Mukavat sandaalit pyhiinvaellukselle. Mitkä pyhiinvaelluskengät?


Kävelypyhiinvaellukset ovat uuvuttavaa toimintaa. Kuinka valmistautua näin vaativaan marssiin? Tärkeintä on valita oikeat jalkineet. Ovatko pyhiinvaellus sandaalit hyvä valinta? Kyllä, edellyttäen, että ne täyttävät lukuisat kriteerit, jotka vaikuttavat mukavuuteen vaelluksen aikana. Mitkä olisivat mukavat sandaalit pyhiinvaellukselle? Tässä muutamia vinkkejä.

Miksi pyhiinvaellussandaalit ovat hyvä valinta?

Kengät ovat erittäin tärkeä osa jokaisen matkustajan varusteita. Juuri jalkineet määrittävät mukavuutesi, mukavuutesi ja usein myös - pitkän kävelyn päättymisen. Valinta ei ole helppo ja riippuu pitkälti itse reitin vaikeudesta, topografiasta ja yksilöllisistä mieltymyksistä.

Pitkiä vaelluksia suunniteltaessa on otettava huomioon monia tekijöitä. Ensimmäinen ajatus pyhiinvaelluskenkiä ajatellen ovat vaelluskengät, joissa on korotettu päällinen, joka tukee jalkaa turvallisesti. Sisäänrakennetuilla malleilla on kuitenkin useita haittoja. Ensinnäkin sinun on oltava varovainen, ettet kastele niitä. Toiseksi ne ovat raskaita, mikä voi vaikuttaa jalkojesi kuntoon useiden tuntien kävelyn jälkeen. Kolmanneksi, ne eivät toimi hyvin iltaloman aikana, jolloin ainoa asia, josta haaveilet päivän kävelyn jälkeen, on heittää raskaat kengät ja rentoutua.

Miksi sandaalit pyhiinvaellukselle on hyvä valinta? On monia etuja, mutta tärkein niistä on se, että ne yhdistävät pitkille ja vaativille vaelluksille tarkoitettujen jalkineiden halutuimmat ominaisuudet monipuolisuuteen, mukavuuteen ja toimivuuteen. Riippumatta siitä, kuinka pitkä ja vaikea polku sinun on mentävä - hyvät, urheilulliset pyhiinvaellussandaalit pitävät jalat hyvässä kunnossa.

Sandaalit pyhiinvaellukselle - tärkeimmät edut

Mukavuuden lisäksi sandaaleilla on useita etuja, joita arvostat varmasti pyhiinvaellusmatkan ja jokaisen pitkän kävelyn aikana.

On monia tekijöitä niiden hyväksi:

  • Sandaalit estävät hankausta jopa lämpimässä ilmastossa.

  • Ne ovat hengittäviä, joten jalat pysyvät kuivina.

  • He eivät pelkää lätäköitä, puroja tai rankkasateita.

  • Säädettävät hihnat sopivat täydellisesti jalan kokoon.

  • Profiilipohja takaa turvallisen vaelluksen ja vähentää jalkojen kipua.

  • Ne ovat kevyitä ja mahtuvat helposti mihin tahansa reppuun.

  • Ne ovat korvaamattomia lepoaikana, samoin kuin illan wc -tiloissa turvakoteissa, leireillä tai motelleissa.

On myös syytä mainita, että sandaalit ovat jalkineita, jotka voidaan helposti irrottaa, joten ne osoittautuvat lyhyiden taukojen aikana vaelluksen aikana ja muissa tilanteissa, jotka edellyttävät nopeaa poistamista ja kenkien asettamista. Arvostat varmasti tätä tosiasiaa eksoottisten vaellusten aikana ja halun vierailla uskonnollisten palvonnan paikoissa, jotka vaativat pyhiinvaeltajien paljaita jalkoja.

Kuinka valita oikeat sandaalit pyhiinvaellukselle?

Pyhiinvaellusmatkojen sandaalien tulisi täyttää tietyt ominaisuudet. Se on yksi jalkineista, jotka on valittava tiettyjen parametrien perusteella. Visuaaliset tekijät ovat toissijaisia ​​kysymyksiä, vaikka ne ovat myös tärkeitä erityisesti reilun sukupuolen kannalta.

Joten miten valitset oikeat sandaalit pyhiinvaelluksellesi? Mihin ominaisuuksiin sinun on kiinnitettävä huomiota?

Materiaali, josta ne on tehty

Vaikka yleisimmin suositeltava materiaali on luonnonnahka, pitkille vaelluksille tarkoitettujen sandaalien tapauksessa tämä materiaali ei toimi useista syistä.

Tärkein niistä on alhainen kosteudenkestävyys. Jalkineiden säännöllinen altistuminen vedelle voi vaikuttaa niiden kestävyyteen, mikä tarkoittaa, että ne huononevat melko lyhyessä ajassa.

Pitkien pyhiinvaellusten aikana on valmistauduttava odottamattomiin sääolosuhteisiin. Sade on usein matkustajien kumppani, joten kestävät ja kosteutta kestävät mallit, kuten kumipohja ja synteettinen kansi paikka, joka on jatkuvassa kosketuksessa jalan kanssa. Lisäksi tämä ratkaisu varmistaa, että jalka ei luiskahda kengän sisään edes sen jälkeen, kun kenkä on upotettu lätäkköön tai kävellessä sateessa.

Säädettävät hihnat ja lukko

Kun selaat kenkäkauppojen tarjouksia, kiinnitä huomiota siihen, onko mallissa säädettävät hihnat. Tämä näennäisesti vähäpätöinen ongelma voi suurelta osin ylittää sen myöhemmän käytön, joka pyhiinvaellus sandaalien tapauksessa on erittäin voimakas. Säädettävät hihnat, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista, kuten nailonista, vaikuttavat merkittävästi mukavuuteen pitkän kävelyn aikana. Lisäksi hihnat on kiinnitettävä tiukasti kenkään, jolloin vältetään niiden valitettava repiminen pohjasta.

Toinen ongelma on lukon tyyppi. Sandaalien tapauksessa tarranauha on kätevin, se mahdollistaa helpon säädön ja on myös erittäin kestävä.

Pohja sandaalit pyhiinvaellukselle

Hyvin muotoiltu pohja, joka on valmistettu sopivista materiaaleista, on kaikenlaisten jalkineiden perusta, mutta pyhiinvaellussandaalien tapauksessa se on ensiarvoisen tärkeää.

Kokeneet matkailijat suosittelevat vakaita ja kulutusta kestäviä pohjia, jotka on valmistettu kestomuovista, joka tarjoaa erinomaisen iskunvaimennuksen ja tarttuvuuden maahan. Valmistajien keskuudessa melko yleinen ratkaisu on käyttää EVA -vaahtoa tuotannossa, jolle on ominaista korkea kestävyys muuttuviin olosuhteisiin, iskujen vähentäminen ja taitava sopeutuminen tietyn pinnan vaatimuksiin.
Pohjan on myös oltava asianmukaisesti profiloitu, minkä ansiosta se pitää tehokkaasti jalkapöydän alueen ja varpaiden erityiset urat.

Mukavat kengät ovat jokaisen matkustajan keskeinen ominaisuus, joten ne on harkittava hyvin. Olemme vakuuttuneita siitä, että yllä olevat vinkit helpottavat huomattavasti sopivien ostamista sandaalit pyhiinvaellukselle. Meidän on vielä toivottava teille unohtumaton kokemus ja onnellista matkaa!