Mitä kenkiä kesähääihin?


Kesä on ehdottomasti suosituin aika hääihin. Nuoret nauttivat mielellään tämän ajanjakson tarjoamista sää charmista. Vieraille se on myös kätevä aika - vapaapäivät ovat omiaan edistämään lomaa ja matkoja, ja ulkona oleva sää rohkaisee tapaamaan rakkaitaan ja juhlia aamunkoittoon asti. Esiintyy kuitenkin kysymys - mitkä kengät kesähääihin! Olemme päättäneet kerätä tärkeimmät tiedot päätöksenteon auttamiseksi. Tässä on vinkimme!

Kesäiset häät kengät - ennen kaikkea mukavuus

Ennen kuin esittelemme idean siitä, mitkä kengät kesähääihin tulisi valita, annamme joitain sääntöjä käytännön mallin valinnalle. Koska häät eivät ole muutaman tunnin päässä, vaan yleensä kestävät iltapäivältä seuraavan päivän aamuun, vietät pitkään heissä ja mukavuus on tärkeä. Lisäksi et ole vain yhdessä paikassa kenkässänne - seremonia rekisteritoimistossa tai kirkossa, siirrä sitten häihisaliin, tanssi, mene ulos puhumaan rakkaansa ja ystäviäsi ja palaa sitten kotiin. On arvioitu, että häiden aikana keskimääräinen vieras ylittää jopa useita kilometrejä ja kymmeniä tuhansia askelmia! Meidän ei tarvitse vakuuttaa sinua siitä, että mukavat kengät ovat perusta!

 • Säädä koko tarpeidesi mukaan.
 • Valitse vakaa malli, jossa mukava kantapää.
 • Tilaa kengät etukäteen, jotta sinulla on aikaa jakaa ne ja testata.
 • Varmista, että kengät eivät ole liian löysät - ne eivät saa pudota jaloistasi tanssin aikana!
 • Naisten tulisi säätää kantapään korkeus kykyihinsä - jos he käyttävät tämän tyyppisiä kenkiä vain muutaman kerran vuodessa, kannattaa valita alempia, esimerkiksi pylvääseen tai kiilaan.
 • Miehille, joilla on leveä jalka, suosittelemme valitsemaan kengät, joilla on leveä varvassuoja, jotta ne eivät vahingoita niitä.
 • Kuumina päivinä suosittelemme valitsemaan hengittäviä kenkiä, jotka mahdollistavat jalkasi hengittämisen - esim. naisten sandaalit tai miehet.

Muista myös kengänvaihto - jopa mukavin, todistettu malli voi pettyä sinut sinä päivänä monen tunnin hauskan jälkeen. Hanki kätevä vaihtoehto hihaasi ylöspäin, jotta jalat voivat hengittää. Vakuutamme, että nuori pari tai kukaan häävieraista ei syytä sinua, jos pukeudut tyylikkäästi miesten kengät tai naisten pumput mukava lenkkarit tai ballerinat. Kyse on hauskasta!

Suosituimmat kengät malleja kesä kesä häät naisille

Hyvät naiset haluavat joka tapauksessa näyttää hulluilta tällaisten tapahtumien aikana. Jokainen nainen voi säätää tyylin mieltymyksilleen, maulle, figuurille ja vallitsevalle muotille. Koskeeko sama jalkineita? Kyllä, jos se täyttää ensimmäisen kohdan vaatimukset. Jos kengät ovat mukavat, vakaat ja mukavat käyttää jopa useita tunteja - estetiikka voi ohjata sinua. Tässä on ideamme, mitkä kengät kesähäät ovat parhaat!

 • Korkokengät - tämä on eräänlainen kenkä, jota kaikki naiset rakastavat visuaalisista syistä. Se hidastaa jalkaa, näyttää tyylikkäältä ja kuuluu tyylitykseen. Muodikkaimpien ehdotusten joukossa on aina klassikko - esim. SHELOVET mustat pumput postilla tai ekstravagantti malli kuten sandaalit korkokengillä.
 • Kiilat - tämän tyyppisissä kengissä on lukuisia pumppuja ja sandaaleja, joita naiset rakastavat. Ne ovat vakaita, mutta tyylikkäitä ja pidentävät kuvaa optisesti. Innokkaasti valittu malli on esimerkiksi laivastonsiniset pumput Alice-kiilakorossa.
 • Kengät pylväällä - niillä voi olla erilainen korkeus, muoto tai väri. Ne takaavat vakaan askeleen, mukavuuden ja silti ilmiömäisesti kapeat jalat lisäämällä muutaman senttimetrin. Vaihtoehtoja on monia, esim. Weide mustapumput kimallisella kantapäällä tai Nio Nio klassiset punaiset pumput.
 • Litteäkorkoiset kengät - sandaalit, ballerinat, lenkkarit, mokkasiinit, espadrilles. Vaihtoehtoja on paljon, ja siksi tiedämme, että jos et pidä korkeista kenkistä tai etsit peiteltyä mallia, löydät tuotevalikoimassamme tarpeitasi räätälöityyn ratkaisuun. Vaihtoehtoihin kuuluu Nio Nio mustia ballerineja jousellajotka ovat osuma tänä kesänä!

Miesten kesähäät-kengät - ideoita mielenkiintoiseksi tyylistykseksi

Herrasmiehet kesän häät kenkäehdotusten joukossa on myös monia vaihtoehtoja. Tietenkin, suosituin on klassinen muodossa nahkakenkiä. Siellä lukuisat variantit voivat kuitenkin olla huimausta ja olemme vakuuttuneita siitä, että tarjouksessamme olevat mallit täyttävät vaativimpien asiakkaiden odotukset. Lisäksi, jos pidät pienestä valikoimasta ja haluat rikkoa eleganssin urheilullisemmalla kesäkeskuksella - voit valita muita malleja. Tässä ovat ehdotuksemme!

 • Nahkakengät - tämäntyyppiset kengät sopivat täydellisesti mihin tahansa pukuun ja antavat tyylin tyylikkäälle ja tyylikkäälle. Solmittu, liukastettu, sovelluksilla, sileä, eri väreissä - mahdollisuuksia on monia. Valinnan arvo on sovittaa käytettäväsi puku mieltymyksiin ja tyyliin. Ne toimivat esimerkiksi aina muodissa ruskea nahkakenkä, Tur tai ilmava, täydellinen kesäksi Riko 694 miesten urheilujalkineet.
 • Mokkasiinit - tämä on viime vuosien lyönti, jota miehet, jotka mieluummin miellyttävät ja ovat epätavallisen ulkonäköisiä, valitsevat yhä enemmän. Voit valita esimerkiksi solmutun mustat merimieslippurit tai tyylikäs Pilpol mokkasiinit mustat kengät Pilbut 01.
 • Tennarit - jos rakastat urheilutyyliä ja olet halukas murtamaan tavanomaisia ​​ratkaisuja, suosittelemme erityyppisiä kenkiä, jotka sopivat hyvin pukuihin. Tämä esimerkiksi valkoiset Converse Chuck Taylor All Star -kengät.

Toivomme, että autimme sinua päättämään, mitkä kengät kesähäät ovat parhaat. Valitse ButyModne.pl-palvelusta tarpeitasi räätälöity variantti ja tanssi niissä aamunkoittoon asti. Hyvää shoppailua ja hullua hauskaa!