Mitä kenkiä kesäksi?


Kesällä vaatekaappi on täynnä värikkäitä, ilmavia mekkoja ja lyhyitä shortseja. Heti kun lämpötila nousee, korvaamme koko vaatekaappin kevyellä ja mukavalla. Monet naiset kuitenkin ihmettelevät, mistä kesäkenkäistä on parasta päättää. On tärkeää, että ne ovat ilmavia ja mukavia käyttää, mutta myös muodikkaita ja valmistettuja sopivista materiaaleista. Tulemme auttamaan ja ehdottamaan, mitkä kesäkengät tulisi valita tällä kaudella!

Käytännölliset kesäkengät

Kun valitset kesäkenkiä, on parasta valita käytännöllisimmät. Kesäjalkineiden tulee olla ennen kaikkea mukavia kaiken toiminnan aikana. Kun ulkolämpötila nousee, poistumme useammin talosta, liikumme paljon enemmän ja kävelemme. Siksi emme voi sallia tilannetta, jossa kengät rasittavat meitä tai vaikuttavat jalkojen turvotukseen.

Myös tästä syystä on välttämätöntä, että ne on valmistettu hyvälaatuisesta materiaalista. Tässä tapauksessa kengät, jotka on valmistettu oikeista materiaaleista - nahasta, mokkasta, kankaasta tai ilmavasta verkosta - toimivat parhaiten. On myös syytä kiinnittää huomiota kiinnitettyyn leikkaukseen - päivittäin litteät kengät ovat parhaita ja tärkeissä tapahtumissa, kuten hääissä, vakaat kengät postilla tai kiila ovat oikea valinta.  

Tärkeimmät säännöt valittaessa kenkiä kesäksi ovat:

  • materiaalista, josta ne on valmistettu - mieluiten, jos kengät ovat aitoa nahkaa. Kuitenkin esimerkiksi sellaisen mallin tapauksessa kuin naisten espadrillesmyös materiaalimateriaalit, jotka ovat mukavia, mukautuvat jalan muotoon ja antavat ilman kulkea;
  • koko - Jos epäröimme valita, on parempi valita isompi. Jalka voi kesällä turvota hiukan aktiivisuudesta ja lämpötilasta, minkä vuoksi löysät kengät tarjoavat meille enemmän mukavuutta;
  • pohja - mieltymyksistäsi riippuen, voit valita erityyppisen pohjan - tasaisen, pylväässä tai kiilassa. Muista kuitenkin, että pitkät kävelyretket kesällä erittäin korkeilla kengillä voivat olla erittäin tylsiä, etenkin hiekan tai ruohon kentällä, jolla haluamme rentoutua lomallamme.

Ballerinat - universaali valinta kesäksi

Naisten ballerinate on yksi kesällä valituimmista kengistä. Ei ihme - ne ovat erittäin mukavia, niissä on lukemattomia malleja ja värejä, ja ne voidaan valita sekä tyylikkäiksi että päivittäisiksi tyylityiksi. Esimerkiksi kesäkaudella, mokka-baleriinit, ovat universaalia, täydellisiä mokkanahka Super Ballerina mustajotka sopivat hyvin kaikkeen.

Nilkkojen ympärille sidotut ballerinat ovat myös todellinen hitti kesällä. Sen lisäksi, että ne näyttävät erittäin tyylikkäiltä, ​​ne eivät todellakaan liu'u pois jalasta, vaikka se olisi erittäin kuuma. Tarkista baleriinimallit, kuten mustia ballerineja, joissa on Acro-keula tai vaaleanpunaiset ballerinat nauhoitetulla jousella G-47. Ne eivät ole vain tyttömäisiä ja tyylikkäitä, vaan ennen kaikkea uskomattoman mukavia!

Tossut kesäksi

Toinen kengät, jotka palaavat kesäiseen suosioon, ovat mukavat tossut naisia. Niitä on mukava käyttää ja helppo ja nopea levittää, minkä vuoksi ne ovat erittäin suosittuja naisten keskuudessa. Valittavissa on monia malleja - molemmat litteät, kiilat, piiput tai postit. Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, on tärkeää, että ne sopivat hyvin jalkaan ja eivät pyyhi.

Tänä kesänä korkkipohjaiset flip-flopsit toimivat täydellisesti, mikä tarjoaa uskomattoman mukavuuden jalkojen oikealle sijoittamiselle. Ehkä pidät mallistamme: varvastossut korkkisilla Bona-pohjillajoka on erittäin mukavan lisäksi myös täydellisesti korostaa rusketusta.

Mielenkiintoinen ratkaisu ovat myös läpinäkyvät läppöt. Tämä on toinen hitti tänä kesänä. Ne ovat erittäin joustavia, joten ne mukautuvat jalkaan ja tarjoavat mukavuutta koko käyttöpäivän ajan. Et voi kieltää heiltä ainutlaatuisuutta ja tyylikästä ulkonäköä. Esimerkki tällaisesta mallista on mustia läpinäkyviä dioja 815 tai läpinäkyvät läpät Ideal Shoes -sollalla ruskea.

Kesäkengät - sandaalit

Tämä valinta on ilmeisin. Luulen, ettei kesällä ole mitään käytännöllisempää ja mukavampaa kuin hyvin istuva sandaalit naisia. Tyylikkäämpien ulostulojen saavuttamiseksi kiilat tai pylväät ovat täydellisiä sandaaleja ja tasaisella pohjalla päivittäin. Sandaalien tapauksessa on tärkeää valita oikea koko, joka ei heikennä tai ole liian suuri. Hyvin istuvassa mallissa näytämme tyylikkäältä ja mukavalta, olosuhteista ja ulkolämpötilasta riippumatta.  

Tennarit kesäksi

Naisten lenkkarit se on erittäin yleinen valinta. Ne toimivat urheilutyylien valmistamiseksi, mutta nyt on muodikasta käyttää niitä jopa tyylikkäissä mekkoja. Epäilemättä ne ovat erittäin mukavia ja antavat sinun kävellä pitkiä tunteja huolehtimatta hankauksesta. Kesällä kannattaa valita sellaiset lenkkarit, jotka on valmistettu ilmavasta materiaalista.

Kun valitset kesäkenkiä, muista, että mukavuus on tärkein. Kengät, jotka ovat liian korkeita, liian tiukkoja tai riittämättömästi jalkakoon mukaisia, ei kannata vaivautua. Tärkeintä on mukava ja kevyt, etenkin korkeissa lämpötiloissa. Kaupassamme tarjoamme laajan valikoiman naisten kesäkenkiä ja olemme vakuuttuneita siitä, että monet mallit vetoavat sinulle. Tervetuloa!