Mitkä lasten lenkkarit ovat parhaita?


Lenkkarit ovat tulleet pysyvästi lasten ja aikuisten muodin kaanoniin. Nämä mukavat urheilujalkineet sopivat moniin tyyleihin. Vanhemmat ostavat mielellään lenkkarit lapsilleen, koska ne on helppo pukea päälle, ne ovat kevyitä ja näyttävät hyvältä jalassa. Mitä etsiä, kun etsit täydellisiä kenkiä ja mitkä taaperon lenkkarit ovat parhaat?

Käytön ergonomia

Lapsi, joka alkaa kävellä, tarvitsee kengät, joissa on pyöristetyt varpaat. Ensimmäiset askeleet ovat todellinen haaste pikkulapselle, ja oikein muotoillut jalkineet vähentävät kompastumisriskiä. On tärkeää, että lenkkarilla on myös leveä varvas, jolloin taaperon jalka järjestyy oikein - kaikki varpaat leviävät ulos - ja vakautus paranee kävellessä. Jos etsimme kenkiä nuoremmalle lapselle, mukavimmat ovat mallit, joissa on joustava tarrakiinnitteinen pohja, jonka lapsi laittaa päälle ja riisua. Vanhemmat lapset nauttivat varmasti nauhakengistä, jotka ovat pienempi versio aikuisten lenkkarista.

Koko ja istuvuus

Lapselle sopivien kenkien valitseminen on melkoinen haaste. Lapsen jalka voi kasvaa jopa 1 senttimetrin vuodessa. On parasta tarkistaa kengät kahden kuukauden välein varmistaaksesi, että ne ovat edelleen hyviä. Muista, että liian pienet kengät ovat lapselle erittäin epäterveellisiä. Taaperolle ostamiemme kenkien tulee aina olla oikean kokoisia. Lapsen sormet voivat olla noin 5 mm päässä kärjestä. Yritetään olla ostamatta kenkiä etukäteen, vaikka lapsemme jalka kasvaa hyvin nopeasti. Lapsella, joka liikkuu liikaa pareittain, voi olla vaikeuksia asettaa jalkansa oikein kävellessään ja hän voi kompastua enemmän. Tärkeä asia on myös kenkien sovittaminen jalkaan. Lenkkarit makaa hyvin ja pidä jalasta kiinni. Jos lapsi pitää korkeammasta mallista - nilkan yläpuolella, varmista, että se ei paina tätä jalkaterän osaa.

Materiaali ja muotoilu

Lenkkarit voidaan valmistaa luonnollisesta nahasta, ekologisesta nahasta ja synteettisistä materiaaleista tai kankaista. Valitse hengittävät kengät, joissa lapsen jalat hikoilevat vähiten. Jotkut lenkkarit - esimerkiksi alkuperäinen Converse - voidaan pestä pesukoneessa ja siten varmistaa riittävä hygieniataso. Hyvä tapa virkistää kengät on suihkuttaa kengän sisäpuoli kengänraikastimella. Muista opettaa vanhempi lapsesi vaihtamaan kengät ja sukat ennen liikuntatunteja. Tämä on välttämätöntä ensisijaisesti turvallisuussyistä, mutta myös hygieniasyistä. Lenkkarit ovat erittäin muodikkaita jalkineita, minkä vuoksi markkinoilla on monia eri malleja. Anna lapsesi valita kengät, joista hän pitää eniten. Tämän ansiosta hän on halukkaampi käyttämään niitä, vältämme myös protestit vaihdettaessa kenkiä päiväkodissa tai koulussa. Ottakaamme huomioon, että on erittäin tärkeää, että lapsemme tekevät vaikutuksen ikäisensä edessä. Hyvät kengät antavat lapsellesi luottamuksen. KeeShoes -verkkokaupasta löydät muodikkaita pikkulasten lenkkarit.

Lenkkarit ovat erittäin suosittuja jalkineita, joita pienimmätkin lapset voivat käyttää. Muista, että lapsellemme valitun mallin tulee olla ergonominen, mukava ja hyvin jalkaan sopiva. Kiinnitämme myös huomiota siihen, onko tilattu pari valmistettu hengittävästä materiaalista ja pitävätkö sen kuvio ja väri lapsesta. Jos lapsi on hyväksynyt mallin, se laitetaan varmasti päälle ja sitä käytetään koko päivän ilman vastalauseita.