Mitkä kengät sopivat hyvin beigen mekon kanssa? Inspiroidu!


Meneillään oleva kevät saa meidät yhä halukkaammin etsimään vaaleita, neutraaleja sävyjä. Beiget mekot, vaikka ne ovatkin tämän kauden kiistaton trendi, voivat aiheuttaa paljon ongelmia asun viimeistelyssä. Tämä väri on tummempi kuin valkoinen, mutta silti erilainen kuin ruskea, joten monilla naisilla voi olla ongelmia tarvikkeiden oikean valinnan kanssa. Jos etsit todistettuja ratkaisuja, olet tullut oikeaan paikkaan! Suosittelemme, mitkä kengät sopivat beigen mekon kanssa.

Paholainen ei ole niin pelottava...

Etsitkö kenkiä beigeen mekkoon? Tämä valinta ei ole niin vaikea kuin miltä se saattaa näyttää. Beige on neutraali sävy, joka harmonisoituu hyvin useiden värien kanssa. Ruskea, valkoinen, harmaa, kulta ja jopa punainen sopivat varmasti beigenväriseen mekkoon.

Voit valita useista sävyistä riippuen siitä, pidätkö mieluummin yksinkertaisista ja minimalistisista tyylitelmistä vai kontrastiratkaisuista. Beige on niin universaali väri, että se sopii sekä klassisten että rohkeampien asujen pohjaksi looku.

Lopulta valitsemasi kengät riippuu kuitenkin olosuhteista. Tässä artikkelissa hälvennämme kaikki epäilyksesi ja ehdotamme, mitkä kengät sopivat beigen mekon kanssa häihin, töihin ja jokapäiväiseen käyttöön.

Mitkä kengät tulisi yhdistää beigen mekon kanssa suurempiin tapahtumiin?

Naiset valitsevat innokkaasti beigen mekon isompiin tapahtumiin. Ristiäiset, ystävän häät, yritystapahtuma - beige mekko toimii ehdottomasti olosuhteista riippumatta. Se näyttää siinä kirkkaalta ja säteilevältä, ja kun se yhdistetään oikeisiin asusteisiin, se voi näyttää häikäistävältä.

Isompiin tapahtumiin kannattaa valita tossut tai korkeakorkoiset sandaalit. Minimalististen korkokenkien metallinen sävy harmonisoituu täydellisesti samppanjamekon kanssa. Kullan, ruusukultan tai hopean sävyt toimivat erityisen hyvin. Sinun ei tarvitse valita samanväristä laukkua tähän asuun. Hienovarainen valkoinen tai enemmän huomiota herättävä viininpunainen on täydellinen.

Jos haluat lisätä hieman väriä sävyiseen beigeen mekkoon, suosittelemme pukeutumaan punaisiin korkoihin. Kirkas punainen näyttää yhtä hyvältä, kuten myös hillitty viininpunainen väri. Näin voit monipuolistaa tyyliäsi hetkessä.

Muista, että beigen mekon kenkien värin tulee vastata esimerkiksi kynsien väriä. Kun valitset punaisia ​​korkokenkiä, tyyliä täydentää saman sävyn manikyyri. Tälle punaiselle huulipunalle ja upea lopputulos taattu!

Mitkä kengät sopivat hyvin beigen mekon kanssa joka päivä?

Jos käytät beigeä mekkoa vähemmän muodolliseen tilaisuuteen, voit valita mustat kengät. Yhdessä mustan takin ja mustan kukkaron kanssa näytät erittäin ammattimaiselta riippumatta siitä, valitsetko tasa- vai korkeakorkoiset kengät. Sekä korkokengät että ballerinat tai mokasiinit sopivat hyvin töihin.

Arkikäyttöön ruskeat kengät sopivat hyvin myös beigen mekon kanssa. Tällainen muotoilu on paljon vähemmän muodollinen kuin beige mekko mustilla lisävarusteilla. Voit valita useista sävyistä - karamellista tummanruskeaan. 

Hyväksi todistettu ratkaisu on myös käärmeennahka-aiheiset kengät. Muista kuitenkin käyttää niitä tavallisen mekon kanssa. Jos mietit, mikä laukku on sopiva tässä tapauksessa, sinulla on useita vaihtoehtoja, joista valita. Yksi niistä on käärmeen ihon sävyyn sopivien asusteiden valitseminen. Vaihtoehtoisesti musta, valkoinen tai beige käsilaukku toimii.

Jos haluat optisesti pidentää jalkojasi, valitse beige. Käytännössä mikä tahansa sävy alaston se tulee näyttämään hullulta. Se voi olla sävyä vaaleampi tai tummempi kuin mekko tai ihosi. Jos olet minimalismin ystävä, yhdistä tämä tyyli hillityn väriseen laukkuun, esimerkiksi valkoiseen tai vaaleanruskeaan. Muuten - ei rajoituksia. Pelaa koko väripaletilla ja luo tuore, omaperäinen Katso

Mitä kenkiä käyttää beigen pitsimekon kanssa?

Mietitkö, mitkä kengät sopivat hyvin beigen pitsimekon kanssa? Tällaista romanttista asua täydentävät täydellisesti valkoiset kengät. Muista kuitenkin, että niiden tulee olla hillittyjä ja yksinkertaisia.

Jos arvostat mukavuutta, valitse valkoiset, lyhyet tennarit. Älä unohda katanaa vaaleassa denimin sävyssä ja huolimatonta bobia päässäsi. Tämä asu on täydellinen sekä arkitreffeille että kauan odotetulle musiikkifestivaalille. 

Kesällä beigeä pitsimekkoa voi käyttää onnistuneesti litteiden sandaalien seurassa. Valitse näiden kenkien nude tai valkoinen sävy. Näin näytät upealta ja jalkasi näyttävät pidemmiltä.

Viileämpinä päivinä voit valita kontrastin tyylin ja yhdistää herkän ja tyttömäisen beigen pitsimekon mustiin, raskaisiin työntekijöihin ja nahkaiseen biker-takkiin. Tämä yhdistelmä saa sinut näyttämään todella tyylikkäältä.

Jos alaston pitsimekko on kirsikka kakun päällä erityisenä päivänä, kannattaa käyttää korkokenkiä. Häihin ja muihin isompiin tilaisuuksiin minimalistiset solmitut sandaalit tai upotetut korkokengät ovat häränsilmä.

Toivomme, että olemme onnistuneesti hälvenneet epäilyksesi siitä, mitkä kengät sopivat beigen mekon kanssa. Noudattamalla neuvojamme esität varmasti itsesi siinä ilmiömäisesti olosuhteista riippumatta!