Miten valita nastat tanssia heissä koko prom ja monet häät?


Monille lukiolaisille prom on mahdollisuus valita ensimmäiset nastat elämässä. Pumput ohuella pilarilla, joka lumoaa viehätyksensä. Nämä ajattomat kengät näyttävät tyylikkäästi yhdessä tyylikkään pukeutumisen kanssa, ja ne ovat myös tapa lisätä naisellisuutta jokaiselle teini-ikäiselle. Suosittelemme, mistä etsitään, kun valitset nastat, jotta ne eivät osoittautuisi ostokseksi vain yhdelle osapuolelle.

Koron korkeus ja sijainti

Ortopedit varoittavat potilasta korkokenkien tavallisesta käytöstä. Ottaen kuitenkin huomioon sen, että pelataan vain kerran omassa promissa, ehdotamme, että löydämme kompromissin terveyden ja kengän unelmien täyttämisen välillä. Kun valitset kenkiä, katso, missä kantapää oli asetettu. Se on sijoitettava kantapään keskelle - tämä varmistaa sen vakauden kävelyn aikana. Tarkastellaan myös jalkojemme pituutta ja säädämme kenkien suhteellista korkeutta - korkeampi kantapää, sitä vaikeampi kehon paino on levinnyt sormiin ja siten vaikeampi säilyttää tasapaino. Oletetaan yksinkertainen sääntö: matala korko - matala kantapää, suurempi määrä - korkeampi. Joten mitä kantapään korkeus on paras? Lääkärien mukaan 4 senttimetriä on turvallisia, koska tällainen kantapää takaa vakauden kävelyn aikana - kehon paino hajoaa kunnolla ja hyvät jänteet säilyvät. Jos kuitenkin unelmoimme todellisista, korkeasta kengästä, korot voivat olla 6 - 9 senttimetriä. Älkäämme mallintako itseämme malleihin, joiden on allekirjoitettujen sopimusten yhteydessä osoitettava itsensä ylivoimaisesti korkealle kengälle! Muistakaamme myös, että filigraaliset tytöt näyttävät paremmilta alemmista kengistä, värit sopivat sukkahousuihin.

Stabilointi alustan ansiosta

Tarvitsemme täydellisiä tappeja, katsotaanpa tarjousta kengät laiturilla. Se on tyylikäs korkeus, joka auttaa ylläpitämään tasapainoa ja lisää liikkumisen mukavuutta. Lavapumput ovat myös loistava valinta niille meistä, joilla on hiukan leveämpi vasikka. Otetaan päälle suora korko, pyöristetty nenä, ilman raitoja ja suuria koristeita, jotka näyttävät hyvältä pienellä mustalla mekolla. Kengän koko on myös tärkeä - ne eivät voi olla liian suuria, niiden tulisi olla makaa hyvin jalassa. Mittataan huolellisesti suosikkiparin insertin pituus ennen tilaamista. Voit valita muodikkaita prom-kenkiä jättämättä kotisi ButyModne.pl-sivustolta menettämättä aikaa, jota voit käyttää opiskeluun loppukokeita varten.

Oppiminen kävelemään korkokengissä

Kauniita, uusia korkokenkiä pakataan laatikkoon ja odottavat suurta päivää? Jos tämä on ensimmäinen pari, on hyödyllistä oppia muutama oppitunti. Korkeiden ja ohuiden kulmien kuluminen on suuri haaste, joten valmistaudumme isoon iltaan. Internetissä olevat videot ja läheisen naisen - äidin, isoäidin tai ystävän läsnäolo, jotka voivat hallita kauniin kävelykengän taidetta ja auttaa meitä joidenkin oppituntien kanssa, ovat hyödyllisiä. Aluksi meillä voi olla vaikeuksia tasapainon ylläpitämisessä ja polvien suoristamisessa, mutta oppiminen tekee täydellistä - säännöllisen kotikoulutuksen ansiosta me varmasti pääsemme nopeasti!

Studniówka on erityinen ilta opiskelijoille. Pojat laittoivat ensimmäiset puvut ja oppivat sitomaan siteet, ja tytöt odottavat hallitsevan kantapään kulkua. Kyky valita tyylikäs asu on arvokas taide, joten on hyvä ajatus valmistautua oppituntiin ja läpäistä juhlaskoe täydellisesti.