Muodikkaimmat naisten kengät keväällä 2019


Ulkolämpötila osoittaa keskellä talvea, mutta kiitotiellä voi tuntea selkeitä kevään puuskia. Odotamme innolla vuoden seuraavaa kautta. Voimme tehdä odotuksesta miellyttävämpää tekemällä ensimmäiset kevätostoksemme. Alla ehdotamme, mitkä ovat muodikkaimmat kengät keväällä 2019!

Kauniit korkokengät mielenkiintoisilla tulosteilla

Kevät miellyttää korkokenkien ystäviä, koska korkokengät ovat pakollinen lisävaruste lämpiminä kuukausina. Muista, että kaudella 2019 kengillä on ohuet ja korkokengät. Lisäksi Alexander McQueenin mukaan jokaisen parin tulisi olla sisustettu rikkaasti - voimme valita kopion, jossa on kukkakuvio tai kivet ja helmet, jotka on ommeltu käärmeen ihoon koristellulle kengälle. Myös kengät, joissa on soljet ja soljet tai verkkoelementit, ovat muodikkaita. Korkeat, ohuet korot löytyvät pumpuista ja saappaista, joissa on terävät kärjet. Ihannetapauksessa kärjen tulisi olla eri värinen kuin muu kenkä - silmiinpistävin, kuten Dries Van Noten -mallistossa. Sandaalit, joissa on ohuet hihnat ja kantapää - neula on myös muodikas! Näytämme suurimman tyylitajun, kun käytämme kenkiä, joihin on yhdistetty kiehtovia kuvioita ja mielenkiintoisia asusteita. Se on loistava valinta naisille, jotka ovat hallinneet kyvyn liikkua oikein korkokengillä epätasaisilla jalkakäytävillä.

Sandaalit eivät välttämättä ole korkealla postilla

Chanel -muotitalo on valmistanut muoti -inspiraatiota litteille kenkäfaneille tulevaa kevättä varten. Valentinon ehdotuksiin kuuluu matalat tohvelit lämpimässä, korallivärisessä höyhenillä koristeltuna. Mukava sandaalit matalakorkoiset kengät miellyttävät niitä, jotka kävelemme paljon, mieluummin miesten muodin innoittamia vaatetyylejä tai tuntuu paremmilta, kun kengät eivät lisää niiden korkeutta. Kuitenkin, jos haluamme näyttää muodikkaan vasikan, Miu Miu tarjoaa runsaasti koristeltuja sandaaleja alustalla.

Erinomainen palautus kolmion ja leveiden kantapäiden kanssa

Jos olemme uskollisia muodin faneja, käytämme keväällä korkeita saappaita tai nilkkapituisia saappaita, joiden pituus on vasikan keskelle asti ja joissa on siistit, kolmikulmaiset kantapäät, esimerkiksi Isabel Marantin kantapäät - ohuet, mokkasta tai kiiltonahkaa , koristeltu strasseilla tai harjakuvioilla. Ne sopivat täydellisesti lämpimään ja aurinkoiseen kevääseen, ja yhdessä beigen tai valkoisen trenssitakin kanssa ne ovat pakollisia tulevalle kaudelle! Korkokengät voivat olla värillisiä tai läpinäkyviä - kuten Louis Vuittonin - on tärkeää, että ne näyttävät hyvältä.

Alkuperäiset urheilukengät

Suunnittelijat muistivat myös urheilujalkineiden kannattajia, jotka hyökkäsivät Tukholman, Berliinin ja Pariisin kaduille ja ottivat Instagramin haltuunsa. Lenkkarit tai lenkkarit Ne näyttävät hyvältä yhdistettynä takkiin, parkaan tai pommikoneeseen. Voimme laittaa ne housuihin, mekkoihin ja hameisiin. Nämä upeat jalkineet sopivat myös klassisen naisten puvun kanssa, koska niiden avulla voit rikkoa tämän vaatteen virallisen luonteen. Keväällä 2019 muodikkaat mallit ovat värillisiä, sidottuja ja pitempiä - nilkan pituisia.

Tulevalla kevään 2019 kaudella jokainen meistä löytää itselleen sopivia muodikkaita kenkiä. Klassisten korkokenkien kannattajat, tasaisten sandaalien tai keskikorkokenkien ystävät ja urheilutyylin ystävät - me kaikki näytämme kauniilta muodikkaimmissa kengissä, jotka odottavat meitä KeeShoes -verkkosivustolla.