Naisten haalari sinun tyyliisi. Tarkista, mitkä kengät sopivat siihen


Haalareilla on monia kannattajia. Vaikka wc:n käyttö niissä voi olla hieman hankalaa, ne ovat erinomainen lähtökohta alkuperäisen tyylin luomiseen ilman suurta vaivaa. Niitä voidaan käyttää sekä arkisin että muodollisempiin tilaisuuksiin, jotka vaativat elegantin asun ja näyttävät joka kerta ilmiömäisiltä. Hanki inspiraatiota ja katso, mitkä kengät toimivat parhaiten haalarin kanssa.

Näytä upealta ilman paljon vaivaa

Naiset kaikkialla maailmassa rakastavat haalareita syystä. Vaikka wc:n käyttö niissä voi olla hieman tuskaa, niillä on paljon enemmän etuja, joista yksinkertaisesti rakastamme niitä ja annamme anteeksi wc-käynnin epämukavuuden.

Ensinnäkin ne ovat niin yleismaailmallisia, että ne sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin - kotona vietetystä päivästä ystävien tapaamiseen, häihin, ristiäisiin tai muihin eleganttia asua vaativiin tilaisuuksiin.

Toiseksi haalarit ovat todella mukavat. Voit valita löysän leikkauksen, joka on yhtä ilmava ja mukava kuin suosikkimaksimekkosi, tai valita joustavan, mutta tyylikkään kankaan, joka sopii täydellisesti toimistoon tai työhaastatteluun. 

Kolmanneksi, kun päätät pukeutua haalaripukuun, sinun ei tarvitse viettää pitkiä tunteja vaatekaappisi edessä valittaen, ettei sinulla ole mitään päälle pantavaa. Sinun tarvitsee vain valita muutama asuste, kuten korut, käsilaukku, kengät ja ... valmiina. Voit lähteä tielle ja olla varma, että näytät upealta. Ja kaikki tämä ilman suuria vaivaa!

Kuinka sovittaa kengät pukuun?

Tiedämme kokemuksesta, että joillekin naisille kenkien valinta haalariin voi olla melkoinen haaste. Onneksi olemme laatineet todistettuja temppuja, jotka tekevät tästä tehtävästä erittäin helppoa. Aloitetaan!

Sääntö 1. Sovita kengät jalan leikkaukseen

Kun valitset haalarin kenkiä, ohjaa lahkeen leikkausta - samalla tavalla kuin housujen tapauksessa. Jos olet tekemisissä suoralahkeisen haalarin kanssa, pue tilaisuudesta riippuen jalkaan pumput, sandaalit, balettihousut tai klassiset lenkkarit. 

Ovatko haalarin jalat löysät ja leveät kuin kelloissa? Teräväkärkisten korkokenkien lisäksi balettikengät tai -saappaat näyttävät hyvältä. Varmista, että valitsemissasi jalkineissa on pitkänomainen kärki. Tällä tavalla jalkasi näyttävät todella vaikuttavilta eivätkä optisesti lyhenny. 

Jos kyseessä on haalari, jossa on tiukat, kapeat lahkeet, voit käyttää sotilastyylisiä tennareita tai saappaita. Talvella hyvin istuvat saappaat ovat myös mahtavia.

Ovatko haalarit viimeisteltyjä? Luo urheilullinen ilme valitsemalla mukavat lenkkarit suosikkisävyssäsi. Mukava ja muodikas koko päivän? Tässä tapauksessa se on ehdottomasti mahdollista! 

Sääntö 2. Vältä kontrasteja

Vaikka muodissa pidämme usein vastakkaisista yhdistelmistä, kahden ilmeikäs mutta ristiriitaisen haalarin ja kenkien sävyn rinnakkain voi näyttää hieman ylivoimaiselta. Valitse kengät väreissä, jotka täydentävät asuasi. Tämän ansiosta vältät jalkojen optisen lyhenemisen ja luot illuusion ohuemmasta vartalosta.

Sen sijaan, että käytät mustia kenkiä valkoisen haalarin kanssa, valitse valkoinen tai beige malli. Haluatko mennä ulos harmaassa haalaripuvussa? Tämä väri täydentää täydellisesti ruskeita kenkiä. 

Sääntö 3. Älä pelkää leikkiä muodilla

Tiedämme erittäin hyvin, että muodin säännöt on usein tarkoitettu rikottavaksi. Älä pelkää leikkiä tyyleillä ja ilmaista henkilökohtaista tyyliäsi sitä parhaiten heijastavien yhdistelmien avulla. 

Korkeakorkoiset sandaalit, joissa on urheilullinen haalari, näyttävät erittäin tyylikkäiltä, ​​jos varmistat, että ne sopivat muihin asusteisiin. Kultakorut ja käsilaukku hohtavan ketjun kanssa ovat täydellisiä. Haluaisitko pukeutua tyylikkääseen haalaripukuun? Suosikki valkoiset tennarit eivät etikettivirhe, jos yhdistät ne pitkän trenssitakkin ja muodikkaan lippalakin kanssa.

Valmiita ratkaisuja. Inspiroidu!

Jos et kuitenkaan pidä muodilla leikkiä ja pidät valmiista, hyväksi havaituista ratkaisuista, olemme laatineet ne sinulle. Inspiroidu!

Toimistopuku

Käytätkö mustaa haalaripukua toimistossa? Se on loistava valinta! Saat tyylikkään ilmeen yhdistämällä sen tummien sukkahousujen ja sukkien kanssa harmaat pumput matalalla kantapäällä tai vetoa beigenväriset leipähousut ketjulla. Toisessa tapauksessa älä unohda rullata jalkoja varovasti ylös paljastaaksesi nilkan ja saada optisen jalkojen pidentymisen vaikutuksen. 

Treffihaalari

Haalari on loistava vaihtoehto treffeille. Käsittelemällä sitä perustana romanttisen tyylin luomiseen, et tuhlaa aikaa miettimiseen, mitä puisi päällesi. Maalaa huulet punaisiksi ja käytä sitä punaiseksi lakatut korkokengät. WOW-efekti taattu! 

Jokapäiväinen haalari

Jos arvostat mukavuutta ja mukavuutta koko päivän ajan, yhdistä suosikkihaalari lenkkariin, tennareihin tai espadrilleihin. Pue kylmänä päivänä päälle katana tai nahkatakki ja olet valmis. 

Puku juhlaan

Ystävän häät, lapsesi kaste tai kenties tärkeä liiketapaaminen? Tällaiset tilaisuudet vaativat muodollisen pukeutumiskoodin. Tyylikäs haalari on hitti, jos yhdistät sen yhtä vaikuttaviin jalkineisiin. Entä beigenväriset korkokengät kiiltävällä rusetilla?

Kuten näet, saappaiden valitseminen märkäpuvulle on todella yksinkertaista. Yhdistä jalkineet olosuhteisiin, mielialaasi ja muuhun asuun luomalla Katsojoka kiinnittää kaikkien sinut näkevien huomion. Onnea!