Mukavasti joka päivä tarranauhalla kiinnitetyissä kengissä


Velcro-kiinnitteiset kengät ovat loistava vaihtoehto paitsi pienille lapsille. Kiinnityksen kätevyyden ansiosta raskaana olevat naiset tai selkävaivoista kärsivät käyttävät niitä mielellään. Tällaisia ​​jalkineita ei kuitenkaan ole varattu vain valituille. Loppujen lopuksi tarranauha on todellinen käyttömukavuus ja tinkimätön pukemisvapaus. Tutustu verkkokaupassamme saatavilla oleviin muodikkaimpiin malleihin ja katso, minkä kanssa käytät niitä.

Kenelle Velcro-kengät sopivat?

Tarranauhalla kiinnitetyt kengät ovat mukavuuden ja vapauden luonne koko päivän ajan. Tämän vaihtoehdon ovat valinneet monet vanhemmat, jotka välittävät lasten jalkojen asianmukaisesta kehityksestä. Tällaiset jalkineet eivät ole vain mukavia puettaessa ja riisuttaessa, vaan mahdollistavat myös täydellisen istuvuuden, mikä on erityisen tärkeää jalkojen vielä kehittyessä. 

Velcro-kengät ovat myös loistava vaihtoehto vanhemmille ihmisille. Maksimaalinen mukavuus kotoa poistuttaessa yhdistettynä energiseen, nuorekkaaseen ilmeeseen on aktiivisten eläkeläisten napakymppi.

Pitkälle edenneet naiset ovat myös tyytyväisiä tämän tyylisiin kenkiin, joilla voi olla ongelmia kenkien pukemisessa pyöreän vatsansa vuoksi.

Tarranauhalla kiinnitetyt kengät eivät kuitenkaan ole varattu vain lapsille, eläkeläisille tai raskaana oleville naisille. Se on täydellinen ja samalla erittäin tyylikäs ratkaisu kiireisille ihmisille, jotka rakastavat ilahduttaa epätavallisella ilmeellä suoraan 80- tai 90-luvulta.

Lasten tarrakengät

Etsitkö Velcro-kenkiä, jotka sopivat lapsellesi? Olet tullut oikeaan paikkaan! Ennen kuin valitset täydellisen mallin jokaiseen päivään, päiväkotiin tai isompiin retkiin, muista kuitenkin tutustua oppaamme kenkien valintaan nuorimmille.

Alle olemme koonneet kaksi ehdotusta, joiden pitäisi miellyttää sekä sinua että taaperoasi.

Poikien tummansiniset kengät se on häränsilmä niin arkeen kuin tyylikkäämpää asua vaativiin juhliin. Pikkulapsesi rakastaa niitä varmasti! Sekä kengän lapsiystävällinen muotoilu että liukumaton pohja takaavat tämän. Luonnonnahka puolestaan ​​tarjoaa riittävän ilmanvaihdon, mikä on erittäin tärkeää aktiivisten vauvojen keskuudessa.

Tytöt ovat iloisia nähdessään sen muodikkaat tarranauhasandaalit hellästi hohtavan vaaleanpunaisen sävyssä. Nahkapohjallinen ja joustava pohja tekevät energisestä leikistä todellista nautintoa, ja rusetti ja sydänmotiivi tekevät lisäksi näissä hurmaavissa sandaaleissa vietetystä ajasta mukavampaa.

Tarranauhakengät vanhuksille

Velcro-kengät ovat myös ikäihmisten härkä. Käytännöllinen lukko ei ainoastaan ​​anna sinun säätää jalkineita oikein jalan leveyden mukaan, vaan myös varmistaa häiriöttömän vakauden koko päivän ja mukavuuden pukeutuessasi. Valitse väliltä mukavat tossut, ilmavat sandaalit, a tyylikkäät kengätnauttiaksesi maksimaalisesta mukavuudesta suunnitelmistasi riippumatta.

Velcro kengät tyyliisi

Velcro-kengät seuraavat meitä kaupungin kaduilla ja jopa catwalkeilla. Heitä rakastavat paitsi naiset, jotka elävät liikkeellä, myös julkkikset, kuten Selena Gomez, Hailey Bieber ja Katie Holmes. Loppujen lopuksi, kuka haluaa aikaa vievää kengännauhojen sitomista ja painimista kenkätorven kanssa? Onneksi mukavuus voi kulkea käsi kädessä muodikkaan ulkonäön kanssa, ja ne ovat todiste siitä Velcro -kiinnitys kengät.

Jos mietit, mihin yhdistää suosikkitarrakenkäsi, olet tullut oikeaan paikkaan. Jotta voit mahdollisimman helposti valita tyylin jokapäiväisiin tilanteisiin, olemme laatineet luettelon suosikkimalleistamme sekä vinkkejä niiden pukemiseen, jotta näytät aina upealta. Työskennellä!

Mihin tarranauhakengät kannattaa laittaa joka päivä?

Haluatko tietää, mitkä tarranauhalla kiinnitetyt kengät sopivat jokapäiväiseen käyttöön? Tai ehkä etsit valmiita tyylejä, jotka inspiroivat sinua joka päivä? Se on helppoa!

Velcro saappaat + leveät housut

Velcro kengät ne näyttävät täydelliseltä tyyppisten housujen kanssa poikaystävä. Valitse klassinen farkkuleikkaus tai musta, jossa on muodikkaita hankausta. Lisää tavallinen toppi suosikkivärilläsi ja valkoinen ja violetti biker-takki. Älä unohda kiiltävää, pientä käsilaukkua, joka rikkoo tämän tyylin ja lisää siihen naisellista luonnetta. 

Velcro saappaat + leggingsit

Valkoiset kengät, joissa tarrakiinnitys sopii hyvin leggingsien kanssa. Valitse beige malli ja yhdistä ne saman sävyisen topin ja collegepaidan kanssa. Lisäksi lippalakki ja iso tyyppilaukku shoppailija. Näin pukeutuneena voit mennä paitsi kuntosalille myös kävelylle lapsesi kanssa. Mukavuus ja muodikas ulkoasu taattu!

Velcro saappaat + neulottu mekko

Toinen vaatekaappi, jonka kanssa voit yhdistää onnistuneesti Velcro kengät, on neulottu mekko. Valitse pidempi malli, joka päättyy pohkeen keskelle. Tyylikkään lopputuloksen saamiseksi kiinnitä hohtava rannekoru nilkkasi ympärille ja heitä mustavalkoinen raidallinen neule olkapäillesi.

Muodikas ja mukava

Kuten näette, muodikkaan ulkoasun saaminen maksimaalisen mukavuuden säilyttäen ei ole monimutkainen tehtävä, jos kenkämallistossasi on tarranauhalla kiinnitettyjä kenkiä. Neuvojamme noudattamalla voit varmasti löytää yksilöllisiin tarpeisiisi räätälöidyn mallin.