Mitä kenkiä häät keväällä?


Yhä pitemmät päivät, korkeampi lämpötila ja paistava aurinko tekevät keväästä erittäin suositun hääkauden. Maaliskuun puolivälistä kesäkuuhun sää on hyvin vaihteleva, joten on epäilyksiä siitä, mitä kenkiä käyttää keväällä. Joten päätimme valmistaa kourallisen inspiraatiota, joka auttaa sinua tekemään päätöksen. Neuvomme, mitkä kevään häät kengät sopivat naisille ja herroille!

Säädä hääkengät kevään sään mukaan

Vaikka tämä vinkki kuulostaa hyvin ilmeiseltä, se jätetään usein huomiotta. Kuitenkin jopa vanhat puolalaiset sananlaskut sanovat "maaliskuussa kuin kattilassa" tai "huhtikuussa, koska kudokset kietoutuvat yhteen, pieni talvi, pieni kesä". Joten voit odottaa erilaisia ​​sääolosuhteita. Joskus maaliskuun lopussa nurmikot ovat edelleen lumikerroksen peitossa, ja muina aikoina, huhtikuun alussa, makaamme puutarhassa ja järjestämme ensimmäisen grillauksen. Siksi kannattaa tarkistaa pitkän aikavälin sääennusteet. Tämä ei kuitenkaan aina ole riittävän tehokasta. Mikä on vastaus? Valmistaudu kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Siksi suosittelemme, että hihassa on vähintään kaksi kenkäparia.

  • Kylmä, varhainen kevät - kun ulkona sää on yhä enemmän kuin talvi kuin unelmakevät ja lämpömittarit osoittavat lämpötilan noin 10 astetta tai vähemmän, kannattaa keskittyä toimivuuteen. Älä ota riskiä ja käytä avoimien kenkien sijasta jalkasi tukevaa suojaa. Jos on pakkasta, et vain ole kylmä, mutta myös esimerkiksi et liuku mukautetun pohjan ansiosta. Suosittelemme naisia ​​valitsemaan korkokengät nilkkurit tai erittäin muodikasta saappaat korkealla yläosalla. Herrat voivat valita Chelsean saappaat tai kengät.
  • Lämmin, miellyttävä kesän sananlasku - kun kevät on täydessä vauhdissa, lämpötila on yli 15 astetta ja aurinko paistaa yhä enemmän, voit valita kengät kevään häihin rennommassa, avoimessa versiossa. Suosittelemme naisia, jotka pitävät korkokengistä sukkulatja niille, jotka haluavat litteän vaihtoehdon - ballerinat. Herrat voivat jälleen valita kengät, jotka toimivat ympäri vuoden ja ovat ajattomia klassikoita, tai jos he haluavat mieluummin löysää smart-casual-tyyliä, erittäin muodikasta lenkkarit.
  • Kevään ja kesän kuuma käänne - kun kalenterisivu vierittää kesäkuulle, ajattelemme enemmän kevään loppua kuin kesää. Tämän osoittavat lämpötilat, kadun luomukset ja tunnelmat. Joten valitaan kevyet, ilmavat jalkineet, jotka takaavat hyvän ilmanvaihdon. Suosittelemme naisia sandaalit - saatavana litteänä, kantapäänä, pylväänä tai kiilaversiona. Ne ovat suuria miehille mokkasiinitjoka johtaa muutaman kauden kevään häät kenkävalintojen joukkoon.

Mitä kenkiä häät keväällä - valitse mukavuus!

Häät ovat yleensä tapahtuma, joka kestää puoli päivää ja koko yön. Juhlat alkavat noin kello 14 ja kestävät aamunkoittoon. Ymmärrämme, että jokainen vieras haluaa näyttää tyylikkäältä ja ilmiömäiseltä, mutta suosittelemme, että ulkonäkö ja mukavuus kulkevat käsi kädessä. Suosittelemme, että naiset ja herrat valitsevat vakaat jalkineet koon mukaan. Ei saa olla painetta, hankausta tai ongelmia tasapainon ylläpitämisessä. Sinun on valittava kengät, jotka vastaavat tarpeitasi ja mieltymyksiäsi - jos sinulla on leveä jalka, laita paremmin jalkaan pyöreä kärki, joka ei purista varpaitasi, ja jos sinulla on hyvin ohut, nauhoitus on hyvä idea. voit säätää jalkineet jalkasi muodon mukaan.

Tärkeä vinkki naisille, jotka etsivät vastauksia kevään häät kenkiin, on se, että kantapää on mukautettava kokemukseen. Niin abstraktilta kuin se kuulostaakin, voimme vakuuttaa teille, että se on erittäin tärkeää. Jos vietät useita tunteja päivässä korkokengillä, koska ne ovat osa pukeutumiskoodiasi, tai ulkoilet useita tunteja kuukaudessa tämän tyyppisissä kengissä vähintään useita kertoja kuukaudessa, voit valita 8 cm korkean koron ja enemmän. Niin kauan kuin se on vakaa kenkä, voit käsitellä sitä, koska jalka on räätälöity tällaisiin olosuhteisiin. Ne toimivat mm. vaaleanpunaiset pumput, joissa on holografinen korkokenkä tai oranssit läpinäkyvät nastat. Jos toisaalta käytät korkokenkiä satunnaisesti etkä muista kokemusta parhaiten, suosittelemme valitsemaan alemman version, jolla on erittäin vakaa kantapää - esim. Pylväs tai kiilakanta. Esimerkkejä tämän tyyppisistä kengistä ovat Renda mustat pumput, joissa on litteät korot tai punaiset pumput VINCEZA -keulalla.

Mukavuus merkitsee epäilemättä kenkien säätämistä haluttuun tyyliin. Joten jos et tunne olosi mukavaksi käyttäessäsi näitä kenkiä ja verkkotunnuksesi on urheilutyyli, älä pakota itseäsi käyttämään tyylikkäitä, hienoja kenkiä. Tämä koskee sekä naisia ​​että herroja. Kehotamme sinua leikkimään muodin kanssa ja rikkomaan tyylikkyyden rentoilla tai urheilukengillä. Herrat voivat pitää esim mustat klassiset miesten XN35 lenkkarit tai mustat laivastonsiniset leivonnaisetja naiset harmaat hopeiset kiilakengät.

Toivomme, että vinkkien ansiosta tiedät jo, mitkä kevään häät kengät kannattaa valita. Ohjaa ennen kaikkea estetiikan ja mukavuuden tunne. Tarkista myymälämme tarjonta, valitse tarpeisiisi sopiva kenkämalli ja tanssi koko ilta! Onnistuneet ostokset!