Mukavimmat lumisaappaat nuorimmille


Talvi on täydellinen aika kehittää lapsen koskemattomuutta. Älkäämme luopuko kävelystä ja yhteisistä ulkoiluaktiviteeteista - lumiukon tekemisestä tai lumipallojen heittämisestä - silloinkin, kun ikkunan ulkopuolella sataa lunta ja pakkanen puree nenäämme. Huolehdimme asianmukaisista vaatteista, jotta lapsemme ei ylikuumene tai hikoile. Kengät ovat myös tärkeitä, joiden ansiosta voit kulkea lumen peittämien jalkakäytävien läpi ja hypätä lumikelloihin. Mitkä ovat parhaat lumikengät pienille?

Ihannetapauksessa lumisaappaiden tulisi olla lämpimiä ja kuivia

Laadukkaat talvikengät tarjoavat riittävän lämmöneristyksen jaloille, ja voimme olla varmoja, ettei lapsi jäähdy kävelyn aikana. Etsitään lumisaappaita, joissa on paksu synteettinen turkki, tai saappaita, jotka on vuorattu luonnollisella lampaanvillalla. Muista, että luonnollisen eristyksen etu on sen antibakteeriset ominaisuudet, jotka estävät lapsen jalkoja hikoilemasta ja epämiellyttävän hajun muodostumista. Lasten lumisaappaiden tulee myös olla kuivat riippumatta ulkona olevista sääolosuhteista. Puolan talvi voi olla hyvin oikukas, ja pörröinen lumi voi muuttua kylmäksi mutaksi muutamassa tunnissa. Huolehditaan sellaisten kenkien valinnasta, joissa lapsemme jalat ovat aina kuivat. Monipuolinen lasten lumisaappaat voimme valita KeeShoes -verkkokaupasta.

Muista pohja ja päälliset

Taaperoiden lumikengissä tulee olla kiinteä, paksu pohja. Tämä osa eristää lapsen jalan maasta, joten se auttaa pitämään miellyttävän lämmön kengän sisällä. Laadukkaan pohjan tulee olla valmistettu kestävästä materiaalista, jotta se tarjoaa myös liukumista estäviä ominaisuuksia. Kiinnitämme myös huomiota siihen, onko se muovia ja onko kenkä liian raskas pikkulapselle. Pidetään huolta lapsemme mukavuudesta ja valitaan lapsille lumikengät, joissa on korkea, mutta mukava päällinen. Vetoketjut, painonapit tai nauhat, jotka voidaan jättää nauhoitettuina, voivat auttaa. Lasten kenkien tulisi pystyä säätämään leveyttä esimerkiksi kiristysnauhoilla, jotta ne sopisivat paremmin jalkaan. On tärkeää, että lapsi voi pukea lumikengät jalkaansa ja riisua ne nopeasti

Mitä muuta meidän tulisi kiinnittää huomiota valittaessa lumikengät lapselle?

Talvi lasten lumisaappaat pitäisi sopia tiukasti. Kun valitset kokoa, ota huomioon, että kenkiä käytetään paksujen sukkien päällä. Lisäksi lapsen jalka, joka hyppää ja juoksee, voi luonnollisesti turvota rasituksesta. Tämä tarkoittaa, että tarvitsemme noin puolet varastosta. Jos epäröimme pienempien ja isompien kenkien välillä, ottakaamme ne, joissa lapsen jalalla on varaa. Taaperoiden jalka kasvaa hyvin nopeasti, ja saattaa osoittautua, että lumisaappaat, jos niitä käytetään vain muutaman kerran, ovat liian pieniä seuraavalle kaudelle. Riippumatta lasten kenkien vaihtotiheydestä, valitaan hyvälaatuiset kengät, jotta lapsi voi hyvin. Vain hyvin muotoillut jalalle sopivat lumisaappaat takaavat taaperomme oikean asennon ja turvallisuuden talvipelien aikana.

Nuorempien mukavien lumisaappaiden tulee olla mukavia ja muodikkaita, hyvin istuvia, helppo pukea ja riisua - nämä ominaisuudet herättävät lasten huomion. Me vanhempina muistamme, että heillä pitäisi olla hyvä eristys, kiinteä pohja, vedenpitävä ja hyvin sopiva lapsemme jalkaan.