Pääosissa: taistelusaappaat. Inspiroidu!


Raskaat saappaat lakkasivat olemasta varattu tietyille alakulttuureille, ja ne tulivat muodin maailmaan räjähdysmäisesti. Julkkikset, muotibloggaajat ja tavalliset tytöt käyttävät niitä innokkaasti. Tyylikkäät miehet rakastavat heitä yhtä paljon. Mietitkö mihin yhdistää saappaat? Tiedämme vastauksen tähän kysymykseen!

Ei vain metallityöntekijöille

Vaikka aikaisemmin saappaita käyttivät vain skinheadit, metallipäät ja katuhuligaanit, nykyään niistä on tullut hyvän tyylin synonyymi. Ne ovat kestäviä ja täydentävät paljon täydellisesti katunäistä tyylitelmistä. 

Lisäksi ne sopivat erinomaisesti erilaisiin maasto-olosuhteisiin. Ne tarjoavat nilkalle täydellisen vakauden ja koko jalkaterän täydellisen tartunta maahan, jopa jäisessä maastossa. 

Neuvomme sinua yhdistämään saappaat näyttämään aina upeilta. Aloitetaan!

Mekko saappaat

Glans ovat tyypillisesti miesten kenkiä, joita ei ole varattu yksinomaan heille! Naiset voivat käyttää niitä menestyksekkäästi tyttömäiseen tyyliin. 

Kukkainen, kukkainen mekko on loistava perusta rock-lookin luomiseen asuu. Pue ​​päälle nahkainen biker-takki ja nahkainen reppu. Älä unohda saappaita, jotka korostavat tätä ainutlaatuista tyyliä!

Voit käyttää taistelusaappaat myös collegepaidalta näyttävien mekkojen kanssa. Laita päälle iso kultakello, kultaiset korvakorut ja nahkainen kukkaro kultaketjulla ja olet valmis. Näin pukeutuneena voit mennä kaupunkiin!

Nämä raskaat saappaat näyttävät ilmiömäisiltä yhdessä neulotun minimekon kanssa. Kun luot asun mustilla saappailla, sinulla on käytännössä rajattomasti valinnanvaraa. Kuvioitu mekko sekä täysin sileä mekko suosikkivärissäsi sopivat täydellisesti. 

Voit käyttää mustia ohuita sukkahousuja mustan kanssa, minkä ansiosta saat WOW-efektin ja korostat muodokkaita jalkoja. Kylmäpäivinä laita päälle nahkatakki, se tekee kokonaisuudesta entistä yhtenäisemmän ja harmonisemman.

Housujen saappaat

Housut ovat loistava perusta saappaiden muotoiluun. Valitse klassikko pillifarkut, chinoja, pikkusikareita tai sotilashousuja ja luo ilmiömäinen yhdistelmä.

Sinun ei tarvitse rajoittua pitkälahkeisiin housuihin. Shortsit sopivat hyvin niiden kanssa. Ne, joilla on muodikkaita hankausta, sopivat täydellisesti festivaaleille ja konsertteille. Käytä niitä T-paidan kanssa, jossa on suosikkinauhasi alkuperäinen painatus tai logo, ja punainen huivi, joka on sidottu kaulan ympärille. Kylminä päivinä älä unohda sukkahousuja, jotta vältyt vilustumiselta. 

Sinä ihmettelet Pitäisikö housujen lahkeet työntää kenkiin vai antaa niiden pudota saappaiden päälle? Kaikki riippuu mieltymyksistäsi ja housujen viimeistelystä. 

Jos olet tekemisissä leveiden jalkojen, kuten kellojen, kanssa, on rumaa tukkia niitä kenkiisi. Toisaalta päällinen ja kireiden leggingsien läpi lävistävät nauhat luovat myös epämiellyttävän lopputuloksen. Molemmat ratkaisut ovat epäkäytännöllisiä eivätkä kovin tyylikkäitä.

Suorilla housuilla sinulla on kolme vaihtoehtoa. Voit sekä laittaa ne kenkiin että laittaa ne jalkaan. Trendikäs lopputulos saadaan yksinkertaisesti käärimällä jalkaa muutaman kerran, jolloin kengän ja housujen väliin jää pieni rako.

Hame saappaat

Etkö tiedä kuinka käyttää taistelusaappaat hameen kanssa? Se on helpompaa kuin uskotkaan! Periaatteessa mikä tahansa hame toimii tämän yhdistelmän kanssa. Lyhyt, polvipituinen tai jopa midihame näyttää hyvältä. Valitse suosikkimateriaalisi ja luo loistava tyyli. 

Lyhyt farkkuhame on täydellinen iltaretkelle ystävien kanssa. Voit yhdistää sen pitsitopin, tavallisen tai kuviollisen puseron, paidan tai jopa villapaitaan. Valitsemalla oikeat tarvikkeet, näytät häikäisevältä jokaisessa näistä yhdistelmistä.

Saappaat näyttävät upeilta myös ilmavien polvipituisten hameiden seurassa. Valitse kukkamalli tai laskoshame, yhdistä sileään toppiin ja luo omaperäinen muotoilu, jossa voit mennä appivanhempasi kanssa treffeille tai illalliselle.

Voit käyttää taistelusaappaat myös kynähameen ja paidan kanssa. Yhdessä valkoisen paidan ja mustan nahkavyön kanssa näytät todella ammattimaiselta.

Saappaat ja oversize

Mustat leggingsit ja saappaat, klassiset korkeavyötäröiset farkut tai mukavat, vahatut leggingsit ovat täydellinen yhdistelmä. Varsinkin kun laittaa sen päälle ylimitoitettu'se vuori. 

Entä lämmin pusero hillityssä beigen sävyssä tai klassinen valkoinen paita, jossa on pidempi selkä? Tai ehkä valitset ison, kaksirivisellä suljetulla takin, jonka puet tavallisen topin päälle? Näin pukeutuneena voit mennä paitsi kävelylle myös toimistoon.

Saat bisnesmäisemmän ilmeen lisäämällä koruja, kiinnittämällä hiuksesi tyylikkääseen nutturaan ja laittamalla päähän kultareunaiset lasit. Katso kuinka helppoa se on?

Saappaat jalkaan ja menoksi!

Saappaat ovat täytyy olla huonoon säähän. Nämä kengät eivät ole menneet pois muodista pitkään aikaan, eikä mikään viittaa siihen, että sen pitäisi olla toisin. Valitse laadukkaat saappaat, jotka palvelevat sinua monta vuotta.

Jos haluat näyttää tyylikkäältä saappaissa, muista vain säilyttää tasapainosi. Tasapainon löytäminen raskaan ja rohkean sekä hillitymmän ja klassisen välillä antaa sinulle virheettömän ilmeen. Olemme vakuuttuneita siitä, että hyväksi todetut ideamme inspiroivat sinua säveltämään loistavia ideoita asuja. Onnea!