Koron tyyppi
valmistajat
4F Abloom Aclys Adanex Adidas Aeros Aloeloe American Club Anabelle Anesia Paris Angello Anis Aqua-Speed Arka Armani Jeans Arrigo Bello Asics Atletico Atut Ax Boxing Badura Balada Befado Bella Paris Bello Star Best Shoes Bestelle Betler Big Star Birkenstock Bona ButyModne COLORFUL Camo Camper Caprice Caterpillar Ch. Creation Chc Shoes Christine Cink Me Clowse Cm Paris Coco Perla Comer Converse Corina DK Danic Daszyński Demar Diamantique EXQUILY Ecco Edeo Eksbut Ellesse Emaks Encor Erynn Espinto Evento Fama Fila Filippo Forever Folie GISICODE GUAPISSIMA Gamis Gant Gemre Gianmarko Goodin Gregors Groto Gogo Haner Hengst Hunter Ideal Shoes Inblu Inna marka Inny Ipanema J. Star JESSI JESSY ROSS Janessa Jennika Joma Juliet Jumex Kaniowski Kappa Kayla Kayla Shoes Kazkobut Keds Korda Kotyl Kylie L. Day Lacoste Laura Mode Le Coq Sportif Lemon Jelly Lily Shoes Lucky Shoes Mannika Marco Marquiiz Marquiz Mazaro McArthur McKey Mckeylor Miss Miss Laura Mojo Mulanka Muto N/M Napapijri Naszbut Native Nessi New Age New Balance New Tlck Neścior Nike Nike Jordan Nikopol Nio Nio Original Walkman Shoes Palladium Pees Primavera Puma Queen Vivi Queentina RTX WALK Reebok Ren But Renda Rider S. BARSKI SDS SHELOVET Sabatina Sagan Sala Saucony Seastar Sergio Leone Sergio Todzi Sixth Sens Sixth Sense Skechers Small Swan Solo Speedo Sport Sprandi Super Me Super Mode Superga Sweet Shoes Szydłowski The North Face Timberland Tommy Hilfiger Toms Top Shoes Tullo Ugg Under Armour Vans Versace Jeans Vgy Max Via-Nova Vices Vices New Collection Vinceza W. Potocki Weide Yes Mile foreverfolie

Befadon naisten kengät

69,00 zł
49,00 zł
35 39
69,00 zł
39,00 zł
39
79,00 zł
75,90 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
69,00 zł
47,42 zł
37 38 39 40
99,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
99,00 zł
86,90 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
99,00 zł
86,90 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
99,00 zł
86,90 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
99,00 zł
79,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
99,00 zł
79,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
79,00 zł
49,00 zł
36 37 38 39

Naisten Befado-tossut - Suojaa mukavuutesi

Hygge - tanskalainen lähestymistapa elämään, jonka mukaan elämänmukavuus on erittäin tärkeä, on yhä suosittu. Kotitarvikkeet ovat yhä tärkeämpiä, ja ne luovat rentoutumista edistävän ilmapiirin, mukaan lukien mukavat tossut.
Pitkän työpäivän jälkeen jalkojen korkealle paineelle alttiina he ansaitsevat varmasti levon - ei vain hierontaa, voiteita ja uimista varten, vaan myös laadukkaille kotitalouksille.

Tossut, joilla on terveyshyötyjä

Tämän tuotemerkin kengät eroavat muista jalkineiden valmistuksessa käytetyistä tekniikan ja ortopedisen tietämyksen malleista. Kengän kaaren pohja on lääkärien suositusten mukaan 1/3 - 2/3, mikä lisää tossujen käyttömukavuutta Befado. Naisten kengät tuotemerkeillä ei ole allergisia nikkeleitä. Tuotannossa käytetään ilmavia materiaaleja, jotka takaavat jalkojen hengityksen ja tuuletuksen jalkineiden sisällä. Naisten Befado-tossut niille on ominaista myös leveät ja korkeat varpaat, jotka tarjoavat mukavuutta sormille. Antibakteerinen ja antifungaalinen nahkainen pohjallinen valuu hikiä, mikä vähentää epämiellyttävää hajua. Se ei myöskään sisällä myrkyllisiä kromiyhdisteitä eikä kenkien pohjaa - haitallista ftalaattia.

