Mitä kenkiä kevään hääihin?


Lisääntyvät päivät, korkeammat lämpötilat ja voimakas loistava aurinko tekevät keväästä innokkaasti valitun hääkauden. Maaliskuun puolivälistä kesäkuuhun sääkuvio vaihtelee suuresti, minkä vuoksi on epäilyksiä siitä, mitä kenkiä käytetään keväällä. Joten päätimme valmistaa kourallisen inspiraation, joka auttaa sinua päätöksenteossa. Neuvomme, mitkä kevään häät kengät toimivat naisille ja herroille!

Säädä keväthäät kengät säähän

Vaikka tämä vihje kuulostaa selvästi, se jätetään usein huomioimatta. Jopa vanhat puolalaiset sananlaskut sanovat "maaliskuussa kuin ruukku" tai "huhtikuun punos, koska se lomittaa, vähän talvea, vähän kesää". Joten voit odottaa erilaisia ​​sääolosuhteita. Joskus maaliskuun lopussa nurmikot peitetään lumenkerroksella, ja toisinaan huhtikuun alussa kypsemme puutarhassa ja järjestämme ensimmäisen grilli. Siksi on syytä tarkistaa pitkän aikavälin sääennusteet. Tämä ei kuitenkaan ole aina riittävän tehokasta. Mikä on ratkaisu? Valmistaudu kaikkiin mahdollisiin tilanteisiin. Siksi suosittelemme, että hihassasi on vähintään kaksi paria kenkiä.

  • Kylmä, varhainen kevät - kun ulkona sää on enemmän kuin talvi kuin unelmakevät, ja lämpömittarit osoittavat lämpötilan olevan vähintään 10 astetta, on syytä keskittyä toiminnallisuuteen. Älä riski ja aseta peittämättömien jalkineiden sijasta jalkoihinsi tukeva suoja. Jos on pakkasia, et vain ole kylmä, mutta et esimerkiksi liuku mukautetun pohjan takia. Suosittelemme naisia ​​valitsemaan korkokengät tai erittäin muodikas kengät korkea päällinen. Herrat voivat päättää elastinen puolin tai kengät.
  • Lämpimät, miellyttävät kesän harbingerit - kun kevät on jo täynnä, lämpötila saavuttaa kattokerroksen yli 15 astetta ja aurinko paistaa yhä voimakkaammin, voit valita onnistuneesti keväthäät kengät rento, ulkoilmaversiossa. Korkokenkiä pitäviä naisia ​​suositellaan sukkulatja ne, jotka mieluummin litteä variantti - ballerinat. Herrat voivat jälleen valita kengät, jotka toimivat ympäri vuoden ja ovat ajattomia klassikoita tai jos he haluavat rentouttavamman smart-casual-tyylin, erittäin muodikkaita lenkkarit.
  • Kevään ja kesän kuuma käännös - kun kalenterisivu vieri kesäkuuhun, ajattelemme enemmän kevään lopusta kuin kesästä. Tätä osoittavat lämpötilat, kaduilla tapahtuva luominen, mutta myös tunnelmat. Joten valitaan kevyet, hengittävät jalkineet, jotka takaavat hyvän ilmanvaihdon. Hyvät naiset suosittelevat sandaalit - saatavana litteinä varianttina, korkokengät, pylväät tai kiilat. Ne ovat suuria miehille mokkasiinit, joka johtaa useita vuodenaikkoja kevään häät kenkävalinnasta.

Mitkä kengät keväällä pidettävään häihin - laita mukavasti!

Häät ovat yleensä tapahtuma, joka kestää puoli päivää ja koko yön. Juhlat alkavat noin neljätoista ja kestävät aamunkoittoon. Tiedämme, että jokainen vieras haluaa näyttää tyylikkäältä ja ilmiömäiseltä, mutta rohkaisemme sitä, että ilme ja mukavuus kulkevat käsi kädessä. Hyvät naiset ja herrat, suosittelemme valitsemaan koon mukaiset vakaakengät. Tasapainon ylläpitämisessä ei saa olla sortoa, hankausta tai ongelmia. Sinun on valittava kengät tarpeitasi ja toiveitasi varten - jos sinulla on leveä jalka, laita kengät pyöreällä varpaalla, jotka eivät purista varpaitasi, ja jos sinulla on erittäin ohut, nauhanauha antaa sinun säätää jalkineet jalkasi muotoon.

Tärkeä vinkki naisille, jotka etsivät vastauksia kevään häät kenkiin, on se, että kantapää on mukautettu kokemukseen. Vaikka tämä kuulostaa abstraktilta, vakuutamme, että se on erittäin tärkeä. Jos vietät useita tunteja päivässä korkokenkillä, koska ne ovat osa pukeutumistunnustasi, tai ainakin useita kertoja kuukaudessa menet useita tunteja kokouksiin tämän tyyppisissä kenkissä, voit valita onnistuneesti 8 cm koron ja enemmän. Niin kauan kuin se on vakaa kenkä, voit käsitellä sitä, koska jalka on mukautettu tällaisiin olosuhteisiin. Ne toimivat esimerkiksi vaaleanpunaiset pumput holografisella tapilla tai oranssi läpinäkyvä nastat. Jos kuitenkin panet korkokenkiä toisinaan, ja samalla et mainitse tätä kokemusta parhaiten, suosittelemme, että valitset alemman variantin erittäin vakaalla kantapäällä - esim. Pylväs tai kiilat. Esimerkki tämän tyyppisistä kengistä on Renda mustapumput, joissa on litteät korkokengät tai punaiset pumput VINCEZA-keulalla.

Mukavuus heijastuu epäilemättä myös kengän mukauttamiseen haluamasi tyylin mukaan. Joten jos et tunne olosi mukavaksi tietyssä kenkässä ja verkkotunnuksesi on urheilutyyli, älä pakota itseäsi käyttämään tyylikkäitä, tyylikkäitä kenkiä. Tämä koskee sekä naisia ​​että herroja. Kannustamme sinua leikkimään muotilla ja murtautumaan eleganssilla rento- tai urheilujalkineilla. Herrat voivat pitää siitä, esim. musta klassinen miesten lenkkarit XN35 tai mustat merimieslippuritja hyvät harmaa hopea kiila lenkkarit.

Toivomme, että vinkkiemme ansiosta tiedät jo jo, mitkä kengät keväällä pidettävään häihin kannattaa valita. Ohjaa ennen kaikkea estetiikkaasi ja mukavuuttasi. Tutustu myymälämme tarjoukseen, valitse tarpeitasi vastaava kenkämalli ja tanssi niissä koko yön! Hyvää shoppailua!