Paholainen ei ole niin pelottava, eli miesten sandaalit tyylikkäässä versiossa


Meteorologit ovat samaa mieltä - tulevasta kesästä tulee todella kuuma! Aiotpa viettää ne rannalla tai kaupungissa, haluat ehdottomasti tuntea olosi mukavaksi, mutta silti näyttää hyvältä. Yhtä tärkeää on, etteivät jalat hiko liikaa. Näistä syistä monet miehet päättävät ostaa sandaalit. Selvitä, onko se hyvä idea ja kuinka käyttää niitä, jotta ne näyttävät hyvältä.

Ei vain Januszille...

Kun ajattelee miesten sandaaleja, monilla on jotain painajaista silmien edessä - sandaalien yhdistelmä paksuilla, pitkillä sukilla, kalastajia ja välttämätön attribuutti yhden suositun halpakaupan laukun muodossa.

Miesten sandaalit eivät onneksi ole varattu vain tyypillisille Januszille ja niissä voi näyttää todella tyylikkäältä. Sinun tarvitsee vain noudattaa muutamia sääntöjä, joista olemme keskustelleet tässä artikkelissa.

Sääntö 1: Pidä huolta jaloistasi

Hoitamattomat jalat yhdistettynä avoimiin kenkiin eivät koskaan näytä hyvältä, olipa kyseessä nainen tai mies. Vaikka naiset kohtaavat tämän ongelman suhteellisen harvoin ja käyttävät innokkaasti kosmetologin palveluita, monet miehet eivät kiinnitä niin paljon huomiota jalkojensa ulkonäköön. Tämä on suuri virhe, varsinkin jos aiot käyttää sandaaleja.

Miesten sandaalit vaativat vain hyvin hoidettuja jalkoja. Lyhennä kynnet huolellisesti ja päästä eroon kantapäiden kuivasta ihosta. Jos se ei auta, laita jalkasi ammattilaisen käsiin. Lähes jokaisessa kaupungissa on jalkalääkäritoimisto, jossa voit käsitellä tätä ongelmaa hetkessä.

Sääntö 2: Varo sukkia

Jos luulet, että miesten sukkien ja sandaalien yhdistelmä on kuitenkin hyväksyttävä, olet erittäin väärässä. Ei ole pahempaa kaksikkoa, ja vielä pahempaa - se jättää pointin kokonaan huomioimatta. Tätä yhdistelmää on pidetty parhaimpana vuosia etikettivirhe muodissa. 

Jos sinulla on suuri houkutus yhdistää sukat miesten sandaaleihin, sinulla on vain yksi oikea vaihtoehto. Älä vain tee sitä! Tässä tilanteessa, olosuhteista riippuen, rakennetut kengät - mokasiinit, matalat kengät, lenkkarit tai lenkkarit - ovat paljon parempia.

Sääntö 3: Yhdistä miesten sandaalit olosuhteisiin

Miesten sandaalit eivät sovellu kaikkiin tilanteisiin. Älä käytä niitä toimistossasi, liiketapaamisissa, häissä tai juhlissa. Tällä tavalla näytät huolimattomalta ja epäammattimaiselta.

Ne sopivat kuitenkin täydellisesti rannalle, kävelylle kaupungissa tai rennon grillikokoukseen.

Erikoistekniikalla valmistetut sandaalit sopivat täydellisesti vuoristovaellukseen. Tämän tyyppisille kengille on ominaista oikea pohjapito, oikea holvikaarituki ja monet muut seikat, jotka tekevät miesten sandaaleista oikeanlaiset jalkineet polulle.

Mitkä miesten sandaalit valita?

Nyt kun tiedät mitä välttää, on aika valita oikeat sandaalit. Tyylikkäälle miehelle laadukkaasta nahasta valmistetut sandaalit, joissa on minimalistinen hihna kantapäässä, ovat parhaita. Jos haluat näyttää todella hyvältä, vältä värikkäitä, kirjavia malleja. Tällä tavalla voit lisätä liikaa kontrastia, mikä tekee tyylistäsi ristiriitaisen. Muista, että kauneus on yksinkertaisuudessa.

Valitse vaimennetut nahkasandaalit neutraalissa sävyssä. Musta, ruskea, tummansininen tai grafiitti toimivat parhaiten. 

Miesten urheilusandaalit ovat täydellinen valinta pitkille kävelylenkeille. Oletko lomalla vuorilla? Tai ehkä suunnittelet muutaman tunnin kiertoajelua viehättävässä kaupungissa kuumana päivänä? Urheilusandaalit ovat liittolaisesi! Ne eivät vain auta sinua välttämään epämiellyttävää jalkojen hikoilua, vaan tarjoavat myös tarvittavan mukavuuden.

Mihin miesten sandaaleihin kannattaa laittaa?

Näiden jalkineiden rento luonne saa miesten sandaalit näyttämään upeilta shortsien ja poolopaitojen kanssa. Valitse puuvillasta tai denimistä valmistetut housut. Voit yhdistää urheilushortseja ja mukavan T-paidan onnistuneesti urheilukenkiin. 

Voit jopa käyttää neutraalin sävyisiä miesten nahkasandaaleja chinojen ja pellavapaitojen kanssa. Muista työntää housujen lahkeita hieman esitelläksesi nilkkojasi ja saadaksesi näyttämään tyylikkäämmältä. Älä unohda trendikästä hattua ja aurinkolaseja! 

Jos haluat korostaa asusi lomatunnelmaa, valitse kuubalaistyylinen paita, pellavashortsit ja minimalistiset kangassandaalit. Näin saat kiistatta kesäisen ilmeen. 

Vältä yhdistämästä sandaaleja farkkuihin ja eleganttiin paitaan. Niiden yhdistäminen pukuun pitäisi olla ehdottomasti kiellettyä!

Ei niin pelottava paholainen

Kuten näette, paholainen ei ole niin pelottava kuin se on maalattu. Sandaalit tarjoavat sinulle helposti mukavuutta ja ilmavuutta kuumina päivinä korostaen asusi lomatunnelmaa. Muista kuitenkin, että tarvitset vain yhden valitettavan liikkeen ja saatat näyttää eksyneeltä saksalaiselta turistilta lomalla.

Onneksi miesten sandaalit voivat varmasti näyttää täysin moitteettomilta, jos noudatat muutamia tässä artikkelissa käsiteltyjä perussääntöjä. Älä myöskään unohda kenkien oikeaa hoitoa.