Mitä tehdä, kun kenkien pohjat vinkuvat? Se on helppoa!


Naisevat pohjat voivat tehokkaasti estää sinua käyttämästä tiettyä kenkäparia. Onneksi osaamme hiljentää heidät tehokkaasti. Olemme koonneet luettelon yksinkertaisista tavoista estää kenkiäsi pitämästä niitä ärsyttäviä ääniä ja lakata tuntemasta tarvetta vaihtaa niitä. Aloitetaan!

Naisevat pohjat kengissä? Meillä on ratkaisu!

Uudet, unelmakengät vinkuvat kamalasti? Tai ehkä nahkakengät ovat alkaneet narista sietämättömästi sen jälkeen, kun astuit lätäköön? Jotkut kengät pitävät yleensä outoja ääniä. Tämän seurauksena haluat piilottaa ne vaatekaapin pohjalle ja erota niistä lopullisesti ...

Ennen kuin teet niin radikaalin päätöksen, muista lukea oppaamme. Todistamme, että ärsyttävän vinkumisen ei tarvitse olla mukana jokaisessa vaiheessa. Tutustu tehokkaimpiin tapoihin käsitellä tätä ongelmaa.

Tunnista ongelman syy

Ensinnäkin sinun on selvitettävä vinkumisen syy. Jos tämä ärsyttävä ääni tulee uusien kenkien pohjasta, se voi johtua valmistusvirheestä. Ota yhteyttä liikkeen henkilökuntaan keskustellaksesi valituksen yksityiskohdista ja olet valmis. 

Joskus vinkuvien kenkien takana voi olla muita syitä. Yritä tunnistaa kengän tietty osa, josta ääni tulee. Voit tehdä tämän seisomalla paikallaan ja liikuttamalla jalkaasi edestakaisin ja sivulta toiselle, kunnes kuulet vinkun. Myös läheisen apu voi olla hyödyllistä.

Syy: Kengän sisällä on kosteutta

Kun tiedät, mistä tuo ärsyttävä ääni tulee, olet askeleen lähempänä sen kohtaamista. Natisemisen syynä voi olla kosteus, joka on tunkeutunut kengän sisälle käytön aikana, kun jalat ovat hikoilleet. Tämän ongelman ratkaisemiseksi sinun tarvitsee vain poistaa kosteus. Mietitkö kuinka se tehdään? Selitämme!

Ripottele kengän vinkuva-alueelle tuotetta, joka imee kosteutta ja estää siten narisemisen. Tätä varten tarvitset:

  • maissitärkkelys
  • talkki
  • leivinjauhe
  • ruokasooda 

Kaada pieni määrä valittua tuotetta tyynyn alle ja anna olla yön yli. Ylimääräinen kosteus imeytyy tällä tavalla ja pohjasi lakkaavat vihdoin narisemasta! 

Sivuvaikutukset: Lisäksi pääset eroon epämiellyttävästä hajusta kenkien sisältä.

Syy: kengän löysyys

Kävelyssä nariseminen voi johtua myös löysästä kengästä. Ehkä kantapää ei istu tiukasti kengän pohjaan tai pohja on irronnut päällisestä. Voit ratkaista tämän ongelman itse käyttämällä kenkäliimaa.

Voit myös käyttää ... silikonivalmistetta. Vaikka sitä käytetään pääasiassa korjauksiin, se selviytyy täydellisesti kenkien löysyyden tiivistämisestä. Purista tuote varovasti ulos putkesta ja täytä pohjassa olevat raot. Odota muutama tunti, mieluiten koko yö, ja olet valmis! Voit lähteä tielle.

Syy: liian sileä pohja

Joskus syy siihen, miksi kengät pitävät ärsyttäviä ääniä, voi johtua siitä, että pohja on liian sileä. Tämä on suhteellisen yleistä uusissa kengissä, jotka alkavat vinkua joutuessaan kosketuksiin tasaisen maan kanssa.

Tämän estämiseksi sinun tarvitsee vain hieroa pohjat hellästi. Käytä tähän hienojakoista hiekkapaperia.

Syy: Kosteutta pesun tai lätäkössä astumisen jälkeen

Ovatko kenkäsi alkaneet pitämään ärsyttäviä ääniä siitä lähtien, kun peset ne? Vai alkoiko melu heti astuttuasi lätäköön? Olet luultavasti ryntänyt pukemaan kenkiäsi takaisin jalkaan antamatta niille mahdollisuutta kuivua kokonaan.

Tehokas tapa päästä eroon kosteudesta kengistäsi on kuivata kengät perusteellisesti. Vanhat sanomalehdet auttavat. Ota pohjalliset pois ja pyöritä sanomalehdet palloiksi ja aseta ne kenkien sisään. Jätä ne hyvin ilmastoituun huoneeseen, kunnes ne ovat täysin kuivia. Huomio! Vältä jättämästä kenkiäsi lämmönlähteiden välittömään läheisyyteen. Tällä tavalla voit pahentaa asiaa ja tehdä pohjan ja päällisen väliset liitokset liimaamattomiksi.

Syy: materiaalin hankaus

Nahkakenkien kohdalla vinkuva voi johtua materiaalin hankauksesta. Poista ongelma käyttämällä iholle tarkoitettua hoitoainetta. Laita se pumpulipallolle tai liinalle ja hiero sitä kohtaa, josta ärsyttävä ääni tulee. Voit korvata erikoishoitoaineen vaseliinilla.

Kun kotihoito epäonnistuu, hakeudu ammattiapuun

Oletko kokeillut kaikkia menetelmiä ja suosikkikenkäsi rätisee edelleen? Mene ammattilaisen suutariin, joka tunnistaa helposti ongelman paikan ja ratkaisee sen silmänräpäyksessä.

Ei niin pelottavaa!

Uskomme, että kotihoitomme saavat sinut lopettamaan eroamisen suosikkikenkäparistasi, mikä ärsyttää sinua joka askeleella kovalla vinkulla. Onneksi on monia ratkaisuja kenkien vinkumisen estämiseksi ja niiden välttämiseksi. Onnea!