Mitkä kesäkengät?


Kesällä vaatekaappi on täynnä värikkäitä, ilmavia mekkoja ja lyhyitä shortseja. Heti kun lämpötila nousee, vaihdamme koko vaatteen kevyeen ja mukavaan. Monet naiset kuitenkin ihmettelevät, mitkä kesäkengät valita. On tärkeää, että ne ovat ilmavia ja mukavia käyttää, mutta myös muodikkaita ja sopivista materiaaleista valmistettuja. Tulemme auttamaan ja ehdotamme, mitkä kesäkengät valita tällä kaudella!

Käytännölliset kesäkengät

Kun valitset kenkiä kesäksi, on parasta valita ne, jotka ovat mahdollisimman käytännöllisiä. Kesäkenkien tulee ennen kaikkea olla mukavat kaiken toiminnan aikana. Kun ulkolämpötila nousee, poistumme kotoa enemmän, liikumme ja kävelemme paljon enemmän. Siksi emme saa antaa kenkiemme naarmuttaa meitä tai saada jalkojamme turpoamaan.

Myös tästä syystä on tärkeää, että ne on valmistettu laadukkaasta materiaalista. Tässä tapauksessa sopivista materiaaleista valmistetut kengät ovat parhaita - nahkaa, mokkaa, kangasta tai hengittävää verkkoa. On myös syytä kiinnittää huomiota räätälöityyn leikkaukseen - litteät kengät ovat parhaita jokapäiväiseen käyttöön, ja tärkeissä tapahtumissa, kuten häissä, oikea valinta ovat vakaat kengät pylväässä tai kiilamaiset kantapäät.  

Kesän tärkeimmät säännöt kenkiä valittaessa ovat:

  • materiaali, josta ne on tehty - on parasta, jos kengät on valmistettu luonnollisesta nahasta. Kuitenkin esimerkiksi sellaisen mallin tapauksessa, kuten naisten espadrillitmateriaalimateriaalit, jotka ovat mukavia, mukautuvat jalan muotoon ja antavat ilman kulkea, toimivat myös;
  • koko - jos epäröimme, kumman valita, on parempi valita isompi. Kesällä jalka voi turvota hieman aktiivisuuden ja lämpötilan vuoksi, joten löysemmät jalkineet tarjoavat meille enemmän mukavuutta;
  • pohja - mieltymystesi mukaan voimme valita erityyppisen pohjan - litteän, pylvään tai kiilakoron. Muista kuitenkin, että pitkät kesäkävelyt korkeilla kengillä voivat olla erittäin vaikeita, etenkin hiekalla tai ruoholla, jolla haluamme rentoutua lomien aikana.

Ballerinat - universaali valinta kesäksi

Naisten ballerinate on yksi kesän suosituimmista kengistä. Ei ihme - ne ovat erittäin mukavia, niissä on lukemattomia kuvioita ja värejä, ja ne voidaan yhdistää sekä tyylikkääseen että jokapäiväiseen tyyliin. Kesällä mokkanaiset ballerinat, esim. Universaalimme, ovat täydellisiä mokka ballerinat Super Mode mustajotka sopivat melkein mihin tahansa.

Myös nilkkojen ympärille sidotut balerinat ovat todellinen hitti tänä kesänä. Ne eivät vain näytä kovin tyylikkäiltä, ​​vaan ne eivät varmasti luiskahda jaloiltasi, vaikka se olisi hyvin kuuma. Katso baleriinien malleja, kuten mustat ballerinat keulalla Acro tai vaaleanpunaiset ballerinat G-47-jousilla. Ne eivät ole vain tyttömäisiä ja tyylikkäitä, vaan myös uskomattoman mukavia!

Kesä tossut

Toinen kenkä, joka palaa suosioon kesällä, on mukava sandaalit naisten. Ne ovat mukavat käyttää ja ne on helppo ja nopea pukea, minkä vuoksi ne ovat erittäin suosittuja naisten keskuudessa. Voimme valita useista malleista - sekä litteistä että kiilamaisista, korkokengistä tai pylväistä. Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, on tärkeää, että ne sopivat hyvin jalkaan eivätkä hankaa.

Tänä kesänä korkkipohjaiset varvastossut ovat täydellisiä, mikä takaa uskomattoman mukavuuden ja jalan oikean asennon. Ehkä pidät mallistamme: Keltaiset Bona -korkkipohjatjoka erittäin mukavan lisäksi korostaa täydellisesti rusketusta.

Läpinäkyvät varvastossut ovat myös mielenkiintoinen ratkaisu. Tämä on toinen kesän hitti. Ne ovat erittäin joustavia, joten ne mukautuvat jalkaan ja tarjoavat mukavuutta koko käyttöpäivän ajan. Niiltä ei myöskään voida kiistää niiden ainutlaatuisuutta ja tyylikästä ulkonäköä. Esimerkki tällaisesta mallista on mustat läpinäkyvät tossut 815 tai läpinäkyvät tossut soljella Ideal Shoes Ruskea.

Kesäkengät - sandaalit

Tämä valinta on ilmeisin. Kesällä ei todennäköisesti ole mitään käytännöllisempää ja mukavampaa kuin hyvin istuva sandaalit naisten. Tyylikkäämpiä retkiä varten sandaalit kiilakorolla tai pylväällä ja tasaisella pohjalla sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön. Sandaalien tapauksessa on tärkeää valita oikea koko, joka ei vahingoita meitä tai on liian suuri. Hyvin varustetussa mallissa näytämme tyylikkäältä ja tunnemme olosi mukavaksi olosuhteista ja ulkolämpötilasta riippumatta.  

Tennarit kesäksi

Naisten lenkkarit on erittäin universaali valinta. Ne sopivat täydellisesti urheilutyylisyyksiin, mutta nykyään on muodikasta käyttää niitä jopa tyylikkäiden mekkojen kanssa. Epäilemättä ne ovat erittäin mukavia ja antavat sinun kävellä pitkiä tunteja pelkäämättä hankausta. Kesällä kannattaa valita ilmavasta materiaalista valmistetut lenkkarit.

Kun valitset kenkiä kesäksi, muista, että mukavuus on tärkeintä. Ei kannata vaivautua liian korkeisiin, liian tiukkoihin tai jalkojen kokoon sopimattomasti säädettyihin kenkiin. Tärkeintä on tuntea olonsa mukavaksi ja kevyeksi etenkin korkeissa lämpötiloissa. Myymälässämme tarjoamme laajan valikoiman naisten kesäkenkiä ja olemme varmoja, että pidät monista malleista. Kutsumme sinut!