Mitä kenkiä häät talvella?


Talvi ei ole suosituin kausi avioliittoon. Kuitenkin jotkut parit päättävät nopean määräajan, halvemman hinnan tai vain mieltymysten vuoksi mennä naimisiin talvikaudella. Sitten herää kysymys vieraiden keskuudessa - mitä kenkiä häät talvella? Onko pakko ottaa vaihtokengät? Tai ehkä voin tehdä sen pumpuilla tai broguilla? Hälvennämme kaikki epäilyt ja neuvomme, mikä malli kannattaa valita!

Kengät häät talvella - valitse mukavuus ja toiminnallisuus

Puolan sääolosuhteet vaihtelevat talvella. Alle 10 asteen lämpötiloista, kun aurinko vilkkuu, sataa ja tuuli puhaltaa, todella pakkaspäiviin, jolloin lämpömittarit ovat selvästi alle 0 asteen ja tiet ovat lumen peitossa. Siksi jalkineiden valinta on mukautettava vallitsevaan säähän. Kenkien on oltava lämpimiä ja mukavia, ja niiden on myös tarjottava riittävä vakaus - vaikka tiellä saattaa olla pakkaskerros. Siksi suosittelemme, että valitset laadukkaat talvikengät koko seremonian ajaksi ja siirrät hääsaliin. Heidän joukossaan tietysti naisten saappaat ja miesten Chelsea -saappaat. Naiset voivat myös pitää niistä saapikkaat - esim. kantapäässä, pylväässä tai kiilakannassa.

Kun valitset hyttejä häihin talvella, kannattaa harkita useita elementtejä:

  • Valitse oikea koko, mutta muista, että kengät eivät saa puristaa tai puristaa sinua;
  • Naisten tulisi valita kengät, joilla on vakaa kantapää - esimerkiksi pylväässä korkean kantapään sijasta;
  • Suosittelemme, että varmistat, että valittu kenkämalli ei kastu, koska talvisää voi yllättää sinut;
  • Paksun pohjan kengät ovat parhaita - ne eristävät jalan maasta ja takaavat lämpömukavuuden.

Muista myös, että kun hääseremonia on ohi, vieraat kutsutaan hääsaliin, jossa lämpötila on täysin erilainen. Siksi on välttämätöntä vaihtaa kengät - kevyet, mukavat ja täydelliset tanssia varten. Herrat saisivat hihat ylös kengätja naiset ovat suosikkeja sukkulat jos ballerinat. Suosittelemme, mitkä kenkämallit, jotka ovat ihanteellisia talvihäät, ovat päällä!

Millaiset kengät päällään juhlissa?

Hääseremonia pidetään yleensä kirkossa tai rekisteritoimistossa, harvemmin paikassa, jossa häät pidetään. Siksi kannattaa ottaa huomioon se, että joudut matkustamaan eri paikkojen välillä ja ottaa huomioon vallitsevat sääolosuhteet. Siksi lämpimät kengät, joiden päällinen on korkeampi, toimivat hyvin.

Ehdotuksemme naisille:

  • Ylipolven yli polvissa olevat saappaat ovat viime vuosien hitti, joka on erittäin naisellinen ja seksikäs. Tämäntyyppiset kengät sopivat täydellisesti mekkoihin ja takaavat samalla lämpömukavuuden. On malleja, joissa on korkokengät - esim. mustat korkokengätja tasainen - esim. N / M mustat mokkaeristetyt saappaat.
  • Sukat, joissa on korkea kantapää - tätä mallia arvostavat naiset, jotka pitävät epätavallisista, mutta erittäin käytännöllisistä ja naisellisista ratkaisuista. Tällaisten ehdotusten joukossa harmaat sukkahousut kantapäässä LL-103p Harmaa.
  • Korkeakorkoiset saappaat - lyhyemmät kuin saappaat, ne sopivat silti erinomaisesti hääseremonioihin. Yksi muodikkaimmista ehdotuksista on esim. Punaiset korkokengät NS039P Punainenjoka löytyy myös muista väriversioista.

Ehdotuksemme miehille:

  • Chelsea -saappaat - tämä on epäilemättä yksi miesten useimmin valitsemista vaihtoehdoista tämän tyyppisiin tilaisuuksiin. Nilkoihin ulottuvat saappaat suojaavat täydellisesti kylmyydeltä ja sopivat samalla tyylikkääseen muotoiluun. Esimerkkejä tämän tyyppisistä kengistä ovat Mustat solmitut Pilpol 6030 -saappaat.
  • Kengät - miehet valitsevat useimmiten tämän tyyppiset jalkineet sekä seremoniaan että hääjuhliin. Hyvälaatuisen tuotteen on läpäistävä koe kaikissa olosuhteissa - esim. tyylikkäät tummansiniset kengät.

Kengät häät talvella - malli täydellinen hauskaa

Kun olet siirtynyt seremoniapaikalta hääjuhlan sijaintiin, voit vaihtaa kevyempiin kenkiin. Tämän ansiosta et hikoile jalkojasi ja pidät hauskaa tanssilattialla aamuun asti.

Talvihääkengät naisille:

Miesten talvikengät häät:

Häät talvella tarjoavat monia muotoilumahdollisuuksia. Kehotamme sinua tutustumaan KeeShoes -myymälän tarjoukseen - olemme vakuuttuneita siitä, että löydät tarpeitasi vastaavan mallin! Toivotamme sinulle onnistuneita ostoksia ja hauskaa aamuun asti!