Muodikkaita ja käytännöllisiä uima -kenkiä kesäksi 2019


Pääsy ulkomaisille matkoille tarkoittaa sitä, että meille puolalaisille kesä voi kestää ympäri vuoden. Vaikka virallinen kausi alkaa vasta kesäkuun alussa, monet lomailijat valitsevat huhtikuun tai toukokuun. Muista ottaa mukaan käytännölliset uimakengät. Jos haluamme luoda tyyliä hotellin tiloissa, valitsemme yhden muodikkaista malleista tämän vuoden lomille.

Mikä on uimakengät?

Uinti kengät kutsutaan myös erikoisvesi -jalkineiksi. Laitamme ne jalkoihimme suojaamaan kiviä ja roskia, jotka voivat sijaita vesisäiliön rannalla - meri, järvi tai joki.

Miksi uimakengät kannattaa ottaa lomalle?

Uimiskenkien tulisi olla matkalaukussamme aina, kun menemme vesisäiliöön ja ulkomaille. Kun otetaan huomioon vesisäiliöihin putoavan roskan määrä, vesijalkineet suojaavat jalkojamme lasia tai teräviä muovipaloja vastaan. Voimme laittaa ne sekä kävelylle pitkin merenrantaa että uimiseen. Se on pakollinen kivisellä rannalla, joka suojaa jalkasi teräviltä ja liukkailta kiviltä, ​​jotka ovat usein levien peitossa. Valitsemme ne, jos aiomme sorarannikolle - terävät kivet eivät tartu jalkojemme pohjaan, kun astumme veteen. Lämpimillä merillä, esimerkiksi Adrianmerellä, jolla Kroatia sijaitsee, merisiilit elävät vesillä. Uimiskengät suojaavat jalkojasi niistä ja antavat meidän välttää epämiellyttävän kokouksen, jolla voi olla erittäin epämiellyttäviä seurauksia.

Uintikenkien tyypit

Valikoimastamme löytyy erilaisia ​​uintikenkiä. Suosituimpia ja halvimpia ovat kumista valmistetut mallit, jotka sopivat hyvin jalan muotoon ja suojaavat tehokkaasti hankauksilta. Niiden suurin haitta on huono läpäisevyys, ja niiden käyttäminen kuumalla säällä voi aiheuttaa suurta epämukavuutta. Koemme samanlaisia ​​tunteita, kun laitamme muovikengät veteen. Lisäksi tällaiset jalkineet voivat tuskallisesti hieroa jalkaa, joka on hikinen ja turvonnut kuumuudesta. Parhaat - mukavimmat ja kestävimmät - vesikengät ovat vaahtomuovista (neopreenista) valmistettuja malleja. Ne ovat joustavia ja sopivat hyvin jalan muotoon. Voimme valita malleja, joissa ei ole pohjaa, joita kutsutaan sukiksi ja jotka on tarkoitettu sukellukseen, sekä pohjallisia uima -kenkiä. On syytä valita malli, jossa on vankka suoja, joka suojaa jalkaa loukkaantumiselta. Laadukkaat uima-kengät löydät KeeShoes-verkkokaupasta.

Muodikkaat vesikengät

Jos olet onnistunut valitsemaan oikean tyyppiset jalkineet, on aika värille ja tyylille. Neopreenisaappaat ovat melko pehmeitä, istuvat jalkaan hyvin, niillä on ominainen vyö. Nämä ovat erittäin käytännöllisiä jalkineita, jotka tulee pukea päälle ennen veteen astumista. Älä kuitenkaan luota siihen, että olet kaunein ja vastaa huolellisesti valittua uimapukua. Miten käsitellä tätä? Valitse malli, jossa on energinen kesäväri - oranssi, keltainen tai vaaleanpunainen, ja aseta se päälle uimisen aikana. Kun nousemme vedestä, huuhtele jalat perusteellisesti ja esittele itsemme maailmalle tyylikkäissä varvastossuissa, jotka sopivat täydellisesti kauniiseen pareoomme ja muodikkaaseen loma-pedikyyriimme. 

Uimiskengät voivat olla esteettisesti suunniteltuja ja heijastavat hyvin tietyn kauden muodikkaita värejä. Ne ovat korvaamattomia matkoilla - jaloillemme ne takaavat mukavuutemme ja turvallisuutemme. Kuitenkin, jos haluamme luoda tyylin vieraassa lomakohteessa, oletetaan vedestä poistumisen jälkeen muodikkaita varvastossuja.