Muodikkaita ja käytännöllisiä jalkineita kesällä uimiseen 2019


Ulkomaanmatkojen saatavuus tarkoittaa sitä, että myös puolalaiset voivat kesällä kestää koko vuoden. Vaikka virallinen kausi alkaa vasta kesäkuun alussa, monet lomailijat haluavat lomata huhtikuussa tai toukokuussa. Muista ottaa käytännön uimakengät matkalle. Jos haluamme kysyä tyylikkäästi hotellin alueella, valitse yksi muodikkaista malleista tänä vuonna.

Mikä on uinti jalkineet?

Uimakengät niitä kutsutaan myös veden erikoisjalkineiksi. Laitamme ne suojelemaan jalkaa kiviä ja roskaa vastaan, jotka voivat olla vesisäiliön reunalla - merellä, järvellä tai joella.

Miksi kannattaa ottaa jalkineet lomalle?

Uimakengät pitäisi olla matkalaukkuissamme aina, kun käymme yli vesisäiliön ja ulkomailla. Kun otetaan huomioon vesistöihin joutuvan roskan määrä, veden jalkineet suojaavat jalkamme lasia tai teräviä muovikappaleita vastaan. Voimme laittaa ne sekä kävelylle merelle että uimiseen. Se on oltava kivisellä rannalla suojata jalkasi teräviltä ja liukkailta kiviltä, ​​jotka usein kasvavat levien yli. Valitaan heidät, jos aiomme soraiseen rannikkoon - terävät kivet eivät jää kiinni jalkojemme pohjaan, kun pääset veteen. Lämpimillä merillä, esimerkiksi Adrianmerellä, jonka yli Kroatia sijaitsee, merisiilit elävät vesillä. Uimakengät suojaavat jalatsi ja auttavat meitä välttämään epämiellyttävää kokousta, jolla voi olla hyvin epämiellyttäviä seurauksia.

Uimahousujen tyypit

Voimme valita erilaisia ​​uimakengät. Suosituimmat ja halvimmat mallit on valmistettu kumista, jotka sopeutuvat hyvin jalan muotoon ja suojaavat tehokkaasti hankauksilta. Niiden suurin haitta on huono läpäisevyys, ja oletus lämmön aikana voi aiheuttaa suurta epämukavuutta. Samankaltaisia ​​tunteita seuraa meitä, kun laitamme muovista valmistettuja vesikenkiä. Lisäksi tällaiset jalkineet voivat tuskallisesti hieroa hikistä ja turvonneet jalat lämpöstään. Paras - mukavin ja kestävin - vesikengät ovat vaahtomuovia (neopreenia). Ne ovat joustavia, sopivat hyvin jalan muotoon. Voimme valita malleista, joissa ei ole pohjia, joita kutsutaan sukiksi ja jotka on tarkoitettu sukellukseen ja kengät uintiin pohjallisilla. On syytä valita malli, jolla on vankka suojaus, joka suojaa jalkaa alhaalta vahingoittumalla. Korkealaatuisia uintijalkineita löytyy ButyModne.pl-verkkokaupasta.

Muodikkaita vesikenkiä

Jos onnistut valitsemaan oikeantyyppiset jalkineet, on aika väri ja muoti. Neopreenikengät ovat melko pehmeitä, ne sopivat hyvin jalkaan, niillä on erottuva welt. Nämä ovat erittäin käytännöllisiä jalkineita, joita on käytettävä ennen kuin pääset veteen. Älkäämme kuitenkaan luota siihen, että heistä tulee kaunein ja mahtuu huolellisesti valittuun uimapuvuun. Miten käsitellä sitä? Valitaan malli energinen kesäväri - oranssi, keltainen tai vaaleanpunainen ja laitamme sen kylpyammeeseen. Kun pääsemme pois vedestä, huuhtele jalat perusteellisesti ja esittele itsemme maailmalle tyylikkäillä flip-flopeilla, jotka sopivat täydellisesti kauniiseen pareoon ja muodikkaaseen loma-pedikyyriin. 

Uimakengät voivat olla esteettisesti muotoiltuja ja heijastavat kauden muodikkaita värejä. Ne ovat korvaamattomia matkojen aikana - asetetaan jalkojen hoitoon mukavuutemme ja turvallisuutemme vuoksi. Jos kuitenkin haluamme muodostaa muodin ulkomaisessa lomakeskuksessa, olettakaamme sen jälkeen, kun olemme poistuneet vedestä muodikkaat flip-flopit.