Mitä kenkiä lapsille vuoristossa?


Kun valitsemme lastenmatkaa lasten kanssa, mietimme usein, mitkä jalkineet valita. Haluamme sen olevan mukava, mukava ja kestävä. On myös tärkeää varmistaa lapsen jalka riittävän tukevasti ja pehmusteena. Esitämme ehdotuksemme lasten kenkiä varten.

Tarvitaanko erityisiä lasten kenkiä?

Jotkut vanhemmat olettavat, että lapsen kenkiin ei kannata investoida, koska se kasvaa niistä nopeasti. Totta, lasten määrä kasvaa erittäin nopeasti, mutta se ansaitsee myös riittävän mukavuuden, etenkin vuoristoretkien aikana. Lapselle etukäteen oikeiden kenkävalinta on myös erittäin tärkeää lapsen turvallisuudelle. Hyvät saappaat, joissa on liukumaton pohja, suojaavat sinua putoamisesta jyrkästä rinteestä ja tarjoavat riittävän vakauden ylämäkeen.

Matka vuorille on syy lapsen ilolle ja uskomattomalle putoukselle. Monet lapset rakastavat tätä liikunnan muotoa, koska se on myös hyvä tapa viettää vapaa-aikaa vanhempiensa kanssa. Tietysti tällainen vaeltaminen tulisi suunnitella viisaasti. Pennut voivat mennä matkalle vanhempiensa kanssa matalille vuorille vauvan kantolaitteessa, rintareunassa tai vaunuissa, jos reitti on sopeutettu siihen ja vain tauon aikana podreptać vuoren polkuja pitkin. Vanhemmille lapsille, 5–6-vuotiaille, he voivat kuitenkin tottua vuoristoreitteihin ja käydä läpi sellaisen, joka sopii heidän mahdollisuuksiinsa. Oikeat kengät ovat kuitenkin välttämättömiä, eikä kukaan vuoristovaellukseen voi tehdä ilman niitä - sekä teini-ikäisille että teini-ikäisille.

Lumikengät lapsille

Vuoristossa lunta usein, siksi hyvä laatu snowbootsne ovat täydellisiä matkoille noille alueille. Ne ovat hyvin tehtyjä ja erittäin vakaita. Ne myös suojaavat putoamiselta ja liukumiselta jyrkillä rinteillä. Kauppavalikoimastamme löydät useita malleja, joille on ominaista korkea laatu ja jotka toimivat hyvin sekä tytöille että pojille.

Lasten lumisaappaat ohitetaan jopa ääriolosuhteissa. Niiden sisällä on paksu ja lämmin turkki, mikä tekee niistä erittäin lämpimät ja täydelliset jopa ankarassa talvella. Verkkosivumme malleja on saatavana erikokoisina ja väriversioina, joten jokainen lapsi voi valita haluamansa - esim. ruskeat lasten eskimo-lumisaappaat. mustat lasten orthalion-saappaat  tai Tarranauhakengät Mt Trek. Niillä kaikilla on vankka, urheilullinen pohja, joka eristää kunnolla lunta ja kylmää tuulta.

Traperki lapsille

Lapset ovat toisin kuin näytökset, erittäin vaativat asiakkaat. He tarvitsevat kengät, jotka ovat muodoltaan sopivia, mukavia ja mukautettuja aktiiviseen elämäntapaan, ja mahdolliset haitat voivat johtaa haluttomuuteen jatkaa matkaansa. Lasten kengien on siksi oltava erityisen mukavia käyttää ja kestäviä. Vuorilla kävely on paljon vaivaa, etenkin lapsille, joten on erittäin tärkeää, että korkealaatuiset kengät tekevät siitä mahdollisimman helpon. Tästä syystä tarjoamme kenkiä, jotka on valmistettu yksinomaan korkeimpien standardien perusteella ja jotka varmasti varastavat lasten ja heidän vanhempiensa sydämet.

Vuorilla ne ovat täysin universaalia kengät ansastajan tyyppi. Myymälämme valikoimasta löydät molemmat variantit pojille, esim. pojat American American Club ansastajat musta, sekä tyttöjä koskevia ehdotuksia, esimerkiksi kaunis ja toimiva harmaat ansastajat American American Club. 

Kengät on helppo laittaa, koska niissä on vetoketju. Ne on valmistettu korkealaatuisesta ekologisesta nahasta, joka mukautuu lapsen jalan muotoon ja varmistaa vakauden. Sisällä ne on eristetty turkiksella, minkä vuoksi ne suojaavat kylmältä ja tuulilta. Kumipohja suojaa myös liukastumiselta, ja jäykkä kantapää tekee jalasta kuluneemman. 

Lasten saappaat

Lämpimät, vedenpitävät saappaat ovat toinen hyvä valinta kenkiä lapselle vuoristossa. On tärkeää, että ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Tarjouksemme sisältää muun muassa tyttöjen saappaat Zarro valmistettu luonnollisesta nahkanahasta, joka suojaa pakkasta ja mukautuu joustavasti lapsen jalkaan. Sisältäpäin ne on eristetty jalkineilla, minkä vuoksi ne suojaavat täydellisesti epäsuotuisilta sääoloilta.

Esimerkiksi pojille toiminnallinen saappaat, joissa on Bartek-kalvo. Nämä kengät on sertifioitu "Healthy Foot", mikä todistaa käytön korkean laadun ja turvallisuuden. Ne toimivat talvella vuoristovaelluksilla, koska ne tukevat jalkaa kunnolla ja suojaavat kylmältä. Niitä on myös rikastettu "BRTKtex" -kalvolla, jonka päätehtävänä on suojaa tuulta ja lunta. Kengät myös tarjoavat jalkoille riittävän ilmanvaihdon, vaikka sisässä olisi turkista. On syytä muistaa, että tämä ominaisuus on erittäin tärkeä matkojen aikana. 

Sivustoltamme löydät korkealaatuisia lasten kenkiä. Suuri valinta on sekä lumisaappaat, ansastajat että eristetyt saappaat. Lapsen mukavuuden ja turvallisuuden vuoksi on syytä valita jalkineet, jotka imevät jalan, suojaavat putoamiselta ja tarjoavat samalla riittävän suojan pakkasta, tuulelta ja lumelta. Kehotamme sinua tutustumaan tarjoukseemme! Olemme varmoja, että löydät lapsellesi oikeat kengät vuoristosta!