Pääosissa: kukkainen mekko. Tarkista, mitkä kengät sopivat siihen


Kukkakuviot ovat valloittaneet naisten sydämet ympäri maailmaa. Tämän ei todellakaan pitäisi yllättää ketään! Loppujen lopuksi kukka-aihe on äärimmäisen romanttinen, naisellinen ja lisää uskomattoman viehätysvoimaa. Kun pukeudut kukkaisiin mekoihin, sinun ei tarvitse rajoittua tyttömäiseen tyyliin. Voit yhtä hyvin luoda reippaan lookin raskailla sotilaatyylisillä saappailla. Tarkista, mitkä kengät sopivat kukkaiseen mekkoon ja inspiroidu valmiista tyylitelmistä!

Muutama syy, miksi rakastamme kukkaisia ​​mekkoja

Kukkamekko on epäilemättä täytyy olla jokaisen muodikkaan naisen vaatekaapissa. Tämä kuvio on erittäin romanttinen, naisellinen ja voi lisätä viehätysvoimaa mihin tahansa tyyliin.

Kukka-aihe sopii erinomaisesti erilaisiin tapahtumiin - kävelystä kaupungin kaduilla, kahville ystävien kanssa, treffeille tai pitkälle päivälle toimistossa. Yksi mekko moneen otteeseen on epäilemättä argumentti, jonka pitäisi puhua sinulle, kun vielä harkitset sen ostamista. 

Ja mikä parasta, kukkakuvioisen mekon muotoilu on hyvin yksinkertaista. Tarvitset vain takin tai katanan, muodikkaita koruja ja oikein yhteensopivat kengät, jotka antavat sille erilaiset kasvot. Raskaat saappaat auttavat luomaan reippaan vaikutelman, ja nahkakengät antavat retrotyyliisi asu.

Kukkamainen mekko ympäri vuoden

Vaikka kukkakuviot näyttävät täydellisiltä kevääseen, voit käyttää kukkamekkoa ympäri vuoden. Yhdistä se syksyllä lihaisten, löysään villapaitojen ja saappaiden kanssa, talvella lämpimien takkien ja saappaiden kanssa ja kesällä pukeudu suosikkivarvastossuihin tai sandaaleihin.

Tarvitsetko erityistä inspiraatiota? Olet tullut oikeaan paikkaan! Sinua ajatellen olemme keränneet ne yhteen paikkaan. Lue ja katso, mitkä kengät näyttävät parhailta kukkamekon kanssa eri tilanteisiin.

Mitkä kengät sopivat kukkaiseen mekkoon?

Jalkineiden valitseminen kukkapuvulle ei ole erityisen monimutkainen tehtävä. Sinun tarvitsee vain muistaa yksi keskeinen sääntö - mitä vähemmän, sen parempi. Tarkoitus on, että asusteet eivät saa katkaista mekon leitmotiivia millään tavalla. Kuviolliset kengät ovat todella huono idea!

Lisäksi kaikki temput ovat sallittuja. Voit valita klassisia ratkaisuja ja valita hienovaraiset ballerinat, joissa on pyöreät tai terävät varpaat. Jos arvostat mukavuutta, pukeudu kukkaiseen mekkoon valkoisten tennarien kanssa. Urheilullinen eleganssi on tullut osaksi muodin kaanonia lopullisesti, eikä mikään viittaa siihen, että tämä muuttuisi. Haluatko hienostuneemman ilmeen? Jos pidät tyylivaikutelmasta paha tyttö, käytä tyttömäistä kukkamekkoa raskailla saappailla. Pidätkö itsestäsi enemmän naisellisessa versiossa? Panosta korkokenkiin tai pumppuihin.

Yritä välttää jalkojen optista lyhentämistä. Tummat nilkan yläpuolelle ulottuvat saappaat voivat näyttää hieman ylivoimaisilta yhdistettynä avoimiin lahkeisiin. Tässä tapauksessa on parempi valita kengät, joiden sävy on samanlainen kuin ihosi väri. Tämän ansiosta luot katkeamattoman pystyviivan ja saat jalkojen vaikutelman taivaalle riippumatta siitä, käytätkö korkokenkiä vai litteitä kenkiä.  

Inspiroidu! 3 valmista asua kukkaisella mekolla

Nyt kun tiedät, mitä virheitä sinun tulee välttää ja mitä etsiä, kun valitset kenkiä kukkaiseen mekkoon, on aika saada inspiraatiota. Olemme valmistaneet 3 valmista tyylitelmää, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin. Valmis? Aloitetaan!

Tyylikäs kukkainen mekko

Tummansininen kukka-aiheinen maksimekko on loistava valinta juhliin ja juhliin. Kaste, häät tai kenties hääpäivä? Olipa tilaisuus kuinka suuri tahansa, tyylikäs ulkoasu on helppoa, kun yhdistät tämän mekon klassisten pumppujen, kultaketjullisen käsilaukun ja kultakorujen kanssa. 

Kylminä päivinä klassiset korkokengät voidaan menestyksekkäästi korvata tyylikkäillä saappailla. Muista laittaa lämpimämpi trenssitakki päälle! Tarkista, mitkä kengät sopivat tähän sarjaan:

- korkokengät vaaleanpunaisen puuterisävyssä

- mustat pumput matalassa kantapäässä

- harmaat, solmitut neulat, joissa on avoin kantapää

- nahkaiset, ruskeat naisten saappaat

- mustat korkokengät

Arjen kukkainen mekko

Etsitkö inspiraatiota pukeutua kukkaiseen mekkoon vähemmän hienostuneisiin tilaisuuksiin? Aseta se katanan ja mukavien kenkien kanssa. Riippuen siitä, miltä sinusta tuntuu, mukavat ballerinat, mukavat tennarit tai klassiset lenkkarit ovat täydellisiä.

Katso kuinka yksinkertaista se on? Tutustu suosikkeihimme:

- beige nahkaiset asusteet

- valkoiset lenkkarit harmailla lisäkkeillä

- klassiset valkoiset lenkkarit

- beigenväriset lenkkarit alustalla 

Pahan tytön kukkainen mekko

Todella tyttömäinen Tulosta sitä ei ole varattu vain hillityille tyyliteloille. Valitsemalla rohkeita asusteita lisäät kynnen tähän tyyliin silmänräpäyksessä ja ilmaiset yksilöllistä tyyliäsi. Yhdistä kukkakuvioinen mekko lyhyeen nahkatakkiin, vedä hiuksesi korkeaan nutturiin ja käytä paksuja saappaita. Tässä on joitain ehdotuksia, joista pidät:

- kontrastiväriset mustavalkoiset saappaat

- beigenväriset nilkkurit ketjulla

- beigenväriset alustakengät

- mustat, lakatut bovver-saappaat

Katsos, kenkien valinta kukkamekolle ei ole erityisen monimutkaista. Leiki muodin kanssa, sovita tyyli tilaisuuteen ja ilmaise persoonallisuuttasi.

Katsos, kenkien valinta kukkamekolle ei ole erityisen monimutkaista. Leiki muodin kanssa, sovita tyyli tilaisuuteen ja ilmaise persoonallisuuttasi.