Mitkä kengät sopivat hyvin kesämekkoon? Me neuvomme!


Lämpötilan nousu ja pitkät, aurinkoiset päivät tarkoittavat sitä, että voimme mielellämme vaihtaa paksut puserot ja farkut ilmaviin, mukaviin kesämekkoihin. Heidän ansiosta voimme helposti näyttää hahmon arvot ja nauttia keveydestä ja poikkeuksellisesta mukavuudesta. Mitä kenkiä minun pitäisi valita kesämekkoon? Katso inspiraatiomme.

Kengän väri kesämekkoon - neutraali sävy tai kontrasti

Kun valitset kengän väriä, muista tärkeä sääntö - älä yhdistä lämpimiä ja kylmiä värejä.

Lihan värit, ts. alaston tai beigejotka ovat lähimpänä ihosi sävyä. Kevyet kengät sopivat täydellisesti mini- ja midi -mekkoihin, koska niiden herkkä ulkonäkö ei ainoastaan ​​sovi täydellisesti muotoiluun, vaan myös tekee jaloistasi ohuet ja optisesti pidemmät

Toinen universaali väri, jota voit varmasti käyttää mihin tahansa tilaisuuteen, on väri mustajoka lisää tyyliä ja eleganssia jopa kaikkein hienostuneimpiin ja näyttävimpiin tyylitelmiin. Mustat korkokengät tai sandaalit näyttävät varmasti kauniilta, kun niitä käytetään maxi- tai boho -mekon kanssa.

Jos et pelkää riskiä ja pidät epäselvistä yhdistelmistä, valitse kontrasti. Älä pelkää yhdistää rohkeita värejä, kuten punaista ja vihreää tai keltaista ja indigoa! Sinun on kuitenkin muistettava, että voimakkaat sävyt eivät sovi jokaiseen muotoiluun, joten se ei todellakaan ole hyvä idea jokapäiväisten kenkien valinnassa.

Suurin mukavuus

Jos arvostat mukavuutta, etsit mukavaa yhdistelmää, joka sopii pitkille kävelylenkeille tai laiskalle iltapäivälle ulkona, voit käyttää suosikkikenkiäsi kesäpuvun kanssa.

Tennarit kesämekkoihin on trendi, joka saa yhä enemmän faneja. Urheilujalkineet luovat mukavan ilmeen rentoon tyyliin, mutta voivat myös rikkoa sovellettavia sääntöjä ja luoda ei-ilmeisen yhdistelmän tyylikkään, romanttisen mekon kanssa. Herkät kangas lenkkarit ovat varmasti erinomainen valinta sekä istuville että leveneville, pitkille ja lyhyille sekä monivärisille mekkoille. Tässä tapauksessa vain mielikuvitus rajoittaa sinua!

Ne voivat olla myös mielenkiintoinen yhdistelmä lenkkarit. Nämä melko massiiviset, huomattavan korkeat kengät toimivat hyvin mekkojen kanssa, joissa on löysä, ilmava leikkaus ja röyhelöitä. Tämä yhdistelmä antaa poikkeuksellista keveyttä ja raikkautta. Voit valita sekä vaaleita kengän sävyjä että hieman pastellisävyjä, jotka sopivat helposti tyyliisi.

Sandaalit kesämekkoon

Voit yhdistää sandaalit sekä klassiset ballerinat tai espadrillit ilmaviin, lyhyisiin ja leveneviin kesämekkoihin sekä pidempiin.

Maksimekkoihin kannattaa valita romaanit, joissa on hieman korkeampi pohja. Pitkä mekko, jossa on herkkä rako, korostaa kauniisti kenkien mielenkiintoista sitomista.

On myös syytä harkita korkeakorkoisia sandaaleja, jotka sopivat täydellisesti jokapäiväisiin retkiin ja muodollisempiin retkiin. Korkeat korkokengät yhdessä kesämekon kanssa ohentavat täydellisesti hahmoasi ja saavat jalat näyttämään paljon pidemmiltä. Voit käyttää niitä sekä boho -tyylisten kukkamallien, lyhyiden ja istuvien minien kanssa, mutta myös pitkien mallien kanssa, jotka ulottuvat maahan.

Korkokengät kesämekkoon

Se on ehdottomasti klassisin jalkineiden muoto, joka toimii minkä tahansa tyylin kanssa. Korkokenkiä suositellaan erityisesti midi- ja ¾ -mekkoihin, jotka ovat vaativimpia ja ongelmallisimpia. Tämä leikkaus, joka on sovitettu väärin hahmoon tai yhdistetty sopimattomiin jalkineisiin, voi visuaalisesti merkittävästi lyhentää jalkoja, jolloin siluetti näyttää epäedullisemmalta. Korkokengät tasapainottavat täydellisesti mittasuhteet ja antavat tyylille armon ja keveyden.

Cowboy -saappaat kesämekkoon? Tietysti!

Cowboy -saappaat yhdistettynä kesämekkoon ovat yleistyneet viime vuosina. Massiivisia jalkineita täydentää mielenkiintoisesti kukkaiset, ilmavat mekot, joissa on paljon röyhelöitä. Kengät, joissa on V-muotoinen päällinen, saavat jalat näyttämään ohuemmilta.

Löysemmän, herkän mekon ja erittäin korostettujen ja näkyvien kenkien yhdistelmä on ehdotus ihmisille, jotka rakastavat erottua eivätkä pelkää muiden mielipiteitä. Tällainen muotoilu ei varmasti jää huomaamatta!

Kesä on kokeilujen, erilaisten kuvioiden, voimakkaiden värien ja epätavallisten yhdistelmien aikaa. Riippumatta tilanteesta, johon valmistat tyylityksesi, sinun tulee valita oikeat lisävarusteet, jotka auttavat luomaan harmonisen kokonaisuuden. Kengät ovat erityisen tärkeä lisävaruste - niiden ei pitäisi olla vain mukavia. Oikein asennettu malli rikastuttaa varmasti kesäasua ja saa sinut tuntemaan olosi erittäin luottavaiseksi! Oppaamme auttaa sinua varmasti tekemään oikean päätöksen.