Mitä kenkiä häät kesällä?


Kesä on ylivoimaisesti suosituin häiden ajankohta. Nuoret ovat innokkaita nauttimaan tämän ajan tarjoamasta säästä. Se on myös kätevä aika vieraille - lomat suosivat lomia ja matkoja, ja ulkona oleva ilma kannustaa tapaamaan rakkaitaan ja pitämään hauskaa aamuun asti. Kuitenkin herää kysymys - mitä kenkiä häät kesällä! Päätimme kerätä tärkeimmät tiedot auttaaksemme sinua tekemään tämän päätöksen. Tässä vinkkimme!

Kengät häät kesällä - mukavuutta ennen kaikkea

Ennen kuin esitämme ajatuksen siitä, mitkä kengät häät kesällä tulisi valita, annamme muutamia sääntöjä käytännöllisen mallin valitsemiseksi. Koska häät eivät ole muutaman tunnin lähtö, vaan kestävät yleensä iltapäivästä seuraavan päivän aamuun, vietät heissä pitkään ja mukavuus on tärkeää. Lisäksi et ole vain yhdessä paikassa kengissä - seremonia rekisteröintitoimistossa tai kirkossa, sitten siirto hääsaliin, tanssi, meneminen ulos puhumaan rakkaillesi ja ystävillesi ja sitten palaaminen kotiin. On arvioitu, että häät aikana keskimääräinen vieras voi matkustaa useita kilometrejä ja kymmeniä tuhansia askelia! Meidän ei siis tarvitse vakuuttaa sinua siitä, että mukavat kengät ovat välttämättömiä!

 • Säädä koko tarpeidesi mukaan.
 • Valitse vakaa malli, jossa on mukava kantapää.
 • Tilaa kengät etukäteen, jotta sinulla on aikaa kävellä ja testata niitä.
 • Varmista, että kengät eivät ole liian löysät - ne eivät saa pudota jaloistasi tanssiessasi!
 • Naisten tulisi säätää kantapään korkeus kykyjensä mukaan - jos he käyttävät tämän tyyppisiä kenkiä vain muutaman kerran vuodessa, kannattaa valita alempi, esim. Pylväs tai kiilakanta.
 • Miehille, joilla on leveä jalka, suosittelemme valitsemaan leveät varpaat, jotta ne eivät satuttaisi.
 • Kuumina päivinä suosittelemme valitsemaan ilmavat kengät, jotka antavat jalan hengittää - esim. naisten sandaalit jos miesten leivonnaiset.

Muista myös vaihtaa kengät - jopa mukavin, todistettu malli voi tuottaa sinulle pettymyksen monen tunnin hauskanpidon jälkeen. Pidä kätevä vaihtoehto hihassa ja anna jalkojesi hengittää. Vakuutamme teille, että vastasyntyneet tai häävieraat eivät syytä sinua, jos pukeudut tyylikkäästi miesten kengät jos naisten pumput mukavan päällä lenkkarit tai ballerinat. Kaikki on hauskaa!

Suosituimmat kenkämallit naisten kesän häihin

Naiset haluavat hinnalla millä hyvänsä näyttää upealta tämän tyyppisissä tapahtumissa. Jokainen nainen voi muokata tyylin mieltymystensä, makunsa, hahmonsa ja vallitsevan muodin mukaan. Koskeeko sama myös jalkineita? Useimmiten kyllä, kunhan se täyttää ensimmäisen kohdan vaatimukset. Jos kengät ovat mukavat, vakaat ja mukavat käyttää jopa useita tunteja - voit noudattaa estetiikkaa. Tässä on ideoitamme siitä, mitkä kengät kesän häihin ovat parhaat!

 • Korkeat korot - eräänlainen kenkä, jota kaikki naiset rakastavat visuaalisesti. Se hohtaa jalkaa, näyttää tyylikkäältä ja sopii mihin tahansa muotoiluun. Muodikkaimpien ehdotusten joukossa on aina klassikoita - esim. SHELOVET mustat pumput pylväässä tai ylellisempi malli, kuten sandaalit nastalla, jossa on korvat.
 • Kiilat - tämän tyyppisten kenkien joukossa on lukuisia pumppuja ja sandaaleja, joita naiset rakastavat. Ne ovat vakaita, mutta silti tyylikkäitä ja optisesti pidentävät hahmoa. Suosittu malli on esim. tummansininen kiilapumppu Alice.
 • Kengät pylväässä - näillä voi olla eri korkeus, muoto tai väri. Ne takaavat vakaan askeleen, mukavuuden ja saavat silti jalat näyttämään ohuemmilta lisäämällä samalla senttimetrejä. Vaihtoehtoja on monia, esim. Weide -mustat pumput, joissa brokaatti kantapää tai Nio Nio klassiset punaiset pumput.
 • Litteät kengät - sandaalit, ballerinat, lenkkarit, mokkasiinit, espadrillit. Vaihtoehtoja on monia, joten tiedämme, että jos et pidä korkeista saappaista tai etsit mallia naamiointiin, löydät valikoimastamme tarpeisiisi räätälöidyn ratkaisun. Vaihtoehtoihin kuuluu mm Nio Nio mustat ballerinat jousellajotka ovat tämän kesän hitti!

Kesä häät kengät miehille - ideoita mielenkiintoiseen muotoiluun

Herrat, kesällä häät kenkien tarjousten joukossa on myös monia vaihtoehtoja. Tietenkin suosituin on klassikko nahkakenkien muodossa. Siellä monet vaihtoehdot voivat kuitenkin aiheuttaa huimausta, ja olemme vakuuttuneita siitä, että tarjouksessamme olevat mallit täyttävät vaativimpien asiakkaiden odotukset. Lisäksi, jos pidät monipuolisuudesta ja haluat rikkoa eleganssin urheilullisemmalla kesän aksentilla - voit valita muita malleja. Tässä ovat ehdotuksemme!

Toivomme, että auttoimme sinua päättämään, mitkä kesä häät kengät ovat parhaat. Valitse tarpeisiisi sopiva vaihtoehto KeeShoes -tarjouksesta ja tanssi niissä aamuun asti. Hauskoja ostoksia ja hullua hauskaa!