Naarmuja ja naarmuja kengissä? Tarkista, kuinka ne peitetään!


Naarmujen muodostuminen kenkiin on luonnollinen seuraus jokapäiväisestä käytöstä. Kenkiä ei ole mahdollista suojata pieniltä tai suurilta naarmuilta ja hankauksilta. Tosiasia on kuitenkin, että naarmut vievät kengistä halutun esteettisyyden. Tarkista, kuinka voit peittää kenkien naarmut, jotta ne saavat täydellisen ulkonäön.

Erilaisten vikojen esiintyminen kengissä ei tarkoita, että niitä olisi käytetty väärin. Edes suosikkiparisi huolellinen käsittely ei estä lisähankauksia ja naarmuja. Haavoittuvimmat paikat ovat kenkien sisäsivut, jotka ovat alttiimpia hankauksille kävellessä, ja päällisen yläosa, joka on alttiina jalan anatomiseen rakenteeseen ja luonnolliseen taittumiseen liittyville taittumille. varpaiden taipuminen.

Kuinka peittää hankaumat kengissä?

Jos kenkäsi ovat vaurioituneet vakavasti ja naarmut ovat syviä, kengät on kunnostettava perusteellisesti. Voit helposti poistaa nämä pienemmät ja matalammat naarmut itse, ja mikä parasta - se ei ole vaikea tehtävä.

Mitä tuotteita tarvitaan vaurioituneiden kenkien pieniin korjauksiin?

Käytännössä kaikki mitä tarvitset on pehmeä liina tai harja, kenkävoide ja korjauspasta. Muista puhdistaa kengät perusteellisesti ja irrota nauhat kengistäsi nauhamalleissa.

Korjausvoiteen levittäminen on yksi tehokkaimmista tavoista poistaa hankaumia ja naarmuja kengistä. On kuitenkin tärkeää, että tahnan väri on mahdollisimman lähellä kenkien väriä. Pigmentti tunkeutuu naarmuun, täyttää pienen ontelon, jolloin se on täysin näkymätön. Lisäksi se on mehiläisvahaa sisältävä tuote, joka antaa iholle asianmukaista pehmeyttä ja joustavuutta, mikä lisäksi lisää vahvuutta ja vaurioiden kestävyyttä. Viimeinen vaihe on kiillottaa kengät huolellisesti ja kiillottaa ne pehmeällä liinalla.

Yksi kodin menetelmistä peittää hankaumia kengissäon levittää pieni määrä hammastahnaa naarmuuntumiskohtaan. Levitä pieni määrä tuotetta naarmuun, hiero kevyesti pehmeällä liinalla ja kiillota kengät. Tämä on kuitenkin menetelmä, jota tulee käyttää erittäin huolellisesti, eikä hammastahna itsessään saa sisältää valkaisua hankaavia mikrorakeita.

Ennen kuin käytät valmisteita, testaa niiden toiminta jalkineiden näkymättömässä osassa. Tämän ansiosta et voi vain määrittää yksittäisten tuotteiden värejä, vaan myös estää paljon vakavampien vaurioiden ilmaantumisen. Jos olet huolissasi kenkien rakenteen häiritsemisestä, käynti suutariliikkeessä on paras ratkaisu. Asiantuntija peittää kengissäsi olevat naarmut ammattimaisesti, minkä ansiosta pidentää niiden käyttöikää ja palauttaa suosikkiparisi houkuttelevan ulkonäön.