Mitä kenkiä häät syksyllä?


Kultainen Puolan syksy - aurinko on hieman himmennetty, lehtien kultaiset värit ja edelleen suhteellisen korkeat lämpötilat tarkoittavat, että syyskuu ja lokakuu ovat kuukausia, jolloin nuoret parit päättävät lupata rakastaa hautaan. Joskus sää on kuitenkin pettymys, joten häävieraat ihmettelevät, mitkä asut valmistautua päiväksi. Neuvomme, mitkä kengät häät syksyllä ovat parhaat!

Kuukausi on tärkeä

Syksy on vuodenaika, joka on sääolosuhteiltaan erittäin monimuotoinen. Lämmin, vielä kesää ja lomaa muistuttavat päivät vuorottelevat sateisten ja tuulisten päivien kanssa. Häiriö tapahtuu useimmiten lokakuussa tai marraskuussa, jolloin alamme ajatella yhä enemmän tulevaa talvea. Siksi, kun päätät häät vaatekaapin valinnasta, sinun on otettava huomioon kuukausi, jona seremonia pidetään.

  • Syyskuussa voit luottaa siihen, että sää on tyydyttävä lämpötilan suhteen - useimmiten se on yli 15 astetta, eikä sateita ole usein. On paljon todennäköisempää, että aurinko on hieman pilvisellä taivaalla ja tuulenpuuska on kesää. Siksi on parasta valita mukavat jalkineet, jotka tarjoavat ilmavuutta ja mukavuutta jaloille. Joten suosittelemme naisia sandaalit ja sukkulat. Miehille ne ovat hyväksyttäviä mokkasiinit ja perinteinen kengät.
  • Lokakuu voi olla hyvin muuttuvaa. Se voi olla aurinkoista ja miellyttävää, mutta myös sateista ja tuulista. Joten laitetaan kengät syksyn häät, jotka suojaavat jalkaa hieman enemmän kuin kevyet sandaalit. Joten korkokengät, avokkaat ja matalat kengät toimivat hyvin. Herrojen tulisi valita klassikot ja valita nahkaiset slip-on- tai sidotut kengät.
  • Marraskuu on kuukausi, jolloin ajattelemme yhä enemmän lunta, pakkasta ja kelkkailua. Se voi kuitenkin olla erilainen - voi olla pakkasia ja sateita, mutta lämpötila voi olla myös yli 10 astetta ja aurinko on täynnä. Joten valmistaudumme erilaisiin olosuhteisiin ja tarkistamme sääennusteet. Hyvä päätös on esimerkiksi korkokengätjoka lopulta muuttuu nastoiksi tai ballerinat jo huoneessa. Miehille suosittelemme edelleen klassikoita - kengät ovat aina hieno päätös!

Kengät häät syksyllä - mukavuus ennen kaikkea

Hääpuvun on oltava mukava vuodenajasta riippumatta. Tämä koskee ensisijaisesti kenkiä, joissa vietät pitkiä tunteja. Useimmiten seremonia alkaa varhain iltapäivällä - noin 14 ja päättyy aikaisin aamulla. Sinun on mukava käyttää kenkiä niin monta tuntia. Ei ole painetta, hankaumia tai epävakautta. Siksi emme suosittele valitsemasta kenkiä, jotka eivät ole todistettuja - tilaa malli ja tee testi. Juhlimisen ystävien kanssa, treffin, kävelyn tai kotitanssin tulisi varmistaa, että kenkäsi tekevät temppun koko yön juhliin.

Useimmat naiset eivät voi kuvitella tällaista tapahtumaa ilman korkokenkiä. Kun kuitenkin valitset mallin itsellesi, sinun on kiinnitettävä huomiota tapisi korkeuteen, joka on sovitettu kykyihisi. Naisilla, jotka viettävät muutaman tunnin päivittäin korkokengissä tai käyvät päivinä tai tapaamisissa ystävien kanssa joka viikonloppu, on varaa korkeampaan vaihtoehtoon - esim. mustat mokkanahkat korissa tai mustat paljaat pumput pylväässä. Naisille, jotka eivät käytä niitä päivittäin, suosittelemme matalampia ja vakaampia vaihtoehtoja - esim. Pylväässä tai kiilakorkoissa, kuten musta mokkanahkainen kiilapumppu tai Nio Nio klassiset punaiset pumput.

Tuo ylimääräisiä kenkiä syksyn häät

Koska vietät monta tuntia kengissä, kannattaa aina käyttää ylimääräinen malli naamiointia varten. Tämä koskee sekä naisia, jotka haluavat vaihtaa korkokenkiä matalien, miellyttävien vaihtoehtojen - esim. Ballerinat, mokkasiinit tai jopa varvastossut - hyväksi, samoin kuin miehiä. Herrat voivat menestyksekkäästi vaihtaa kenkiä enemmän urheilua varten - esim. Lenkkarit tai mokkasiinit. Tietenkin ulkonäkö ja tyylikäs, siisti ulkonäkö ovat tärkeitä. Kukaan ei kuitenkaan syyttää sinua, kun virallisen osan jälkeen, kun on hauskaa, käytät mukavia kenkiä. Lisäksi myymälämme tarjous sisältää tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka sopivat täydellisesti jopa tyylikkään puvun kanssa - esim. miesten klassikot valkoiset kengät Converse Chuck Taylor All Star tai naisten vaaleanpunaiset loaferit naisten samppanjaa. Morsiamen ja sulhasen sekä muiden tapahtumien järjestäjien, esim. Vanhempien, todistajien, kannalta tärkeintä on, että kaikkien tulisi tuntea olonsa mukavaksi ja muistaa häät parhaalla mahdollisella tavalla. Joten sen sijaan, että kiinnität laastareita jalkoihisi lähipäivinä tai luopuisit tanssimisesta tanssilattialla, hanki itsellesi mukavat kengät ja ylimääräinen pari naamioimiseksi! Olemme vakuuttuneita siitä, että se on oikea päätös!

Toivomme, että autoimme sinua päättämään, mitkä kengät valita syksyn häät. Muista tutustua myymälämme tarjoukseen, jossa tarjoamme asiakkaille paljon malleja, jotka sopivat täydellisesti tällaiseen tilaisuuteen - naisille, miehille ja lapsille. Hyvää ostoksia ja hauskaa ButyModne.pl-tiimiltä!