Mitä talvihäät kengät?


Talvi ei ole suosituin aika mennä naimisiin. Jotkut parit päättävät kuitenkin mennä naimisiin talvikaudella lyhyen määräajan, matalamman hinnan tai yksinkertaisesti mieltymysten takia. Sitten vieraiden keskuudessa herää kysymys - mitä talvihäät kengät? Onko sinun otettava kengät vaihtoon? Tai ehkä voin pumpata tai kenkiä? Hälventämme epäilykset ja neuvomme, minkä mallin valita!

Talvihäät - kotoisa mukavuus ja toimivuus

Sääolosuhteet Puolassa talvella voivat olla erilaisia. Lämpötiloista alle 10 astetta, kun aurinko paistaa, sataa ja tuuli puhaltaa todella pakasteisiin päiviin, kun lämpömittarit ovat selvästi alle 0 astetta ja tie on lunta. Jalkinevalinta olisi siksi mukautettava vallitsevaan auraan. Kenkien on oltava lämpimiä, mukavia ja niiden on myös varmistettava asianmukainen vakaus - jopa silloin, kun tie voi olla jäätynyt. Suosittelemme, että valitset hääseremoniaksi korkealaatuiset talvikengät ja siirrät häähalliin. Niistä tietysti naisten saappaat ja miesten Jodhpur-saappaat. Naiset saattavat myös pitää siitä saapikkaat - esimerkiksi korkokengät, korkokengät tai kiilat.

Kun valitset häiden vastaanoton talvella, on otettava huomioon useita seikkoja:

  • Valitse oikea koko, mutta muista, että kengät eivät voi puristaa tai vangita sinua;
  • Naisten tulisi valita kengät, joilla on vakaa kantapää - esimerkiksi postilla koron sijasta;
  • Suosittelemme varmistamaan, että valittu kenkämalli ei kastu, koska talvisää voi yllättää;
  • Paras kengät, joissa on paksu pohja - tämä eristää jalan maasta ja takaa lämpömukavuuden.

Muista myös, että kun avioliitto on ohi, vieraat kutsutaan häähalliin, jossa lämpötila on täysin erilainen. Siksi on välttämätöntä ostaa kengänvaihto - kevyt, mukava ja ihanteellinen tanssimiseen. Herrojen tulisi olla hihassaan kengätja suosikki naiset sukkulat tai ballerinat. Neuvomme, mitkä kenkämallit ovat täydellisiä talvihääihin!

Mitä kenkiä minun tulisi käyttää seremoniaan?

Avioliitot pidetään yleensä kirkossa tai rekisteritoimistossa, harvemmin paikassa, jossa häät pidetään. Tässä suhteessa on syytä harkita sitä tosiasiaa, että joudut pääsemään yksittäisten paikkojen välillä ja ottamaan huomioon vallitsevat sääolosuhteet. Siksi lämpimät kengät, joissa ylempi yläosa, toimivat.

Ehdotuksemme naisille:

  • Reiden korkeat polvisuojat saappaat ovat viime vuosien hitti, joka on erittäin naisellinen ja seksikäs. Tämäntyyppiset kengät sopivat täydellisesti mekkoihin ja samalla takaavat lämpömukavuuden. Korkokenkiä on saatavana - esim. Mustat korkokengätsekä litteät - esim. N / M musta mokkanahkaeristetyt saappaat.
  • Sukkakengät kantapäällä - tämän mallin tunnustavat naiset, jotka pitävät epätavallisista, mutta erittäin käytännöllisistä ja naisellisista ratkaisuista. Näiden tyyppisten ehdotusten joukossa harmaat sukat kantapäällä LL-103p Harmaa.
  • Korkokengät - saappaita lyhyemmät, ne ovat silti hienoja hääseremonian aikana. Yksi muodikkaimmista ehdotuksista ovat mm. punaiset korkokengät NS039P Punainen, joita löydät myös muista väreistä.

Ehdotuksemme miehille:

  • Jodhpur-saappaat - on epäilemättä yksi miesten valituimmista vaihtoehdoista tämän tyyppisissä tilanteissa. Nilkkakorkeat kengät suojaavat täydellisesti kylmältä ja sulautuvat samalla tyylikkääseen tyylitykseen. Esimerkki tämän tyyppisistä kengistä on Mustat Pilpol 6030 sidotut saappaat.
  • Kengät - miehet valitsevat useimmiten tämän tyyppiset jalkineet sekä seremoniaan että hääjuhliin. Hyvälaatuisen tuotteen tulee suorittaa koe kaikissa olosuhteissa - esim. laivastonsiniset tyylikkäät kengät.

Talvi häät kengät - täydellinen malli hauskaa

Kun olet siirtynyt seremonian paikasta häiden hauskanpitoon, voit vaihtaa kengät vaaleampiin. Tämän ansiosta jalkasi ei hikoile ja pelaat onnistuneesti tanssilattialla aamunkoittoon asti.

Ehdotuksemme talven naisten hääjalkineisiin:

Miesten talvihääkenkiä koskevat ehdotukset:

Talvihäät tarjoavat monia muotoilumahdollisuuksia. Kehotamme sinua tutustumaan ButyModne.pl -kaupan tarjoukseen - olemme vakuuttuneita siitä, että löydät tarpeitasi räätälöityä mallia! Nauti ostoksistasi ja pidä hauskaa aamuun asti!