New Balance talvi- ja ympärivuotiset mukavat vapaa-ajan kengät


New Balance on amerikkalainen yritys, joka on yksi maailman suurimmista jalkineiden sekä urheiluvaatteiden ja -tarvikkeiden valmistajista. Brändi tarjoaa talven ja vuodenajan New Balance -kengät kaikille - naisille, miehille ja lapsille! Joten olemme laatineet lyhyen oppaan siitä, kuinka valita oikeat New Balance -kengät kauden mukaan!

New Balance -kengät - mikä erottaa ne?

New Balance -brändi on ollut markkinoilla jo vuosia. Se perustettiin vuonna 1906 muuttamaan työntekijöiden työskentelymukavuutta. Perustaja William J. Riley halusi tarjota työntekijöilleen ratkaisun epämukavien työjalkineiden ongelman ratkaisemiseksi. Aluksi hän loi kolmion muotoiset pohjalliset, joiden ansiosta jalka oli vakautettava kunnolla (kuten kanat, jotka pitävät kehon painon kolmella sormella). Seuraavat vuodet toivat uusia ratkaisuja - mm. kehonpaineen vaikutuksesta muodonmuutokset, ensimmäiset juoksukengät ja niiden myöhemmät parannetut versiot ja lopuksi lifestyle -kengät eri versioina. Lähes 120 vuoden kokemuksen perusteella New Balance -brändi tarjoaa tänään kattavia ratkaisuja, jotka sopivat jokaisen käyttäjän tarpeisiin. Voit ostaa New Balance -kenkiä juoksuun, kuntosalille, joukkuelajeihin, tenniseen, vuorille, mutta myös jokapäiväiseen kävelyyn. Kuinka valita oikeat kengät, kun etsit jokapäiväiseen käyttöön sopivia kenkiä? Ensinnäkin, säädä osto kauden ja määränpään mukaan. Tässä on vinkkimme.

New Balance talvikengät

Talvikausi vaatii asianmukaista valmistautumista jalkineiden suhteen. Sinun on varmistettava oikea lämpömukavuus, valittava kengät, jotka ovat veden- ja pakkasenkestäviä ja samalla vakaita myös liukkaalla pinnalla. Joten kun etsit ratkaisua, et voi ohittaa New Balance -talvikenkiä välinpitämättömästi. Nykyään niitä arvostetaan epätavallisen muotoilunsa, mutta myös tekniikan, mukavuuden, hyvän hinnan ja luotettavan laadun vuoksi. Ehdotusten joukosta löydät mm talven lapset kengät New Balance Jr KH800TNY ruskea, muistuttaa hieman vaelluskenkiä tai lyhyitä naisten urheilukenkiä, eristetty lampaannahalla, kuten kengät New Balance M ML574WNE ruskea. Joten tyyliasetuksistasi riippumatta löydät täydellisen vaihtoehdon. Voit käyttää sitä menestyksekkäästi päivittäin farkkujen tai collegehousujen kanssa sekä mennä vuoristovaellukselle.

Koko kauden New Balance -kengät

Kun aiot ostaa universaaleja kenkiä, jotka palvelevat sinua eri vuodenaikoina, sinun on ensin noudatettava mieltymyksiäsi. Ehdotusten joukosta löydät New Balancen ympärivuotisia kenkiä naisille, miehille ja lapsille. Tässä muutama inspiraatio.

  • New Balance -kengät naisille - erittäin trendikkäiden urheilukenkien pitäisi olla jokaisen naisen vaatekaapissa. Löydät itsellesi mallin selaamalla tarjousta ja sovittamalla kengät yleisimpien vaateyhdistelmien mukaan. Esimerkiksi jokainen lenkkityyppi näyttää hyvältä farkkujen ja puseroiden kanssa, mutta jos aiot jo käyttää niitä mekon kanssa tai tyylikkään muotoilun rikkoaksesi sitä hieman, kannattaa pitää maltillisuus ja valita esimerkiksi yksivärinen kengät New Balance W KL247TMG musta. Kuvioidut mallit, kuten kengät New Balance W WR996KP tummansininen pilkkuina.
  • New Balance -kengät miehille - on tiedetty jo pitkään, että miehet rakastavat mukavia urheilukenkiä. NB -brändi on valmistanut heille täydelliset jokapäiväiset ratkaisut, jotka näyttävät hyvältä yhdessä farkkujen, shortsien, housujen ja jopa puvun kanssa. Sinun tarvitsee vain löytää oikea malli KeeShoes -myymälän tarjouksesta. Tarjoamme esimerkiksi yksivärisiä, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin kengät New Balance M CM997HCI mustaja juhlapyhinä, esim. kengät New Balance M MRL247SA beige.
  • Lasten New Balance -kengät - tarjous sisältää sekä talviversioita että niitä, jotka toimivat hyvin syksyllä, keväällä ja kesällä. Useimmat mallit ovat tyttöjen ja talonpoikien urheilutossuja eri väreissä. Lapsesi rakastaa näitä kenkiä hämmästyttävän houkuttelevan muotoilunsa ansiosta, joka piristää mitä tahansa tyyliä. Pienille naisille suosittelemme mm. kengät New Balance Jr YV996GB vaaleanpunainenpuolestaan ​​nuorille herroille, esim. buty New Balance Jr YV420SB tummansininen.

Toivomme, että oppaamme on jo auttanut sinua valitsemaan oikeat New Balance-talvi- tai ympärivuotiset kengät. Kehotamme sinua tutustumaan KeeShoes -myymälän tarjoukseen, josta löydät varmasti tarpeisiisi räätälöidyn vaihtoehdon. Onnistuneet ostokset!