Mitkä nilkkurit lapsille?


Oikeiden vauvakenkien valitseminen ei ole niin helppoa. Huolestuneena lastemme turvallisuudesta, haluamme valita sellaiset jalkineet, jotka varmistavat korkeimman mukavuuden, jalan vakauden eivätkä hiero tai heikentä lasta. Tärkeä näkökohta on myös sopiva materiaali, josta ne on valmistettu. Hyvä valinta, joka varmistaa lasten jalkojen riittävän vakauden, ovat nilkkakorkoiset saappaat. Alla olevassa artikkelissa neuvomme sinulle, mitkä kengät tulisi olla parhaimmat lasten nilkkaan.

Säännöt lasten oikeiden kenkien valitsemiseksi

Meidän pitäisi huolehtia lastemme jalkoista ensimmäisestä vaiheesta lähtien. Se auttaa valitsemaan oikein valitut jalkineet, jotka mahdollistavat jalkan oikean kehityksen ja toiminnan. On muistettava, että pieninkin epäsäännöllisyys jalkarakenteessa voi johtaa sairaalloisiin muutoksiin lonkka-, polvi- ja selkäranganiveissä. Siksi korkealaatuisten jalkineiden valinta on niin tärkeä.

Lasten kengistä päätettäessä on syytä muistaa muutama tärkeä sääntö:

  • Kangas - kengät tulee olla luonnollisista tai hengittävistä materiaaleista. Niiden on oltava kestäviä vaurioille ja suojauksille hankauksilta. On parasta, että tyyny tekee ihon.
  • Pehmustettu kantapää - varmistaa vakauden ja pitää kantapään oikeassa asennossa varmistaen koko jalan oikean aseman. Jäykistetyt korkokengät ovat erittäin tärkeä osa lasten kenkiä, koska ne suojaavat epämuodostumilta tai valolta tulevaisuudessa.
  • Yläosa nilkan yli - tämän ansiosta lapsen jalat ovat vakaat, ja samalla niiden liikkeet eivät ole rajoitettuja.
  • Korkea ja leveä kärki - lapsella on oikea paikka sormien oikeaan asentoon ja hän voi liikuttaa niitä vapaasti.
  • Joustava pohja - on parasta olla liian pehmeä, mutta myös ei liian jäykkä. Sen ei pitäisi myöskään luisua, koska se voi aiheuttaa lapsen putoamisen. Hyvän pohjan tulisi olla joustava ja liukumaton.
  • Leveä kantapää - kengät eivät saa olla korkeampia kuin 1,5 cm, mutta niiden tulee olla leveät kantapäältä, mikä on hyvä tuki kantapäälle.
  • Hyvin istuva koko - vauvan kengät tulee sovittaa jalkojen pituuteen. Ne eivät voi olla liian lyhyitä, koska tämä voi aiheuttaa jalkojen vääristymiä. Ne eivät myöskään toimi suurissa kengissä, koska ne eivät tarjoa riittävää vakautta ja pohja taipuu väärään paikkaan.

Vauvan kengät ja kengät

Kengät ja saapikkaat Lasten kengät ovat eräänlainen jalkine, joka toimii hienosti iästä riippumatta. Jos valitsemme koon ja materiaalin, josta ne on valmistettu, ne ovat erittäin mukavia ja mukavia käyttää.

Kengät ja kengät valittaessa on syytä muistaa, että jalkineiden tulee olla jalkaa pidempiä noin 8–10 mm, koska lapsen jalka kasvaa erittäin nopeasti ja kasvaa. Jalka liikkuu usein myös eteenpäin kävellessä, joten sellainen varanto on täydellinen ratkaisu. Lasten kengillä ja kengillä tulisi myös olla pieni kantapää. Pienten lasten kohdalla sen korkeuden tulisi olla noin 5 mm ja 3-4 vuoden ajan noin 10 mm. 5- ja 6-vuotiaiden korkojen tulee olla 20 mm ja alle 10-vuotiaiden lasten 25 mm.

Lasten kengistä ja kenkäistä löytyy esimerkiksi tarranauhalla kiinnitettyjä, esimerkiksi mukava ja mukava malli poikien kengät Ren Boot 1423 harmaa tai kiiltävä Tarranauhakenkä Butt 3229 -saappaat vaalean violetti tytöille. Tämä ratkaisu on erittäin kätevä ja säästää samalla paljon aikaa, koska kengät voidaan laittaa lapsen jalkoihin paljon nopeammin. Tarjouksessamme on myös paljon ehdotuksia perinteisten sidottujen kenkkien faneille, esim. Adi urheilujalkineet American Club lenkkarit tytöille tai sidottu Rein Mutta kengät 1501 vihreä pojille.

Lasten saappaat

Lasten saappaat Se on loistava valinta syksyyn ja talveen. Kaikki mallit on muotoiltu asianmukaisesti ja sovitettu lapsen jalkaan. Niitä oli myös rikastettu antibakteerisilla ja antifungaalisilla lisäyksillä, jotka suojaavat taaperoijalan jalkoja pitkien leikkituntien aikana. Huomionarvoinen on myös saappaiden ulkopohja, joka on sopivasti joustava ja kulutusta kestävä. Tämän ansiosta saappaat ovat erittäin mukavia ja eivät liuku sileille pinnoille. Kaikilla saappailla on myös jäykkä kantapää, mikä varmistaa oikean vakauden ja estä loukkaantumiset ja hankaukset. Tällä hetkellä tarjouksessamme on mukava ja tyylikäs American Club lasten saappaat ja saappaat saappaat Ren Butjoka vetoaa varmasti nuorimpaan ja heidän vanhempiinsa.

Wellington-saappaat lapsille

Kaikki lapset rakastavat leikkiä sateessa ja hypätä lätäköihin. Siksi myös wellingtons lapsille ovat välttämättömiä jalkineita sateisiin päiviin. Meillä on tällä hetkellä valtava valikoima erityyppisiä värejä ja malleja markkinoilla. Mikä tärkeintä, ne ovat erittäin toimivia. Ne suojaavat eri sääolosuhteilta, tarjoavat jalkoille vakauden ja ovat riittävän joustavia. Kauppamme tarjous sisältää värikkäitä malleja, joissa on satuhahmoja, esim. sininen sade saappaat, mutta myös toimiva ja samalla mukava American Club Wellies -sukat + amerikkalaiset hevosetjoka toimii täydellisesti syksyllä ja talvella. 

Lopuksi, hyvien jalkineiden valitseminen lapselle on erittäin tärkeää. Lapsen nilkkurit tarjoavat hänelle tarvittavan vakauden ja turvallisuuden. Jos haluat lapsesi nauttivan terveistä jalkoistaan, tuntea olonsa mukavaksi ja mukavaksi jopa monen tunnin hauskanpitoa ja kävelyretkiä ajatellen, suosittelemme, että tutustu tarjoukseemme. Autamme mielellämme sinua valitsemaan lapsellesi sopivat kengät.