Pakollinen lämpimiin päiviin. Suosittelemme baleriinien muotoilua


Balerinat ovat kevään ja kesän suosituimpia naisten kenkiä. Tasainen pohja, kevyt rakenne, täydellinen istuvuus ja ainutlaatuinen monipuolisuus ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka tekevät balettikengistä jokaisen tyyliä ja mukavuutta arvostavan naisen vaatekaappiin. Neuvomme sinua näiden kenkien kanssa, jotta ne näyttävät upeilta tilaisuudesta riippumatta.

Ei vain tanssimiseen

Tunnusomaisesta nimestä huolimatta tämäntyyppiset jalkineet eivät tule suoraan baletin maailmasta. Tyypilliset tämän tanssin kengät erottuvat jalan ja nilkan ympärille kierretyistä nauhoista ja niiden valmistukseen käytetystä täysin erilaisesta materiaalista. Lisäksi niistä on mahdotonta löytää jäykistystä edes pohjan muodossa.

Vaikka baleriinit näyttävätkin vähän balettikengiltä, ​​niillä on täysin erilainen muotoilu. Kovemmasta pohjasta huolimatta ne ovat kevyitä ja joustavia, joten ne sopivat vaativimpienkin jalkojen omistajille. Ainutlaatuisen mukavuuden lisäksi balerinat sopivat lähes kaikkiin tyyleihin ja ... olosuhteisiin. Voit käyttää niitä menestyksekkäästi sekä harvempiin että muodollisiin tilaisuuksiin.

Hanki täydellinen tasapaino

Balerinat sopivat melkein kaikkiin tilaisuuksiin. Aina kun haluat näyttää naiselliselta, mutta et halua laittaa korkokenkiä jalkaan, balettikengät täydentävät silmänräpäyksessä mitä tahansa tyyliä ja lisäävät alkuperäisen aksentin.

Niiden muodokas muotoilu litteällä pohjalla tarjoaa sinulle täydellisen tasapainon eleganssin ja mukavuuden välillä. Kun käytät balettikengät, sinun ei tarvitse rajoittua muodollisiin tai toimistotapaamisiin pukukoodi'at. Voit käyttää niitä menestyksekkäästi juhlissa, tapaamisissa ystävien kanssa ja jopa treffeillä. Nämä kengät yksinkertaisesti todistavat itsensä päivittäin ja lomilla.

Joka päivä balerinat

Balerinat ovat täydellinen lisä jokapäiväiseen tyyliin. Ne näyttävät upeilta hameiden, mekkojen ja housujen kanssa. Käytä niitä joka päivä yhdessä muodikkaiden hankausfarkkujen ja säästä riippuen ylisuuren neulepuseron tai tavallisen T-paidan kanssa.

Lämpiminä päivinä valitse kangas, sininen raidallinen balerina söpöllä jousella. Ne näyttävät upeilta denim shortsien ja valkoisen pellavapaidan kanssa. Tätä lookia varten muista yhdistää kudottu olkalaukku ja retro-aurinkolasit.

Toinen idea kesän tyyliin on rinnakkain ballerinat, joissa on avoin kantapää ja muodikas käärmekuvio nilkan yläpuolelle päättyvät mustat pellavahousut ja valkoinen, ilmava T-paita.

Balerinat toimistoon

Jos haluat esitellä itsesi ammattimaisesti työssäsi, päätä nahkaiset ballerinatsopii yhteen naisten puvun tai chinojen kanssa, joissa on 7/8 jalat ja paita. Voit korvata housut onnistuneesti hameella, joka päättyy lähellä polvia. Älä unohda takkia saadaksesi vielä tyylikkäämmän ilmeen.

Hienovaraiset mallit, joissa on terävä nenä, sopivat täydellisesti myös toimistoon. Beige tai musta sävy täydentää täydellisesti mitä tahansa tyyliä.

Jos olet menossa työhaastatteluun, muista valita yksinkertainen, minimalistinen ballerina, jossa on pyöristetyt varpaat. Aseta heille kynähame, joka päättyy polviviivan alapuolelle, ja tyylikäs valkoinen paita.

Balerinat suuriin tilaisuuksiin

Balettikengät sopivat myös suurempiin tapahtumiin. Kun menet häihin, sinun ei aina tarvitse käyttää korkeita saappaita. Balerinat täydentävät täydellisesti häävieraan asua. Valitse pastellisävyt, esim. jauhe vaaleanpunainen tai kirkkaan sininen.

Kun käytät baleriinaa, sinun ei tarvitse rajoittua puuterimaisiin, huomaamattomiin väreihin. Ne ovat erinomainen valinta tapahtumiin ystävien kanssa metallinen balettikengän sävyjä. Takaamme, että tanssit niissä koko yön!

Tutustu temppuihimme

Kuten näette, nämä kengät ovat niin monipuolisia, että niissä ei käytännössä ole tilaa erehtymiselle niiden muotoilussa. Meillä on kuitenkin muutamia vinkkejä, joiden avulla voit näyttää entistä paremmalta.

Ensinnäkin, vältä sukkia. Varmista kuitenkin, että paljain jaloihisi asettamasi baleriinat ovat luonnollisia. Synteettiset materiaalit voivat lisätä jalkojen hikoilua, jota kannattaa ehdottomasti välttää. Jos et halua luopua sukista, valitse leikatut, jotka eivät missään tapauksessa saa työntyä ulos kengän alta. Hyvä ratkaisu on myös sukkahousut tai polvisukat. Varmista kuitenkin, että venytät niitä tarpeeksi hyvin. Näin estät rumia ryppyjä nilkan ympärillä.

Toiseksi, muista, että oikein valitut ballerinat voivat auttaa sinua optisesti laajentamaan jalkojasi. Mietitkö, kuinka tämä on edes mahdollista näillä kengillä tasaisella pohjalla? Kaikki mehukkaiden balettikengän ja paljastetun nilkan luoman optisen illuusion ansiosta. Lyhyempien jalkojen omistajien tulisi myös välttää nilkan ympärille sidottuja balleriinoita. Käyttämällä tällaisia ​​kenkiä voit saada vartalosi menettämään mittasuhteensa.

Kolmanneksi, älä pelkää esitellä hieman kehoasi. Balettikengät näyttävät parhailta paljaan jalan seurassa. Kääri vain housujen lahkeet paljastaaksesi niiden kapeimman osan, nilkan. Hameiden kohdalla asia on vielä yksinkertaisempi - vältä lattian mittaisia ​​leikkausta nauttiaksesi muodikkaasta ja harmonisesta lookista.