Pääosissa: kiilakorkoiset kengät. Suosittelemme, minkä kanssa ne näyttävät aina jumalallisilta


Ne voivat pidentää jalkoja maksimaalisesti, laihtua koko vartaloa, ja samalla ne ovat uskomattoman mukavia. Kiilat, koska puhumme niistä, näyttävät hyvältä paitsi kesällä ja keväällä myös syksyllä. Suosittelemme, minkä kanssa ne näyttävät aina jumalallisilta.

3 syytä, miksi rakastamme kiiloja

Naiset rakastavat kiiloja syystä. Ne ovat mukavia, saavat sinut näyttämään pitemmältä ja hoikemmalta, sopivat moneen tyyliin eivätkä aiheuta epämukavuutta kävellessä. Nämä eivät kuitenkaan ole kaikki tämän jalkineiden edut. Keskustelimme lyhyesti, miksi kiilat kannattaa lisätä vaatekaappiisi. 

Ensimmäinen, sopivuus. Kiilat, vaikka ne pidentävät ja kaventavat jalkaa yhtä täydellisesti kuin kantapäät, ovat yhtä mukavia kuin litteät kengät. Voit käyttää niitä menestyksekkäästi joka päivä ja nauttia maksimaalisesta mukavuudesta. Kehon painon tasaisen jakautumisen ansiosta kiilakantapäässä jalkasi ei käytännössä väsy, ja voit helposti toteuttaa suunnitelmasi.

Toiseksi, kiiloissa Jalkasi näyttävät siistimmiltä. Niistä tulee optisesti pidempiä ja ohuempia. Täydellinen esimerkki on nude-kiilakenkien yhdistelmä, joissa on avoimet jalat. Mustan ystäville mustien, mattapintojen yhdistelmä mustien ohuiden sukkahousujen kanssa toimii hyvin.

Kolmanneksi, kiiloissa kävely on paljon helpompaa kuin korkokengissä. Tasaisen ja suhteellisen suuren pinnan ansiosta voit kävellä tasaisesti ja vältyt kompastuksilta ja kaatumisilta.

Näytä ilmiömäiseltä tilaisuudesta riippumatta

Lisäksi kiilat ovat erittäin monipuolisia ja sopivat käytännössä kaikkeen. Ne näyttävät upeilta yhdessä mekkojen, shortsien, hameiden, farkkujen ja jopa leggingsien kanssa. Ne näyttävät upeilta melkein minkä tahansa asun kanssa ja lisäävät tyyliin eleganssia ja hienostuneisuutta. 

Riippumatta siitä, minne olet menossa, kiilat ovat loistava valinta, jos pidät käytännöllisistä ja mukavista ratkaisuista. Voit laittaa ne töihin, kävelylle ympäri kaupunkia, ostoksille ostoskeskuksessa, ystävien tapaamiseen, ystävän häihin viehättävässä puutarhassa ja jopa rannalle. 

Wedge-kengät ovat täydellinen aksentti, joka lisää ainutlaatuista ilmettä mihin tahansa tyyliin. Olitpa ylläsi lentävä maksimekko, farkut ja suosikki T-paitasi tai shortsit ja uimapukutoppi, voit olla varma, että kiilat luovat WOW-efektin!

Täydellinen kaksikko, eli kiilat ja housut

Wedge kengät ja housut ovat täydellinen kaksikko. Ne näyttävät ilmiömäisiltä yhdessä klassisten farkkujen, kellojen ja jopa shortsien kanssa. Aseta suosikkihoususi hiustoppiin tai T-paita, jossa on mielenkiintoinen printti. Halutessasi voit pukea päälle löysän kaksirivisen takin, pitkän neuletakin tai trenssitakin. 

Olet tyylin ystävä kokonaisvaltainen ilme? Yhdistä siniset farkut farkkupaidan kanssa hieman vaaleammassa sävyssä ja laivastonsinisessä kiilakorkoiset pumput. Nilkan ympärillä oleva hihna antaa sinulle lisää vakautta, joten et tunne epämukavuutta edes pitkien kävelylenkkien aikana. Voit vaihtaa paidan mustaan ​​tai valkoiseen toppiin ja pukea päälle katanaa.

Kiilakengät näyttävät hyvältä leggingsien kanssa. Valitse vahattu malli, valkoinen ylimitoitettu'se paita ja mustat kiila sandaalit valmistettu korkealaatuisesta ekologisesta nahasta. Tällainen muotoilu sopii täydellisesti esimerkiksi toimistoon tai työhaastatteluun.

Naisellinen muotoilu kiilakorkoisilla kengillä

Etsitkö täydellisiä kenkiä ilmavaan kukkahameeseen? Panosta intensiivisen vaaleanpunaiset kiilakengät. Tällaiset jalkineet auttavat sinua elvyttämään minkä tahansa tyylin ja lisäämään siihen ainutlaatuisen aksentin. Jos pidät himmeämmistä väreistä, valitse vaaleanharmaat kiilatjotka sopivat melkein mihin tahansa. 

Valitse kirkas midi-mekko siniset kiilat solmioilla ja viehättävillä koristeilla. Tämä väri korostaa täydellisesti rusketustasi ja hoikentaa jalkojasi. Jos haluat näyttää vieläkin naisellisemmalta, valitse mukavat sandaalit alkuperäisellä punoksella. Muista kuitenkin, että kun käytät avokorkoisia kiiloja, sinun on varmistettava, että jalat ovat kunnolla kosteutetut.

Kiilat rantaan

Oletko menossa rannalle? Päättää kiila espadrillityhdistettäväksi uimapukutopin ja löysät pellavahousut tai shortsit. Pue boho-tyylinen punottu viitta yläosan päälle. Älä unohda hattuasi ja aurinkolasejasi!

Suosittelemme sitä naisille, jotka haluavat saada jalkojen vaikutuksen taivaalle lihanväriset kengätjoka luo haluamasi optisen illuusion. 

Jos haluat maksimaalisen mukavuuden rannalla, valitse kiila korkokengätjoissa yhdistyvät moderni muotoilu ja monien naisten rakastamat klassikot.

Kiilat syyskävelylle

Toisin kuin näyttää, kiilakorkokengät eivät ole vain hyvä valinta lämpimiin päiviin. Ne toimivat hyvin myös syksyllä. Valita malli piilokiilalla ja yhdistä se housujen tai hameen ja muodikkaan trenssitakkin kanssa.

Kiiloissa on kaikki mitä odotamme kengiltä: käytännöllisyys, eleganssi, monipuolisuus ja ennen kaikkea mukavuus. Olemme varmoja, että seuraamalla vinkkejämme näytät upealta tilaisuudesta riippumatta.