Mukavimmat lumikengät pienille


Talvi on täydellinen aika rakentaa lapsen koskemattomuutta. Älkäämme luovuttako kävelyä ja yhteisiä aktiviteetteja ulkoilmassa - tekemällä lumiukkoa tai heittämällä lumipalloja - vaikka lumi on lähellä lumen ikkunaa, ja kylmä puristaa meidät nenään. Huolehdimme asianmukaisista vaatteista, jotta lapsi ei ylikuumene tai hiki. Kengät ovat myös tärkeitä, minkä ansiosta voit kulkea lumisten jalkakäytävien läpi ja hypätä lumikoneisiin. Mitkä ovat parhaat lumikengät useiden vuosien ikäisille?

Lumikenkien tulee olla lämpimiä ja kuivia

Laadukkaat talvikengät tarjoavat jalkoille riittävän lämmöneristyksen, ja voimme olla varmoja, että taapero ei saa kylmää kävelyn aikana. Tarkastellaan lumisaappaita, joissa on paksu synteettinen turkis tai luonnollisen lampaanvillaa vuorattuja kenkiä. Muista, että luonnollisen lämpenemisen etuna ovat sen antibakteeriset ominaisuudet, jotka estävät lapsen jalkan hikoilun ja hajun muodostumisen. Lasten lumisaappaiden tulee olla myös kuivia säästä riippumatta. Puolan talvi voi olla erittäin omituinen, ja jauhemainen lumi voi muuttua kylmäksi mudaksi muutamassa tunnissa. Pidämme huolta kengänvalinnasta, jossa lapsemme jalka on aina kuiva. monipuolinen lasten lumikengät voimme valita verkkokaupassa ButyModne.pl.

Muistakaa ainoa ja ylempi

Lasten lumikengissä pitäisi olla kiinteä, paksu pohja. Tämä osa eristää lapsen jalka maasta ja auttaa siten pitämään miellyttävän lämmön kengän sisällä. Hyvälaatuinen pohja on valmistettava kestävästä materiaalista, jotta varmistetaan myös liukastumisen estävät ominaisuudet. Tarkastellaan myös, onko se muovia eikä kenkä ole liian raskas lapselle. Huolehdimme lapsen mukavuudesta ja valitsemme lumikengät lapsille, joilla on korkea, mutta mukava laittaa yläosa. Se voi olla hyödyllistä liukusäätimille, vetoketjuille tai nauhoille, jotka voidaan jättää kiinni. Lasten kenkien on voitava säätää mukavuutta, esimerkiksi kiristysnauhat, joiden ansiosta ne sopivat paremmin jalkaan. On tärkeää, että lapsi voi perustaa itsensä ja ottaa nopeasti pois lumikengät

Mitä muuta meidän pitäisi kiinnittää huomattaessa lumikenkiä lapselle?

talvi lasten lumikengät niiden pitäisi olla hyvin sovitettuja. Kun valitset koon, ota huomioon, että kengät kuluvat paksuilla sukilla. Lisäksi lapsen jalka, joka hyppää ja juoksee, voi luonnollisesti turvota rasituksesta. Tämä tarkoittaa, että tarvitsemme noin puolet varastosta. Jos epäröimme pienempien ja suurempien kenkien lukumäärän välillä, ottakaamme ne, joissa lapsen jalalla on vähän varaa. Vauvan jalka kasvaa hyvin nopeasti ja voi käydä ilmi, että vain muutama lumi saappaat ovat liian pieniä seuraavalla kaudella. Riippumatta lasten jalkineiden vaihdon tiheydestä meidän pitäisi kuitenkin valita laadukkaita kenkiä, jotta lapsi tuntuu hyvältä. Vain räätälöity jalka, hyvin profiloidut lumikengät auttavat varmistamaan lapsen oikean asennon ja turvallisuuden talvipelien aikana.

Lasten mukavien lumikenkien tulisi olla mukavia ja muodikkaita, sopivia, helppoja laittaa ja ladata - nämä ominaisuudet kiinnittävät lasten huomion. Me emme vanhempina pidä hyvänä eristyksenä, kiinteä pohja oli vedenpitävä ja sopii hyvin vauvamme jalkaan.