Mitkä kengät sopivat parhaiten päiväkotiin?


Päivä, jolloin lapsemme menee ensimmäistä kertaa päiväkotiin, on hieno tapahtuma. Olemme valmistelleet lasta jo useita kuukausia - puhumme peleistä, ystävistä ja lounaista. Täydennämme myös esikouluasun, jossa on sopivat kengät, joita lapsemme käyttää jaloillaan joka päivä useita tunteja. Ehdotamme, mitkä mallit ovat parhaita päiväkotiin.

Päiväkodin kengät - turvallisuus etusijalla!

Esikoulupeleissä ikäisensä kanssa lapset usein sammuttavat esteet, joita he kokevat vanhempiensa kanssa. Koska tossutjonka lapsi käyttää, tulee olla turvallista. Mitä se tarkoittaa? Etsitään mallia, jolla on vankka pohja - lapsi ei liuku edes kiillotetulla tanssilattialla. On myös tärkeää, että lastentarhan kenkien varpaat ovat rakennettuina - lasten halausten aikana lapsi voi vahingossa osua kovaan esineeseen jalalla. Esikoululaisen jokapäiväisessä elämässä tapahtuu paljon, joten varmistakaamme, että lapsemme ei erotu toisistaan ​​ja voi nopeasti riisua kengät jalassa. Verkkokaupasta löytyy laaja valikoima tällaisia ​​malleja KeeShoes.pl.

Täydelliset tossut - helppo pukea päälle!

Esikoululaisen on oltava itsenäinen - pukeudu ja riisu kengät pelatessasi ja vaihda kengät ennen ulkoilua. Voimme tehdä hänen helpommaksi tehdä nämä asiat valitsemalla tossut kätevä pukea päälle. Velcro -kengät ovat olleet vanhempien joukossa useiden vuosien ajan. Laita ne oikein paikoilleen liu'uttamalla jalkaasi sisään ja kiristämällä lukko. Muista, että lapsi voi parantaa tarranauhaa nopeasti, jos kengät liukuvat pois pelatessa tai ovat liian tiukkoja, avaa ja ota pois muutamassa sekunnissa tossutesimerkiksi silloin, kun jalka kutittaa tai muruset keksit putoavat hänen kenkäänsä. Tossujen terveysominaisuudet ovat yhtä tärkeitä kuin niiden pukeutumisen mukavuus, ja meidän on kiinnitettävä niihin huomiota, kun valitset täydelliset vauvan kengät päiväkotiin.

Parhaat tossut ovat terveitä tossuja

Pienen esikoululaisen jalka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Korkeamman päällisen ansiosta kengät pitävät jalan oikeassa asennossa. Korot ja profiloitu pohjallinen estävät litteiden jalkojen muodostumista, ja sisäänrakennettu kantapää ja jäykkä kantapää estävät kantapään muodonmuutoksia. Etsitään tossuja päiväkotiin, joissa lapsemme jalat ovat hyvässä asennossa. On myös tärkeää, että kengät ovat ilmavia. Voimme hoitaa sen valitsemalla malleja, joissa on luonnollisesta nahasta valmistettu pohjallinen, joka imee hikeä ja puolipyöreä leikkaus, joka takaa paremman ilmanvaihdon. Löydämme kenkiä lapsillemme myymälän verkkosivuilta KeeShoes.pl. Varmista, että lapsi laittaa uudet sukat päivittäin ja vaihtaa ne heti kotiin tullessaan.

Entä muoti?

Tossut esikoulukengät ovat kenkiä, jotka vaihdamme usein - lapsi kasvaa niistä, materiaali likaantuu tai kengät vahingoittuvat leikkimisen seurauksena. Ottaessaan uutta paria huomioon lapsen odotukset ja maku otetaan huomioon. Etsitään muodikkaita tossuja, joita lapsi käyttää mielellään joka päivä. Monet lapset reagoivat huonosti päiväkotiin menoon - ympäristön muutos, suuri joukko ikätovereita, tuntematon "täti" - nämä tekijät voivat pahentaa lapsen oloa. Varmista, että lapsella on suosikki maskotti, asu ja hänen kanssaan Tossutse antaa hänelle rohkeutta murtaa jään lasten kanssa tekemisissä ja solmia ensimmäisiä ystävyyssuhteita