Miten pidät suosikkikengät tai lenkkarit pidempään?


Oikean kengän ostaminen ei ole koskaan ollut helppoa - tämä koskee kaikenlaisia kenkiä, joiden kanssa me vain käsittelemme. Joskus ostamme kuitenkin useita tennarit ja lenkkarit, jotka ovat yksinkertaisesti tarpeettomia. Miksi? Jotkut niistä tuhoutuvat nopeasti, koska ne eivät ole hyvälaatuisia tai meitä käytetään liian usein. Hyvälaatuisten jalkineiden ostamisen lisäksi on useita tapoja, joita kannattaa kunnioittaa, jos haluat nauttia enemmän kuin yhden kauden kengän mallista. Ensinnäkin sinun pitäisi aina huolehtia kengistä, eli käyttää niitä niin, etteivät ne tuhoa selkänojaa, eivätkä myöskään sekoita jalkojasi. Tämän ansiosta säästämme myös kärjen.

Oikean kengän ostaminen ei ole koskaan ollut helppoa - tämä koskee kaikenlaisia ​​kenkiä, joiden kanssa me vain käsittelemme. Joskus ostamme kuitenkin useita tennarit ja lenkkarit, jotka ovat yksinkertaisesti tarpeettomia. Miksi? Jotkut niistä tuhoutuvat nopeasti, koska ne eivät ole hyvälaatuisia tai meitä käytetään liian usein.

On useita tapoja ostaa hyvälaatuisia kenkiä, joita kannattaa tarkkailla, jos haluat nauttia useammasta kuin yhdestä kaudesta jonkin kengän mallin osalta. Ensinnäkin, sinun pitäisi aina huolehtia kengistä, eli käyttää niitä niin, etteivät ne tuhoa selkänojaa, eivätkä myöskään sekoita jalkojasi. Tämän ansiosta säästämme myös kärjen.

 

Älä mene samaan kenkään

Tämä on periaate, jonka herrat erityisesti unohtavat. Usein valitsemme myymälässä yhden, ainutlaatuisen kengät, jotka ilahduttavat meitä ja toinen kuukausi, säästä riippumatta, menemme sinne. Emme ymmärrä, että kenkien parien muuttaminen saattaa joillekin ihmisille olla liian voimakasta. Tällaiset jalkineet tuhoutuvat nopeasti eikä ole mitään syytä olla yllättynyt. Miksi meillä on vielä kaksi paria valmiina käteen, jotka ovat tyylikkäempiä tai urheilullisempia. Tällainen monimuotoisuus antaa meille mahdollisuuden säilyttää suosikki jalkineet hyvässä kunnossa.

Vaatekaapissa on erilaisia tyylejä

Älä käytä vain lenkkarit tai lenkkarit, varsinkin kesällä, kun meillä on monia sandaaleja ja flippeja. Pelataan stylaatioilla, minkä ansiosta valitsemme myös muita kenkiä, jotka on räätälöity varusteillemme, eli jokapäiväiseen tai seremonialliseen tuotantoon tarkoitettuja vaatteita.

Muista myös pestä itsepäinen lika välittömästi ja huolehtia kengiesi ulkoisesta tilasta. Kosteus ei vaikuta ainoastaan ​​nahkakenkiin - sillä on suuri ja samalla kielteinen vaikutus jokaiseen materiaaliin, minkä vuoksi on tärkeää, että kengät kuivataan asianmukaisesti ennen seuraavaa käyttöä. Tämä on erityisen tärkeää kevään suluissa ja kesän sateissa, jotka yhtäkkiä hyökkäävät lomamatkan aikana.