Mitä kenkiä parhaiten lapsille?


Päivä, jolloin lapsi menee lastentarhaan ensimmäistä kertaa, on suuri tapahtuma. Valmistaudumme lapselle tähän asti useita kuukausia - puhumme peleistä, kollegoista, illallisista. Täydennämme myös lastentarhatarjan, joka sisältää asianmukaiset kengät, joita lapsellamme on jalat joka päivä useita tunteja. Suosittelemme, mitkä mallit ovat parhaita lastentarhalle.

Lastentarhan saappaat - turvallisuus ensin!

Esiopetuksessa ikätovereiden kanssa lapset sulkevat usein esteet, jotka he tuntevat huijatensa vanhempiensa kanssa. koska tossutettä taaperoikäisen lapsen tulee olla turvallinen. Mitä tämä tarkoittaa? Etsitään malli, jolla on kiinteä pohja - lapsi ei liuku edes kiillotettuun lattiaan. On myös tärkeää, että päiväkotikenkien varpaat ovat sisäänrakennetut - lapsuuden rompessa lapsi voi vahingossa lyödä jalkaansa kovalla esineellä. Esikoululaisen jokapäiväisessä elämässä tapahtuu paljon, joten varmistakaamme, että lapsemme ei erotu toisistaan ​​ja voi nopeasti riisua ja laittaa kenkiä. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima tällaisia ​​malleja ButyModne.com.

Täydelliset tossut - helppo asentaa!

Esikoululaisen tulee olla itsenäinen - laittaa ja ottaa kengät leikkinä aikana ja vaihtaa kengät ennen lähtöä. Voimme auttaa häntä suorittamaan nämä tehtävät valitsemalla tossut mukava laittaa. Numero 1 vanhempien joukossa on ollut tarranahkakenkiä jo useita vuosia. Asenna ne oikein liu'uttamalla jalkaa ja kiristä kiinnike. Muista, että taaperoikäinen voi parantaa tarranauhaa nopeasti, jos kengät liukuvat pelin aikana tai ovat liian tiukkoja ja kiinnitettyinä ja alkavat muutamassa sekunnissa tossutesimerkiksi kun hänen jalka kutinaa tai keksi muruja putoaa hänen kenkä. Yhtä tärkeitä kuin vaatteiden asettamisen mukavuus ovat tohvelien terveysominaisuudet, ja meidän tulisi kiinnittää niihin huomiota valittaessa täydellisiä kenkiä lapselle päiväkodille.

Parhaat tossut ovat terveitä tossuja

Pienen esikoululaisen määrä kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Ylemmän yläosan ansiosta kengät pitävät jalan oikeassa asennossa. Korot ja profiloitu pohjallinen estävät litteiden jalkojen muodostumista, ja sisäänrakennettu kantapää ja jäykkä kantapää estävät kantapään kantapäätä. Katsotaanpa tuolit lastentarhassa, jossa lapsen jalat ovat hyvällä paikalla. On myös tärkeää, että kengät ovat hengittäviä. Voimme huolehtia siitä valitsemalla malleja, joissa on luonnollinen nahkaverhoilu, joka imee hikiä ja puolipyöreän leikkauksen, mikä takaa paremman ilmanvaihdon. Kengät lapsillemme löytyvät verkkosivustosta ButyModne .pl. Varmistakaa, että lapsi laittaa tuoreita sukkia joka päivä ja huolehtii siitä, että ne muuttuvat heti kotiin.

Entä muoti?

tossut lastentarhan kengät, joita vaihdamme usein - lapsi kasvaa niistä, materiaali likaantuu tai kengät vahingoittuvat pelin seurauksena. Kun valitset uuden parin, ota huomioon lapsen odotukset ja hänen makunsa. Katsokaamme muodikkaita tossuja, jotka ovat onnellisia joka päivä. Monet lapset reagoivat huonosti lastentarhassa - ympäristön muuttaminen, suuri joukko ikäryhmiä, tuntematon täti - nämä tekijät saattavat vaikuttaa lapsen hyvinvointiin. Varmistetaan, että lapsella on suosikki maskotti, asu ja tossutse antaa hänelle rohkeutta murtaa jäätä käsittelemällä lapsia ja tekemällä ensimmäisiä ystävyyssuhteita