Muodikkaimmat naisten kengät keväällä 2019


Lämpötila ulkona osoittaa talven puolivälissä, mutta katukanavilla voit tuntea kevään selkeät tuulet. Odotamme seuraavan kauden. Voimme tehdä odotuksistamme miellyttävämpiä tekemällä ensimmäisen kevätostoksemme. Alla ehdotamme, mitä muodikkaimmat kengät ovat keväällä 2019!

Kauniita korkokenkiä ja mielenkiintoisia tulosteita

Kevät miellyttää korkokenkien ystäviä, koska korot ovat pakollinen lisä vaatekaappiin lämpiminä kuukausina. Muista, että kengillä kaudella 2019 on ohut ja korkea kantapää. Lisäksi jokaisen parin pitäisi olla Alexander McQueenin mukaan rikkaasti sisustettu - voimme valita kopion, jossa on kukka-painatus tai kiviä ja helmiä, jotka on ommeltu kenkään, joka on koristeltu käärmeen ihon kuvioilla. Kengät, joissa on lukot ja lukot tai verkkoelementit, ovat myös muodikkaita. Korkeat, ohuet korot löytyvät pumpuista ja saappaat, joiden kärjet päättyivät piikkiin. On parasta, että kärki erottuu muusta kengästä - on parasta katsoa samanlaista kuin Dries Van Noten -mallisto - väri. Sandaalit, joissa on ohuet hihnat ja kantapää - ne ovat myös muodikkaita! Esittelemme suurimman tyylin tunteen, kun käytämme kenkiä, joihin on yhdistetty mielenkiintoisia kuvioita ja mielenkiintoisia lisävarusteita. Tämä on loistava valinta naisille, jotka ovat hallinneet kyvyn liikkua kunnolla korkealla korolla epätasaisilla päällysteillä.

Sandaalit eivät välttämättä ole suuressa postissa

Chanel-muotitalo tulevalle keväälle on laatinut muoti-inspiraation litteiden jalkineiden faneille. Valentino tarjoaa puolestaan ​​matalat lämpimät korallinväriset koristeet, jotka on koristeltu höyhenillä. mukava sandaalit matalat korkokengät miellyttävät niitä meistä, jotka kävelevät paljon, mieluummin miesten muodista inspiroituneita vaatteita tai tuntevat olosi paremmaksi, kun kengät eivät anna heille korkeutta. Jos haluamme kuitenkin näyttää muodikkaan vasikan, Miu Miu tarjoaa runsaasti sisustetut alustan sandaalit.

Suuri paluu kolmio- ja leveät kantapäät

Jos olemme todellisia muotifaneja, joudumme kevään aikana käyttämään korkean saappaat tai keskikarhaiset saappaat, joissa on muodoltaan kolmiomainen kantapää, esimerkiksi Isabel Marantin ohuet, mokkanahasta tai lakatuista nahoista valmistetut, suihkukoneilla tai auringonsuojalla varustetut nahkat. Täydellinen lämmin ja rauhallinen kevät, ja yhdessä beige tai valkoinen trenssi takki on oltava tulevan kauden! Leveät kantapäät voivat olla värillisiä tai läpinäkyviä - kuten Louis Vuitton - on tärkeää näyttää hyvältä.

Alkuperäiset urheilukengät

Suunnittelijat muistivat myös urheilujalkineiden kannattajia, jotka myrskivät Tukholman, Berliinin tai Pariisin kaduilla ja hallitsivat Instagraman. Tennarit, olipa lenkkarit ne näyttävät hyvältä takissa, puistossa tai pommikoneessa. Voimme laittaa ne housuihin, mekkoihin ja hameeseen. Tämä fantastinen jalkine sopii myös klassiseen naisten puvuun, koska sen avulla voit rikkoa tämän asun virallisen luonteen. Muodikkaat tuotteet keväällä 2019 ovat värikkäitä, solmittuja ja korkeampia - nilkan pituudella.

Tulevalla kaudella, keväällä 2019, jokainen meistä löytää itselleen sopivia muodikkaita kenkiä. Klassisen korkokengän kannattajat, litteiden sandaalien tai keskikorkojen ja urheilutyyppien faneja - kaikki näyttävät kauniilta trendikkäimmistä kengistä, jotka odottavat meitä ButyModne.pl: ssä.