Pääosissa: kunnolliset kengät. Tiedämme kuinka tunnistaa ne!


Kenkien ostaminen on melkoinen kulu. Jos haluat niiden palvelevan sinua vuosia, muista valita hyvälaatuiset jalkineet. Mietitkö, mitkä näkökohdat tekevät kengistä kunnollisia? Vältä onnettomuudet ja huonosti käytetyt rahat tutustumalla artikkeliimme, joka auttaa sinua tunnistamaan kestävät kengät.

Miksi kunnollisiin kenkiin kannattaa sijoittaa?

Kenkien ostaminen on todellinen kulu. Jos haluat niiden palvelevan sinua vuosia, valitse kunnollinen malli. Korkea laatu on usein korkeampi hinta, mutta luota meihin - se on sen arvoista!

Kunnollisten kenkien käyttämisellä on positiivinen vaikutus jalkojen mukavuuden lisäksi koko kehon terveyteen. Laadukkailla kengillä on sairauksien, kuten niskan tai varpaiden, lisäksi vaikea saada selkärangan sairauksia ja muita ryhtivirheitä. 

Lisäksi laadukkaat kengät säätelevät täydellisesti jalkojen kosteutta. Jalkineethan ovat huonosti tuuletettu ympäristö, jossa jalkasi viettävät pitkiä tunteja joka päivä. Jos haluat niiden hengittävän vapaasti ja siten - poistavan epämiellyttäviä hajuja ja vähentävän bakteerien ja sienten lisääntymistä, muista käyttää kunnollisia kenkiä.

5 × P -periaate

Kunnollisia kenkiä etsiessä kannattaa soveltaa 5 × P -periaatetta ja kiinnittää erityistä huomiota:

1. kunnollinen päällinen

2. kunnolliset pohjat

3. hyvä kantapää

4. kunnollinen liner

5. kunnollinen ammattitaito

Mietitkö, mistä tässä on kyse? Kiirehdimme auttamaan!

Kätevä päällinen materiaali

Synteettiset materiaalit vaikeuttavat jalkojen hengittämistä. Tämän seurauksena kosteutta ei säädetä kunnolla ja jalat alkavat hikoilla voimakkaasti. Epämiellyttävän hajun lisäksi voit odottaa yhtä epämiellyttäviä vaivoja, kuten mykoosia.

Jotta näin ei tapahdu, valitse kunnollisesta materiaalista valmistetut kengät. Päällisen korkea laatu ei aiheuta ongelmia hankauksien ja tulehduksien kanssa.

Panosta luonnonmateriaaleihin. Muista kuitenkin, että nahkatavaroiden materiaalit voivat vaihdella huomattavasti. Huonolaatuinen nahka tai erittäin ohut mokka on yhtä herkkä vaurioille kuin halvat synteettiset kankaat.

Varmistaaksesi, että käyttämäsi nahka on kunnollista, tarkista, rypistyykö sitä taivutettaessa. Jos näin on, olet oikeilla jäljillä! Varmuuden lisäämiseksi on hyvä haistaa päällisen materiaalia. Aidolla, laadukkaalla nahalla on erityinen haju, joka on täysin kemikaaliton. 

Nahkainen kenkä saa jalkasi hengittämään ilman ongelmia, ja sinä – täydellisen istuvuuden ansiosta – tunnet olosi mukavaksi suunnitelluista toiminnoista riippumatta. Lisäksi nahkasaappaat ovat useimmissa tapauksissa korjattavissa ilman ongelmia. Tämä ei ole niin ilmeistä halvoista synteettisistä materiaaleista valmistetuissa kengissä.

Hyvät pohjat

Kuten päällinen, myös pohjat ovat keskeinen osa kenkäparin laatua. Se on kengän pohja, joka vaimentaa iskuja kävelyn aikana ja missä tapahtuu eniten vahinkoja. 

Pohjimmiltaan kengän pohja voi olla nahkaa tai kumia. Nahka sopii täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön, kun taas kumi sopii hyvin erikoistehtäviin.

Hyvä kantapää

Kantapään tulee olla kiinteä mukavuuden ja turvallisuuden takaamiseksi. Se voidaan tehdä puusta tai korkista ja kiinnittää sitten kenkään liimalla tai ompeleilla. Huono kiinnitys voi saada sinut menettämään tasapainosi ja kaatumaan dramaattisesti, saada mustelmia tai sairastua vakavammin. 

Tämän välttämiseksi muista kävellä hetki kengissä, jotka veivät sydämesi. Riippumatta siitä, teetkö sen myymälässä vai kotona matolla, sinun ei missään tapauksessa saa heilua ja kantapäät eivät saa liikkua. 

Hyvin tehdyn kantapään tulee olla suora ja tasainen, eikä sen ja kengän muun osan välillä saa olla rakoja.

Kunnollinen linssi

Kengän sisällä olevan pohjallisen tulee olla hengittävää, pehmeää materiaalia, joka pitää sinut mukavana jopa jaloissasi koko päivän. Myös pohjallisen viimeistelyyn kannattaa kiinnittää huomiota. Jos huomaat karkeita reunoja ja ruman lopputuloksen, on järkevää hankkia toinen pari.

Hyvä ammattitaito

Varmista, että valitsemasi kengät on valmistettu oikein. Tästä syystä valitse ommeltuja malleja. Jos huomaat ensi silmäyksellä, että saumat eroavat toisistaan ​​tai ne on tehty vinoiksi ja huolimattomiksi, luovu tästä mallista. 

Hyvin tehty kenkä erottuu suorista, tasaisista saumoista, jotka on valmistettu kestävästä, vahvasta langasta. Jos jostain syystä pidät liimatuista, tarkista ennen ostamista, etteivät kengät hajoa missään.

Mistä ostaa kunnolliset kengät?

Kun käytät aikaa kenkisi suunnittelun arvioimiseen, voit olla varma, että saat etsimäsi laadun. Hyväkuntoiset kengät ovat jokaisen investoinnin arvoisia. Ne eivät ainoastaan ​​palvele sinua useita vuosia, vaan ne myös ilahduttavat sinua täydellisellä ulkonäöllään, jos huolehdit niistä kunnolla. 

Mietitkö mistä ostaa kunnollisia jalkineita? Kaupassa KeeShoes teemme yhteistyötä luotettujen tuottajien kanssa, joille hyvä laatu on etusijalla.