Tyylikäs ja turvallinen valinta

suunnittelu Befadon naisten tossut se on monipuolinen - mallimme varmasti houkuttelevat naisia, jotka etsivät mielenkiintoisia malleja ja mukavuutta. Tarjoamme sekä slip-up-tossut että leikattu varvas, sekä vakaampia ja sisäänrakennettuja malleja, jotka sopivat täydellisesti syksyn iltapäiviin. Naisten Befado-tossut Suosittelemme myös muista syistä. Brand-palkinnot puhuvat puolestaan. Yrityksemme on voittanut monia tärkeitä palkintoja markkinoilla, mm Teraz Polskan tunnus, Puolan laatutodistus ja asiakkaan Golden Laurel. Tutustu tarjoukseen ja valitse täydellinen malli itsellesi.

Befadon naisten kengät

Kotona mukavuutta ja mukavuutta ovat tärkeimmät. Tossuja valittaessa on parasta noudattaa heidän terveydentilaansa soveltamista ja sopivaa mallia. Suosittelemme sitä Befadon naisten tossut saatavilla myymälässämme. Yhtiö on kuuluisa korkealaatuisista tuotteistaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan. Bedafo on synonyymi jokaisen jalkojen mukavuuteen. Jos etsit kodin jalkineita, jotka täyttävät kaikki odotuksesi, löydät ne varmasti tähän luokkaan!

Naisten Befado-tossut - Suojaa mukavuutesi

Hygge - tanskalainen lähestymistapa elämään, jonka mukaan elämänmukavuus on erittäin tärkeä, on yhä suosittu. Yhä tärkeämpää talous tarvikkeet, jotka luovat rentouttavan ilmapiirin, mukaan lukien mukavat tossut. 
Korkean paineen jaloille altistuminen työpäivän jälkeen ansaitsee varmasti levon - ei vain hierontaa, voiteita ja uimista, vaan myös jalkineita varten talous korkea laatu.

Tossut, joilla on terveyshyötyjä

Tämän tuotemerkin kengät eroavat muista jalkineiden valmistuksessa käytetyistä tekniikan ja ortopedisen tietämyksen malleista. Kengän kaaren pohja on lääkärien suositusten mukaan 1/3 - 2/3, mikä lisää tossujen käyttömukavuutta Befado. Naisten kengät tuotemerkeillä ei ole allergisia nikkeleitä. Tuotannossa käytetään ilmavia materiaaleja, jotka takaavat jalkojen hengityksen ja tuuletuksen jalkineiden sisällä. Naisten Befado-tossut niille on ominaista myös leveät ja korkeat varpaat, jotka tarjoavat mukavuutta sormille. Antibakteerinen ja antifungaalinen nahkainen pohjallinen valuu hikiä, mikä vähentää epämiellyttävää hajua. Se ei myöskään sisällä myrkyllisiä kromiyhdisteitä eikä kenkien pohjaa - haitallista ftalaattia.

Paras valikoima Befado-tossuja naisille

Myymälämme tarjoaa erinomaisen valikoiman mukavia tossuja ja kenkiä, jotka varmasti houkuttelevat sinua. Suosittelemme nyt suosituinta malli Befado naisten kengät pu 986D009tämä viittaa trendikkäimpiin suuntauksiin. Befado-kengät ovat ratkaisu kotiin, työhön ja puutarhaan.

Tyylikäs ja turvallinen valinta

suunnittelu Befadon naisten tossut se on monipuolinen - mallimme varmasti houkuttelevat naisia, jotka etsivät mielenkiintoisia malleja ja mukavuutta. Tarjoamme sekä slip-up-tossut että leikattu varvas, sekä vakaampia ja sisäänrakennettuja malleja, jotka sopivat täydellisesti syksyn iltapäiviin. Naisten Befado-tossut Suosittelemme myös muista syistä. Brand-palkinnot puhuvat puolestaan. Yrityksemme on voittanut monia tärkeitä palkintoja markkinoilla, mm Teraz Polskan tunnus, Puolan laatutodistus ja asiakkaan Golden Laurel. Tutustu tarjoukseen ja valitse täydellinen malli itsellesi. Valitse paras laatujalkine, joka on turvallinen jaloillesi ja takaa mukavuuden kaikissa tilanteissa. Suosittelemme ostoksia myymälässämme!