Mukava askel uuteen vuoteen, eli valitsemme täydelliset kengät uudenvuodenaattoon


Mahtavat juhlat kukoistavina tai hiljaiset kotibileet ystävien kanssa? Tai ehkä elokuvamaraton lämpimän peiton alla? Riippumatta siitä, miten aiot viettää uudenvuodenaaton, tarvitset oikeat kengät. Jos haluat aloittaa tulevan vuoden hymy huulillasi, älä missään tapauksessa käytä epämukavia kenkiä. Suosittelemme kuinka valita täydelliset kengät uudenvuodenaattoon.

Uudenvuodenaattona, ympäri vuoden

Sanotaan, että tapa, jolla tervehdit uutta vuotta, määrittää, kuinka vietät seuraavat 365 päivää. Jos et halua saada seuraavan vuoden aikana epämukavien jalkineiden aiheuttamaa irvistystä kasvoillesi, noudata muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä.

Ensinnäkin varmista, että käyttämäsi kengät ovat mukavat. Edes kauneimmat ja erottuvin jalkineet eivät tarjoa sinulle yhtä hauskaa kuin kengät, joissa tunnet olosi mukavaksi.

Onneksi kenkävalmistajat todistavat vuodesta toiseen, että hyvä tyyli voi kulkea käsi kädessä virheettömän ulkonäön kanssa. 

Huomio! Jos valitset päivittäin tasapohjaiset kengät, älä hyppää syvään veteen uudenvuodenaattona äläkä laita taivaankorkokenkiä jalkaan. Valitse sen sijaan keskikorkea kantapää, jossa voit helposti tanssia läpi yön! Vakaat tolpat ja muodikkaat kiilat ovat myös täydellisiä.

Jos pidät edelleen tasaisista kengistä, valitse klassinen leikkaus, jota voit helposti sovittaa asuun, ja voit käyttää sitä myös uudenvuodenaaton jälkeen. Haluatko jotain jännää? Glitterit, metallivärit ja paljetit ovat kiistaton hitti!

Mukava askel kohti uutta vuotta

Uudenvuodenaattona välität varmasti upeasta ulkonäöstä ja täydellisestä mukavuudesta. Nykyaikaiset jalkineetrendit yhdistävät nämä molemmat ominaisuudet, joten olet käytännössä voittajaasemassa. Ainoa asia, joka sinun on vielä muistettava, on rikkoa kengät kunnolla ennen kuin puet ne jalkaan ensimmäistä kertaa.

Älä ota riskiä pukea korkokengät jalkaan, jotka on otettu juuri pois laatikosta suuria juhlia varten. Tämä on loistava tapa taata itsellesi sietämätön jalkakipu ja jopa rumien hankauksien aiheuttama verenvuoto. 

Valmistaudu juhliin hyvissä ajoin. Kävele uutta hankintaasi kotona matoilla, kun teet päivittäisiä toimintojasi. Pue kengät jalkaan muutamaksi minuutiksi useita kertoja päivässä, jotta tunnet eron nopeasti.

Vaikka olisit melkein varma, että taivaankorkoiset korkokengät toimivat täydellisesti, kannattaa pakata pari ylimääräistä tasoa käsilaukkuun. Se voi olla suosikkilenkkarisi tai mukavat ballerinat, jotka tarjoavat sinulle mukavuutta tarvittaessa.

Aloita uusi vuosi muodikkaasti

Jos vietät uudenvuodenaaton kotona peiton alla, tarvitset mukavat tossut söpöllä aiheella. Mukavuus ei kuitenkaan ole kaikki kaikessa. Uudenvuodenaaton juhlat eivät olisi samanlaisia ​​ilman upeita asuja.

Paljetteja, rihkamaa, pitsi-inserttiä, turkisasusteita... Olemme valmistaneet pienen huivilakan, jolla voit täydentää tyyliisi täydellisen tyylin. Inspiroidu!

Genren klassikko, pieni musta mekko

Pieni musta mekko on mekko, joka sinulla todennäköisesti on vaatekaapissasi. Hän on täydellinen perusta uudenvuodenaaton muodikkaan asun luomiseen. Käytä sitä kultakorujen, mustan kultaketjullisen laukun ja kultaisten korkokenkien kanssa. Lyö vetoa hillitystä ruskeasta meikistä, jossa on savusilmä. Punaiset huulet ovat virheetön piste "i":n päällä!

Jalkineehdotuksemme:

Glamour-tyylisiä paljetteja

Uuden vuoden toivottaminen on loistava tilaisuus pukea hohtavia paljetteja. Valitse istuva, paljeteilla varustettu pusero, johon käytät mustia, tekstiileitä. Yhdistä pienet korvakorut, maalaa huulet huulikiilolla ja laske aaltoilevat hiukset alas luoden kiistattoman WOW-efektin!

Tähän sarjaan sopivat kengät:

Pehmeä, silmiinpistävä turkki

Uudenvuoden muodissa on tänä vuonna kyse viihtyisyydestä, eikä mikään ole varmaankaan mukavampaa kuin pehmeä turkki. Voit asettaa ne aiemmin esiteltyihin luomuksiin saadaksesi käytännöllisen ja tyylikkään vaikutelman. Yhdistä pieni, minimalistinen käsilaukku turkkiin tai takkiin. Valitse suosittelemamme kengät ja olet valmis!

Kiinnitä huomiota näihin kenkiin:

Romanttinen punainen

Punainen mekko vai punainen takki? Päätös on sinun! Jos et halua tämän intensiivisen värin olevan uudenvuodenaaton asusi leitmotiivi, pidä sitä aksenttina. Entä punaiset huulet, punaiset kynnet ja punaiset kengät? Punainen antaa sinun erottua joukosta ja houkutella kaikkien huomion.

Tapaa suosikkimme:

Seksikäs pitsi

Pitsiasut ovat täydellinen tapa tuoda esiin hieman seksin vetovoimaa uudenvuodenaattona. Yhdistä pitsinen body nahkahameen ja klassiseen bleiseriin. Voit korvata hameen yhteensopivilla pikkusikareilla ja takin pehmeällä turkiksella. Näytät upealta joka kerta! Mietitkö, mitkä kengät sopivat pitsityyliin? me ehdotamme! 

Meidän suosikit:

Pidä hauskaa aamuun asti!

Toivomme, että tarjoamissamme kengissä viihdyt hyvin aamunkoittoon asti, murehtimatta keskeneräisestä ilmeestä tai vielä enemmän epämukavuudesta. Toivotamme hyvää uutta vuotta!