Mitkä kengät minun pitäisi valita sukkien kanssa näyttääkseni upeilta?


Overknees on trendi, jonka Britney Spears teki suosituksi 90-luvulla. Hitin "Baby One More Time" musiikkivideolla poptähti myi sukat loppuun kuin kuumat kakut, pysyen muodissa monta vuotta. Ota selvää, mitä kenkiä voit käyttää niiden kanssa näyttääksesi hohdokkaalta ja tyylikkäältä.

Polvet eivät vain koulutytöille

Ruutuhame ja valkoinen paita sekä tahrattoman puhtaat polvisukat ovat tyypillinen univormu, jonka monet yhdistävät amerikkalaisten koulujen koulutyttöihin. Onneksi reidet eivät ole varattu vain koulutytöille.

Voit käyttää niitä menestyksekkäästi paitsi kouluun myös muihin jännittäviin tilaisuuksiin. Ne sopivat täydellisesti treffeille, kävelylle kaupungilla tai tapaamiseen ystävien kanssa. Polven yli ulottuvat sukat eivät ole vain tyttömäinen lisä moniin tyyleihin. Se on myös loistava täydennys talvisiin asujajonka ansiosta kylmimmätkään päivät eivät ole sinulle kauheita. 

Tämä jännittävä vaatekappale voi lisätä vetovoimaa mihin tahansa asuun, kunhan sitä käytetään oikeassa yhdistelmässä. Suosittelemme, mitkä kengät valita sukkien kanssa näyttääksesi muodikkaalta.

Voit valita värin...

Ennen kuin pääsemme asian ytimeen, kannattaa tutustua saatavilla oleviin polvisukkatyyppeihin. Näistä pitkistä sukista löydät erilaisia ​​kuvioita ja värejä kaupoista. Neutraalit sävyt, kuten harmaa, musta, ruskea, beige tai laivastonsininen, sopivat täydellisesti melkein kaikkiin asuihin.

Talvimaisemassa näyttävät kauniilta korkeapolvisukat, joissa on jouluaiheisia aiheita, kuten poroa tai lumihiutaleita. Kuvioitujen sukkien ei tarvitse näyttää lapsellisilta. Lopputulos riippuu muusta valitsemastasi tyylistä, mukaan lukien tietysti kengät. Sinulla on monia vaihtoehtoja, joista valita. Ne näyttävät hyvältä sukkahousujen kanssa:

- kumisaappaat

- nilkkasaappaat

- pitkät polvisaappaat

- lenkkarit tai muut urheilujalkineet

- nastat yhteensopivan värin

- leipää

Valitse mukavuus

Jos pidät miellyttävistä ratkaisuista, aseta lenkkarit tai tennarit polven yli. Voit korostaa tämän asun urheilullista luonnetta valitsemalla pitkät, valkoiset sukat, joissa on värikkäät raidat polvien ympärillä. Lisäksi asu sekä urheilupaita että ruudullinen paita alkuperäisellä painatuksella varustetun T-paidan päälle sopii. Pohjaksi voit valita esimerkiksi trendikkäät repeytyneet farkut tai mukavat leggingsit.

Polven yli ulottuvat kengät huonoon säähän

Kävelyn sateessa ei tarvitse olla kaukainen lapsuusmuisto! Hanki mukavat kumisaappaat ja ryhdy töihin! Polven yli ulottuvat sukat sopivat täydellisesti kumppaneiden kanssa. Yhtä muodikas ratkaisu on yhdistää ne pitkiin saappaisiin. Molemmissa versioissa ne näyttävät upeilta neulemekon seurassa.

Tärkeintä on, että ne työntyvät noin 2-3 cm kengän yläpuolelle. Tällä tavalla et vain tarjoa itsellesi ylimääräistä lämpöä kylmänä päivänä, vaan näytät myös erittäin tyylikkäältä.

Varoitus! Jos aiot yhdistää korkeat saappaat tai saappaat, muista valita vähintään puoli kokoa suuremmat kengät. Näin kylminä päivinä pääset ilman ongelmia päälleen paksuimmatkin villaiset polvet, eivätkä jalkineet paina.

Polven yli ulottuvat kengät treffeille

Sukat ovat erittäin naiselliset ja sopivat täydellisesti kynttiläillalliseen tai treffeille elokuvateatterissa. Jos haluat jättää hieman jotain toisen puolisosi mielikuvitukselle, valitse minihame yhdistettynä polvisukkien kanssa. Täydennä tämä asu samanvärisillä korkokengillä. 

Jos haluat näyttää romanttiselta ja tyttömäiseltä, valitse hihnalla varustetut pumput. Yhdistä se paitamekon ja minimalistisen käsilaukun kanssa. Näytät varmasti söpöltä.

Pidätkö klassisista ratkaisuista? Valitse mustat reisikorkokengät ja mustat korkokengät. Haluatko optisesti pidentää jalkojasi? Valitse vaalean beige- tai puuterivaaleanpunaiset sukat ja yhdistä ne samanväristen kenkien kanssa. Katso kuinka helppoa se on?

Polven yli ulottuvat kengät töihin

Oletko menossa töihin tai yrityskokoukseen? Polven yli ulottuvat sukat voivat olla osa siistiä juhlaasua. Yhdistä ne vain lakattujen loaferien tai mokasiinien ja minimalistisen juhlamekon kanssa.

Älä unohda pitkää, tyylikästä trenssitakkia ja tiukkaa käsilaukkua. Jos haluat näyttää tyylikkäämmältä, valitse tummat, tummat sukkahousut polvisukkien alla.

Pidä tasapainosi

Sukat ovat epäilemättä kestäneet ajan kokeen ja ovat edelleen muodissa. Voit käyttää niitä menestyksekkäästi toimistossa, juhlissa, treffeillä tai ulkona ystävien kanssa. Ne ovat toimivia, käytännöllisiä ja naisellisia.

On tärkeää pitää kiinni yhdestä säännöstä – vain säilyttää tasapainosi. Sukkien kanssa muotoiltavaksi valittujen kenkien tulee täydentää täydellisesti muuta asua, eikä niitä saa samalla korvata sukilla. Älä myöskään valitse liian kirkkaita reisikorujen sävyjä. Yksinkertaisuudessa on kauneutta. Valitse neutraalit, huomaamattomat värit, jotka täydentävät hienovaraisesti koko tyyliä.

Kuten näette, reisikorkeiden saappaiden valitseminen ei ole niin vaikeaa kuin miltä se saattaa näyttää. Muista, että näiden molempien elementtien värit täydentävät toisiaan luoden harmonisen kokonaisuuden. Näin näytät varmasti upealta!