Miten hoitaa mokkajalkineet näyttämään täydelliseltä ajasta huolimatta?


Suede kengät ovat nauttineet unflagging suosio useita vuosia. Tällainen jalkine on suuri, ja hyvin suunniteltujen naisten ja miesten mallit ansaitsevat huomiota. Tämän materiaalin höyryn pitäminen vaatii hieman enemmän työtä kuin viljan nahalla. Suede-viehätys on sen kauniissa tekstuurissa ja pehmeydessä, minkä vuoksi meidän on muistettava, että jalkineiden kyllästäminen ja hoito on lähes jokaisen oletuksen jälkeen. Suosittelemme, miten opimme hoitamaan pari mokkaa, jotta puhdistus vie vähän aikaa, ja kengät näyttävät hyvältä pitkään.

Suede-jalkineiden kyllästäminen - olkaamme varovaisia

Suede-jalkineille meidän pitäisi aloittaa huolehtiminen heti laatikosta. Kyllästys on parasta tehdä ennen ensimmäistä olettamusta herkän materiaalin suojaamiseksi. Käytä tätä varten erityistä valmistelua - pyydä myyjää valitsemaan oikea tuote. Kyllästyskerros on suojata mokkaa ja vettä. Muista kuitenkin, että tyylikkäät pumppumme tai pehmeät mokkasiinit eivät ole suunniteltu juoksemaan lohkojen ympärille!

Oikea puhdistus on mokkanahan perusta

Puhdistamme mokkanahat kullakin oletuksella. Tätä tarkoitusta varten käytetään erikoisharjaa, joka on varustettu kumipinnoilla. Heidän tehtävänään on poistaa likaa, heillä on myös tehtävä nostaa italialaista, joka koostuu mokkanahasta. Tämän ansiosta kengän pinta on hyvin puhdistettu ja virkistetty, ja kohotettu nap näyttää hyvältä. On olemassa erilaisia tekniikoita tahrojen poistamiseksi mokkanahasta. Voimme yrittää poistaa pieniä täpliä joustavalla nauhalla, joka on mokkanahan puhdistukseen tarkoitettu erikoiskuutio. Hyvä ratkaisu voi olla myös ammattimaisten tahrojenpoistolaitteiden hankkiminen, jota sovelletaan maalattuun pintaan erityisellä harjalla. Meidän on muistettava, että Internetissä löytyy paljon koti-menetelmiä mokkajalkineiden tehokkaaseen puhdistukseen, alkaen liottamalla vedessä saippua terälehdillä, hankaamalla maitoa, hankaamalla ne leipäkuorella. Jos kuitenkin haluamme, että kengät pysyvät esteettisinä pitkään, käytämme mokkaa kosmetiikkaa ja älä ohita pakollista puhdistusta jokaisen olettamuksen jälkeen.

Muutamia sääntöjä, joilla käsitellään mokkaa

Märkä mokkanahka kuivuu aina lämmöltä ja auringolta - ne voivat tuhota materiaalin ja poistaa sen peruuttamattomasti. Laita kenkiä sanomalehtiin, jätä ne kynnykselle ja anna paperin imeä vettä. Koko prosessi voidaan nopeuttaa, usein vaihtamalla sanomalehtiä. Suede-kengät, jotka ovat likaantuneet mutaan, saavat kuivua. Mikä tahansa ennenaikainen toiminta voi aiheuttaa lian hankautumisen mokkan pintaan ja raakojen tahrojen syntymiseen. Lika on varmasti helpompi poistaa harjalla, kun pinta on kuiva - vain pyyhi se varovasti. Muista laittaa pari sääntöä käyttämättömään pariin, jonka ansiosta kengät säilyttävät mukavan muodon. Muodikkaita mokkanahkoja, jotka sopivat työhön ja arkipäivään, löytyvät myymälästä ButyModne.pl.

Mokkanahkaiset kengät ovat mukavat ja näyttävät hyviltä, ​​joten on hyvä, että kaapissa on ainakin yksi muodikas pari - pumput, sandaalit, kengät tai mokasiinit. Asianmukainen hoito on avain, ja muutamien yksinkertaisten sääntöjen muistaminen tekee kengistämme hyvin pitkään ja esittelee ne hyvin.