Mitkä pyöräilykengät ovat parhaita?


Kevään alku on paras aika pyöräilykauden aloittamiseen. Vapaa-ajan kaksipyöräinen ratsastus ei vaadi erityisvarusteita. Jos kilometrimäärä mittarissa kasvaa päivittäin, kannattaa harkita pyöräilykenkiä. Heidän ansiosta kahdella pyörällä liikkuminen on todellinen ilo. Mitkä pyöräilykengät ovat parhaita?

Erikoistuneet pyöräilykengät

Pyöräilijät tietävät hyvin, että oikeat jalkineet voivat auttaa heitä parantamaan suorituskykyään. Siksi he käyttävät pyöräilyn aikana kenkiä, jotka on tarkoitettu asennettavaksi SPD -järjestelmään. Tämä ratkaisu on useimmiten varustettu kaksipyöräisillä, jotka on suunniteltu voittamaan useita kilometrejä. Mikä on SPD? Se on järjestelmä, jonka ansiosta kengät voidaan kytkeä erityisiin polkupyörän polkimiin. Ammattimaisille pyöräilykengille on ominaista erittäin jäykkä pohja. SPD -parit muistuttavat usein vaellusmalleja. Markkinoilla on laaja valikoima pyöräilykenkiä, jotka on suunniteltu nopeaa ja dynaamista ajamista varten. Jotkut mallit ovat niin monipuolisia, että niillä voi myös kävellä. Tämä on hienoa, jos osa pyöräilyreitistä on ajettava kävellen. Kenen pitäisi päättää ammattimaisista pyöräilykengistä? Valitsemme ne, jos haluamme työskennellä ajon dynamiikan ja oman kunnon parissa. Se on pakollinen niille, jotka valmistautuvat kilpailuihin, kattavat säännöllisesti pitkiä matkoja tai ajavat vaativissa olosuhteissa - esimerkiksi vuorilla. Entä ne, jotka järjestävät vain viikonloppumatkoja?

Urheilukengät vapaa -ajan pyöräilyyn

Kaksipyöräisten viikonlopun ystävien tulisi muistaa turvallisuus ja mukavuus pyöräillessään. Ammattimaiset pyöräilykengät olisivat heille paras valinta. Jos vietämme kauden aikana vain tusinaa tuntia polkupyörän satulaan, käytämme perinteisiä urheilukenkiä. Kuntosali- ja kuntokengät tai lenkkarit ovat hyvä valinta. On tärkeää, että heillä on kiinteä side. Jätä vaelluskengät paksulla, vahvistetulla pohjalla patikointia varten. Kahdella pyörällä ajamiseen sopivat paremmin mallit, joissa tunnemme, että jalalla on vakaa jalka polkimilla. Laaja valikoima urheilukengät, joka on tarkoitettu polkupyörille ja urheiluun, löytyy KeeShoes -verkkokaupasta.

Sopivatko tyylikkäät kengät polkupyörälle?

Polkupyörät ovat vallanneet suurten kaupunkien keskuksia ja yhä useammat ihmiset ajavat niillä töihin. Tyylikkäissä puvuissa olevat naiset tai pukuiset miehet, jotka menevät toimistorakennuksiin kaksipyöräisillä, ovat yleinen näky. Miesten tapauksessa klassisen, sidotun kengän ajamisen ei pitäisi olla vaikeaa. Toisaalta kyklooppien tulisi keskittyä mukavuuteen ja turvallisuuteen. Tämä tarkoittaa, että korkokengät, korkokengät ja sandaalit on parasta jättää kotiin. Pyöräilyyn naiset voivat käyttää naisten sidottuja Oxford -kenkiä, litteitä balleriineja tai lenkkarit. Entä ratsastus sandaaleissa? Turvallisuussyistä tämä ei ole paras pyöräilyn jalkine. Kesällä voit kuitenkin tavata paljon naisia ​​ja herroja, jotka kävelevät pyöräteillä paljain jaloin. Kun valitset sandaaleja ratsastusta varten, muista, että niiden pitäisi istua hyvin jalassa ja niissä on kiinteä lukko.

Pyörään asetettavat kengät on sovitettava omien mieltymystemme mukaan. Innokkaiden pyöräilijöiden, jotka kulkevat satoja kilometrejä viikossa kauden aikana, tulisi investoida ammattimaisiin malleihin. Ihmiset, jotka käyttävät kaksipyöräistä kuljetusvälineenä töihin, voivat pukeutua tyylikkäisiin kenkiin, mutta heidän tulee muistaa turvallisuus.