Miten totut kävelemään korkokengissä?


Käytätkö mukavuutta päivittäin ja käytät litteitä kenkiä, mutta tilaisuus lähestyy, kun sinun on tehtävä ilman korkokengät, kiilat tai korkokengät? Tiedätkö, että kävely korkeissa kengissä ei ole vahvuutesi - olet vapiseva, jalat sattuvat ja tapahtuman ajattelemisen sijaan haaveilet vain niiden vaihtamisesta mukavammaksi? Lue sitten oppaamme siitä, miten tottua kävelemään korkokengillä!

Vaihe yksi - valitse mukavat korkokengät

Korkokengät näyttävät varmasti kauniilta, mutta eivät välttämättä ole paras valinta, jos et ole kokenut kävelemässä kantapäässä. Lakattujen ja epävakaiden mallien sijasta valitse mukavimmat korkokengät. Suosittelemme, että valitset sinulle sopivan vaihtoehdon - sekä korkeuden että materiaalin tai suunnittelun kannalta. Paras päätös on viljanahasta valmistetut pumput. Tämä sopii täydellisesti jalkaan, mikä takaa mukavuuden sen käytön aikana. Ne ovat täydellisiä aluksi Espinto H mustat pumput. Jos et kuitenkaan pidä niiden estetiikasta ja haluat modernimman mallin, saatat pitää niistä Espinto golden 889 pumput keltaisella tapilla, ja jos valmistautumisesi on häät - ne ovat täydellisiä Espinto pumppaa valkoista helmiä tappiin.

Vaihe kaksi - nosta kantapään korkeutta vähitellen

Älä tartu erittäin korkeaan ja ohueseen neulaan. Tällainen kantapää voi nopeasti lannistaa sinut, koska et tunne itseäsi varmaksi ja vakaana. Valitse sen sijaan hieman matalampi vaihtoehto, jolla on sopivan paksu kantapää, ja lisää sitä sitten vähitellen. He läpäisevät ensimmäisenä kokeen, esim. Goodin -pumput, joissa on koristeellinen punainen raitajoiden kantapää on 4 cm. Jos totut kävelemään niissä, valitse korkeampi, esim. 8 cm Seastar houndstooth -kuljetukset tai tyylikkäät mustat VINCEZA -pumput lisähihnalla, joka stabiloi nilkan ja pitää kengän hyvin jalassa. Kun olet oppinut kävelemään korkokengillä, seuraavat mallit voivat olla korkokengillä - esim. pumput piikkikorkoisella navy blue mokkanahka.

Kolmas vaihe - harjoittelu tekee mestarin

Jos haluat tottua kävelemään korkokengissä tärkeän tilaisuuden lähestyessä, älä jätä kävelemään myöhemmin. Valitse mukavat kengät ja ala kävellä ympäri taloa. Aluksi useita kymmeniä minuutteja ja ajan myötä pidennettyä aikaa ja matkaa. Suosittelemme kävelyä kartanon ympäri, korkokenkiä töissä tai ystävien tapaamista. Mitä enemmän käytät niitä, sitä suurempi mahdollisuus, että niiden käyttäminen lakkaa olemasta ongelmallista ja kiusallista sinulle. Kuten aiemmin mainitsimme, lisää myös kantapäätä vähitellen. Ja kun tapahtuma, johon valmistaudut, tulee - testaa kenkäsi, joissa haluat esiintyä. Kun aiot tanssia heissä koko yön tai matkustaa pitkiä matkoja, sinun on oltava varma, että he läpäisevät testin.

Vaihe neljä - työskentele asennossasi

Vaikka kantapäällä käveleminen on erittäin hyödyllistä, sinun on muistettava yksi asia - oikean kehon asennon säilyttäminen on erittäin tärkeää. Etkö höpötä joka päivä? Erinomaisesti! Valitettavasti usein naiset, jotka käyttävät korkokenkiä, unohtavat oikean asennon ja nojaavat vaistomaisesti eteenpäin tasapainon säilyttämiseksi. Tämä ei vain näytä pahalta, vaan saa myös selkärankasi ottamaan luonnotonta asentoa ja nivelet on kuormitettu väärin. Joten kun alat oppia kävelemään kantapäässä, muista vetää lapaluusi alas, nostaa pääsi ylös, kiristää vatsalihaksia ja pitää selkä suorana. Ajan myötä sinusta tulee tapa säilyttää tämä asenne!

Vaihe viisi - älä lannistu!

Kantapäällä kävelemisen oppiminen voi saada sinut pois - varsinkin jos et ole käyttänyt korkokenkiä ennen. Tämä jalan asento stressaa vasikkaa ja pakottaa ylläpitämään tasapainoa. Mutta muista, että harjoitus tekee mestarin. Jos et lannistu, totut tähän asenteeseen ja se on sinulle neutraali ajan myötä. Mitä enemmän harjoittelet, sitä todennäköisemmin kantapäässä käveleminen pääsee veressäsi. Ehkä muutamassa viikossa siirryt korkokengissä kuin Hollywood -tähti? Onnea!

Toivomme, että neuvomme ovat tehokkaita. Muista valita ensinnäkin mukavat kengät - suosittelemme tutustumaan KeeShoes -myymälän tarjoukseen. Olemme varmoja, että löydät sieltä sopivan mallin, joka auttaa sinua tottumaan kävelemään korkokengissä!