelmiin

On olemassa useita todistettuja väriyhdistelmiä, jotka kannattaa muistaa valittaessa harmaiden kenkien tyyliä. Tapaa suosikkimme.

harmaa + valkoinen

Sekä vaaleammat että tummemmat harmaat toimivat ilmiömäisesti valkoisen kanssa. Voit käyttää harmaita kenkiä valkoisen pitsimekon kanssa ja yhdistää hopeisiin herkkiä koruja. Tällaisessa asussa voit mennä sekä kasteelle että treffeille.

Pidätkö enemmän housuista? Klassiset valkoiset pikkusikarit ovat hitti, kun yhdistät ne harmaaseen paidan ja harmaisiin loafereihin. Myös miehet voivat käyttää tätä sarjaa menestyksekkäästi. Valkoiset kangasshortsit, harmaa pellavapaita ja harmaat loaferit ovat loistava yhdistelmä moneen tilaisuuteen.

Harmaa + maan sävyt

Harmaa toimii hyvin maanläheisten sävyjen kanssa. Vähäiset, luonnolliset värit täydentävät täydellisesti harmaita kenkiä. Yhdistä ne harmaisiin housuihin, ruskeaan villapaitaan ja beigenväriseen trenssitakkiin. Tämä yhdistelmä sopii sekä naisille että miehille. 

Harmaa + Pinkki

Pinkki ja harmaa ovat täydellinen kaksikko. Vältä kuitenkin puuterimaisia ​​vaaleanpunaisen sävyjä, jotta ne eivät näytä tylsältä ja miedolta. Valitse sen sijaan energisoiva fuksia. Harmaat kengät tasapainoiseksi intensiivisen vaaleanpunaiseen asuun? Hyvä idea! Yhdistä harmaat saappaat fuksiatakin kanssa ja olet valmis.

Harmaa + keltainen

Keltainen löysästi toiselle olkapäälle putoava pusero, harmaat housut ja harmaat kengät on yhdistelmä, joka sopii moneen eri tilanteeseen. Toimistolle mentäessä voit korvata villapaidan paidalla ja laittaa päälle keltaisen takin.

Kun valitset keltaisia ​​vaatteita harmaille kengille, sinun ei tarvitse rajoittua sitruunasävyihin ollenkaan. Sinapin väri on hitti molemmille sukupuolille. Naiset voivat luoda klassisen pohjan sinappimekon muodossa, kun taas herrat voivat valita sinappipuseron tai -takin ja yhdistää ne tummiin farkkuihin. 

Värikäs huimaus

On olemassa muutamia todistettuja väriyhdistelmiä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota. Entä harmaat kengät voimakkaan oranssin kanssa? Tämän värinen paita korostaa täydellisesti kesärusketusta. Harmaan ja vihreän tai tummansinisen yhdistelmä on myös hitti.

Harmaat kengät hänelle ja hänelle

Mietitkö mistä ostaa muodikkaimmat harmaat kengät hänelle ja hänelle? Se on helppoa! Verkkokaupastamme löydät helposti etsimäsi. Inspiroidu!

Harmaat varvastossut oranssilla pohjalla käytä farkkushortseja ja oranssia paitaa. Valitse juhlallisempiin, kesä- tai kevättilaisuuksiin harmaat pumput, joissa on leikkaus varpaille ja kantapäälle. Mukava postaus saa sinut rakastamaan heitä ensi silmäyksellä. Jos etsit vieläkin tyylikkäämpiä kenkiä, lyö vetoa mokkakorkokengät alustalla. Niiden ansiosta saat jalkojen vaikutuksen taivaalle! Mutta käytä sitä joka päivä harmaat espadrillit, joissa punottu pohja tai nahkakengät. Kylminä päivinä valitse muodikas eristetyt saappaat

Myymälässämme on myös ehdotuksia tyylikkäille miehille. Valitse tyylikkäät uloskäynnit klassiset brogut himmeässä harmaan sävyssä. Ne näyttävät upeilta sekä laivastonsinisten että ruskeiden pukujen kanssa. Etsitkö täydellistä vaihtoehtoa toimistoon? Meillä on sinulle jotain! Nämä mukavat kengät he läpäisevät kokeen, vaikka sinulla olisi pitkä työpäivä. Ja töiden jälkeen ... aika hyvin ansaituun lepoon. Löydät ne mukaviksi lenkkarit tai mukavat tossut.