Pääosissa: cowgirls. Etsi vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin


Cowboy-saappaat ovat universaaleja kenkiä hänelle ja hänelle, jotka luovat loistavan perustan alkuperäisten tyylitelmien luomiseen. Kun valitset asun, jossa pääroolissa on cowboysaappaat, sinun ei tarvitse rajoittua klassisiin farkkuihin. Vastaamme usein kysyttyihin kysymyksiin ja ehdotamme mitkä vaatteet näyttävät jumalallisilta näiden tyylikkäiden jalkineiden kanssa!

Miksi cowboysaappaat kannattaa ostaa ja minkä kanssa niitä pitää käyttää?

Villin lännen inspiroima tyyli on ollut muodissa useiden vuosien ajan, eikä mikään viittaa siihen, että se muuttuisi. Kestävät, tyylikkäät cowboysaappaat ovat sekä naisten että miesten rakastamia.

Mielenkiintoista on, että cowboy-saappaat ovat aina täyttäneet käytännön tehtävän. He antoivat cowboyt ratsastaa hevosillaan mukavasti pidempiä aikoja. Kaikki kiitos erityisen kantapään, joka esti jalkaa putoamasta jalustasta. 

Amerikkalaiset cowboyt käyttivät näitä kenkiä paitsi ratsastukseen, myös maatilan työskentelyyn tarjoten heille tarvittavan mukavuuden. Länsi- ja kantrimusiikin nousussa 1980-luvulla cowboysaappaat eivät ole enää vain työkenkiä ja synonyymi muodille ja toimivuudelle.

Mietitkö, miksi sinun pitäisi ostaa niitä? Erityisesti suunnitellun kantapään ansiosta jalan kantapää on hieman kohotettu, mikä vähentää merkittävästi sen kuormitusta. Lisäksi, jos käytät ja hoidat niitä oikein, nämä kengät palvelevat sinua monta vuotta. Hyvin istuva kantapää antaa sinulle myös muutaman senttimetrin korkeutta. Meidän ei tarvitse mainita, kuinka tyylikkäät cowboysaappaat näyttävät yhdistettynä hienostuneeseen tyyliin! 

Cowboy-saappaat ovat lähes legendaarisia jalkineita, jotka sopivat moneen tilanteeseen. Voit käyttää niitä paitsi arjen muotoiluun myös musiikkifestivaaleilla. Ne sopivat täydellisesti housujen, hameiden ja mekkojen kanssa.

Mitkä housut sopivat hyvin cowboysaappaiden kanssa?

Cowboy-saappaat ovat niin yleismaailmallisia jalkineita, että voit yhdistää ne helposti lähes kaikkiin housuihin. Ne sopivat hyvin farkkujen, leggingsien ja jopa vakosamettien kanssa.

Ne näyttävät ilmiömäisiltä yhdistettynä leggingsit. On parasta, jos yhdistät ne neutraalin, hillityn värin leggingseihin, esimerkiksi mustaan ​​tai tummanruskeaan. Joustava vyötärönauha auttaa sinua sovittamaan tämän vaatteen figuuriisi sopivaksi, luoden illuusion ampiaisvyötäröstä ja tasapainottamalla kehosi mittasuhteita. Klassiset leggingsit voidaan korvata onnistuneesti jeggeillä, eli kuminauhafarkuilla. 

Myös häränsilmä osoittautuu muodikkaaksi putket. Housujen tyyppi pillifarkutKuten leggingsit ja jeggingit, ne voidaan helposti työntää cowboysaappaiden alle luoden harmonisen lopputuloksen ja optisesti pidentäen jalkoja. Tulemaan muodikkaaksi Katso, valitse valkoiset putket ja yhdistä ne vaaleanruskeisiin tai beigeihin asusteisiin.

Kapenevalahkeisten housujen lisäksi ne ovat myös loistava ratkaisu suoralahkeiset farkut vaaleassa tai tummassa sävyssä. Tässä tapauksessa voit sekä pukea päähän cowboyhousut että näyttää tämän alkuperäisen kenkäparin farkkujen taustalla.

Klassiset cowboysaappaat istuvat myös täydellisesti vakosamettihousut syksyn väreissä. Valitse ruskea, viininpunainen tai tumman purppura ja yhdistä siihen yhteensopiva toppi. Viileämpänä päivänä voit pukeutua päälle katana- tai ruudullinen flanellipaita.

Jos olet menossa festivaaleille, voit yhdistää cowboysaappaat farkkuihin shortsit. Toppi klassisella T-paidalla, joka on työnnetty housuihin. Pujota hiuksesi huolettomaan palmikkoon ja pue päähän tyylikäs hattu. Niin valmistautuneena sinulla on varmasti hauskaa suosikki country-bändisi konsertissa.

Mikä takki sopii cowboysaappaat?

Etsitkö täydellistä päällysvaatetta, joka toimii yhdessä cowboysaappaiden kanssa? Kiistaton numero yksi on katana. Tämä takki heijastaa rennon amerikkalaista tyyliä. 

Voit onnistuneesti yhdistää cowboysaappaat ruudulliseen flanellitakkiin, jossa on lisäeristys sisäpuolella. Tämä yhdistelmä toimii synkkäinä syys- ja talvipäivinä.

Jos haluat leikkiä muodilla, voit käyttää cowboy-saappaat tyylikkään takin tai beigen trenssitakkin kanssa. Muotoile niitä ohuilla korkeavyötäröisillä farkuilla ja housuihin upotetulla valkoisella toppilla. Älä unohda ruskeaa nahkavyötä, jossa on suuri solki. Näin saat WOW-efektin!

Mitkä mekot ja hameet sopivat hyvin cowboysaappaiden kanssa?

Sinun ei tarvitse rajoittua housuihin, kun käytät cowboysaappaat! Nämä jalkineet ovat niin monipuolisia, että ne näyttävät hyvältä hameiden ja mekkojen kanssa ja näyttävät olevansa lämpiminä päivinä. 

Ilmeinen materiaali, joka sopii hyvin näiden kenkien kanssa, on denim. Valitse lyhyt farkkuhame ja pukeudu ruudulliseen paitaan ja sido se napakkeen päälle upeaan solmuun.

Voit myös käyttää cowboysaappaat puuvillamekkojen kanssa. Valitse suosikkivärisi ja -pituus ja nauti täydellisestä tyylistä tilaisuudesta riippumatta.

Erittäin muodikas yhdistelmä on näiden kenkien yhdistelmä ilmavaan, laskostettuun hameeseen tai mekkoon. Voit pukea ylle syksyn värejä sisältävän trenssitakin.

Mikä käsilaukku sopii cowboy-saappaat?

Kun valitset pussia cowboy-saappaat, noudata minimalismin periaatetta. Nämä kengät ovat niin alkuperäisiä, että ei kannata luoda kilpailua hienojen asusteiden muodossa. Valitse klassinen nahkainen käsilaukku yhteensopivassa sävyssä ja luo täydellinen look.

Kuten näette, cowboy-tyyli on todella yksinkertainen ja siinä on vaikea tehdä virheitä. Tällaisissa kengissä et näytä vain muodikkaalta, vaan tunnet myös olosi todella mukavaksi. Joka kerta kun haluat piristää perus asu, kurkota cowboysaappaat. Näin saat täydellisen lopputuloksen hetkessä!